Kočík Baby Jogger City Mini GT a Baby Jogger City Versa
Maminky, už ste niektoré majiteľkami týchto kočíkov? Ak hej poprosím skúsenosti, aké majú klady, zápory a ak nie, tak čo na ne poviete, aké môžu byť?
Tu sú o nich bližšie informácie:
Baby Jogger City Mini GT
http://www.baby.jogger.cz/14-kocarek-citi-mini-...
Baby Jogger City Versa
http://www.baby.jogger.cz/kocarek-city-versa-mo...
@katrenka111 no suhlasim s ivetkou, navrch deku, to ti nasnezi, navlhne. a zas je krajsie chodit s nanoznikom ako s plastenkou. a ty nanoznik vobec nepotrebujes teply, kedze mas teply fusak. ved to zatial nechaj tak a neskor sama zistis, ze ci ti ten nanoznik chyba alebo nie.
@katrenka111 vsak aj mne sa to takto paci, asi aj necham tak ... a pises ze aj ked s ciernym by to bolo tiez super nononono tak co cerveny alebo cierny hihihi
@katrenka111 presne tak ja suhlasim @elisskah ... ze nanoznik je len doplnok ukoncenie na kociku, miesto deky ... deka fakt navlhne atd ... ja by som nikdy navrch nedala len tak deku hlavne nie v zime, jar leto jesen je to ine ale v zime urcite nie ...takze nepotrebujes hruby nanoznik len nech ti krije co mas v kociku aby sa ti napriklad neznicil fusak od kvapiek dazdu a snehu ak nestihnes letiet domov ked zacne prsat alebo snezit a nemas nahodou po ruke plastenku, ale je to fakt na tebe ci si kupis alebo nie a ako pise @elisskah nepotrebujes hruby nanoznik len nech je nepremokavy a nech to neprefuka ... ale ved uvidis casom ci ho budes chciet alebo nie
@elisskah ja si myslim ze pasuje odtien ze tam je mozno nejaka odchylka ale asi len o stupen nic moc vobec to nevidno ak je tam aj nejaky odtien ale mozno ze tak ani nieje len ta latka to robi trosinku inym... a hej je to presne fusak na baby jogger city versu je to presne tento fusak http://babyjoggersuperstore.com/baby-jogger