Kočík Baby Jogger City Mini GT a Baby Jogger City Versa
Maminky, už ste niektoré majiteľkami týchto kočíkov? Ak hej poprosím skúsenosti, aké majú klady, zápory a ak nie, tak čo na ne poviete, aké môžu byť?
Tu sú o nich bližšie informácie:
Baby Jogger City Mini GT
http://www.baby.jogger.cz/14-kocarek-citi-mini-...
Baby Jogger City Versa
http://www.baby.jogger.cz/kocarek-city-versa-mo...
Caute. Versujeme o sto dvesto.. Preco je tak tazka? Nakladam do auta kazdu chvilu, mam dost :/ chcelo by to nieco sup sup
@katrenka111 ja viem ze ty nechces nanoznik ... 🙂 ja chcem ale este neviem aky aby mi pasoval ... mozno si dam usit ale musim pockat ked mi pridu fusaky a to este potrva 2 tyzdne ☹ no a ja si myslim ze za deku 30 eur je dost ... ja som teraz kupila taku deku co ty si nahodila fotku za 5 libier ale je taka bezova nie cisto biela je super bude stacit ... 🙂 a diek mam dost takze to nie je dolezite ja som fusaky potrebovala zatial docasne mam a kym bude zima pridu aj ostatne aspon dufam 🙂
@ifkael ahojko, no jo presne tak uz aj my versujeme je super uz som si zvykla na nu a dokonca coho som sa najviac bala to spanie v korytku no decka od kedy ma maly versu chce spat len v nej ked ho dam do neonata na rovno tak tam reve a ked vlozim do versy zaspi 🙂 tak si myslim ze je to pre neho asi lepsie ... hej je vsetko super na verse len ta vaha ☹ hrozne je tazka ☹ tak neviem neviem do kedy vydrzim aj ja ... 😒
@ivetka09 no jo fakt je ťažka.... inak super....zachvilu ju neunesem ked malý priberie 😉
no asi kupim tu zelenkavu deku je aj vätšia....
@katrenka111 no jo tak som aj ja natom, ze ked maly priberie a narastia neviem co bude ... hihi ale tak sa mi paci a tak dobre sa tlaci a malemu sa v nej paci, dokonca je dost priestranna ze sa do nej zmesti aj ked bude vecsi tak ja neviem ... a ked zamenim len kolieska tak dlho na tychto chodnikoch nevydrzi ...
@ivetka09 jo jo ja to vyriesim asi tak že ked bude vätsi a nebude moc už chciet byt v kociku tak predam a kupim mini 4 pre pripad dlhej trasy a tak....
@katrenka111 no mne sa paci mini GT ale tam sa nepolohuju nozicky a to mi dost vadi ... je to pre deticky lepsie ked sa polohuju aj ked si pospia v kociku ... takze ja este neviem co a ako lebo uz som s versou velmi spokojna len ta vaha ma skrie ...
@ivetka09 co chces menit??? aj mna len ta vaha inak super....zatial som spokojna...
Tak ja definitivne, Misko otoceny ku mne nechce byt, ideme do Maclarenu... Ak by niekto chcel versu ciernu, info cez IP, vecer ju hadzem na bazar
@ifkael kurnik, mne príde v stredu babyzen yoyo...tento mesiac som už švorc....už nemám materskú 😝 😀 😎
@katrenka111 aj mna len ta vaha skrie a len pri noseni hore dole po schodoch. Ja uz mam modriny na stehnach ako si ju podopieram pri terigani dole hihi ale inak je fakt skvela a dokonca sa malemu viac paci ako spanie na rovnom,,, tak neviem co mam robit bud sa prestahujem na prizemie niekde alebo vymena kocika ale za aky ani sajnu nemam nic sa mi po verse nepaci
@ivetka09 inzerat som zatial stiahla, xt cierne aj tak skladom teraz nemaju, Boze, luto mi za nou bude :((
Ja ju moc nevlacim po schodoch, akurat obcas skladam do auta 3x denne... A mame aj take, ze par dni kocik ani nevyuzivame, len tu co byvame- svokre, na ihrisko, pripadne do mesta.. Viem ze mi to neda a inzerat zase zaktualizujem...
Maclaren je pre nas super 🙂 ale versa sa mi fakt paci... Len ju nepotrebujeme a mam ju zo srdcovych dovodov, aj maly v nej zaspi v pohode a spiiii a spiiii
@ifkael
@ivetka09 Baby co vymýslate??? Ivet ty koli vahe chces predat?? co si ??? u mna je tiež len vaha jedine - ale inak fasa....
tiež s nou beham aj s autom, no asi si treba zvyknut....
Ifka a ty tiež, nechapem, naco ste si ju baby kupili ked teraz vahate??? budete lutovat.....sice na tvojom mieste by som brala nieco lahsie kedže mas velke dieta už.... ale pre nasich 7-8mesacných je ako stvorena..... možno v lete tiež kupim nieco lahsie...ale zimu a jar a leto este prežijeme hadam s versickou....
Baby ja riesim teraz deku, poradte, vsetky co mam doma, su modre, farebne a bledunko zelene, tak mi to neladi, potrebujem nejaku výraznu zelenkavu alebo tyrkysovu...len neviem zohnat nikde... a ED je dost tenka a mala a predražena podla mna....
@katrenka111 mala nieje ED deka, a peknaaaa. A cierna ED deka?
Asi mas pravdu..dokupim si maclaren a versu vyuzijeme este.... V piatok som bola v meste, ceeely nakup na vikend mi vliezol do kosika ;) asi musim zacat pozerat na vyhody versy a nie na co mi vadi...
@ifkael no jo aj mne sa tam ceeeelý nakup vleze....aj vsetko možne 🙂
No ED deka je dost mala 70x100cm su aj vätsie... a príde mi taka tenka malo tepla...neviem no...videla som aj na živo.... ciernu nechcem to by bolo moc cierne.... chcem trochu zvýraznit ten kocik ked je taký cierny....
@katrenka111 tak skus tu zelenu ci si davala...prinajhorsom budete mat o deku navyse ;)
@ifkael no asi skusim tu.... aj ked ED sa mi paci tiež neviem no len ta cena a dlžka... neviem co urobim a zas vsetko ED mat neviem ci tam toho nebude moc....asi kupim tu zelenkavu ževraj je presne taka ako na foto....
alebo este aj tato je zaujimava....
no ale ta zelena sa nam asi viac hodi....
@katrenka111 co to odkial mas? Ta sa mi paci- milujem tyrkysovu farbu- kupim krpcom, do auta
@ifkael je krásna ale aj ta zelenkava... no ta co som dala prvu co chcem to je ina je taka kiwi kriklava...
@katrenka111 to do kocika je moc velka...ci zlozis? Bude Ti padat... Pozri ten tyrkysovy buggysnuggle...alebo nejaky zeleny
@ifkael to je co aký?? to je deka ci?? daj link....
@ifkael no ved to, ze aj mne sa mooooc paci az moooc tak pretu si ju nechavam je moja srdcovka ... a dokonca aj malemu sa paci velmi dobre sa mu v nej sedi aj spinka ... len skoda ta vaha ... inac nic ine nemam proti nej ale mas pravdu asi musim hladat plusy a nie mínusy a ten kosik je bomba tolko veci co tam napracem fuuu az az ....
@katrenka111 ale kde ze ja ju nechcem predat ... len potrebujem nieco + do auta ale kym nepredam neonato nemam s coho kupit ... takze zatial sa budem s versou natahovat ale inac je super presla aj taky teren kde neo mi povedal ze to neprejdem a ani nepresiel a versicka v pohode
@katrenka111 fusak dekovy... Kasli nato, zober ed deku...ked budes mat fusak, otocis ju z druhej strany nech to nieje moc retro...
Bola som kuk fusaky- paci sa mi easywalker s dutym vlaknom- strieborny. Kraaaasny
A ma L sed ten easywalker fusacik...hmmmmm

@ivetka09 si ma teraz domotala, ja nanožnik nechcem kupovat ved ked je zima fusak a ked tak jar/jesen tak zababusit do deky...no neviem neviem aku deku ja objednam ci tu retro alebo zelenkavu ta retro je dost mala a stoji 30eur a to je dost teda na deku.... nanožnik tak to netusim že ci vobec a aký a aký vlastne pasuje na Versu....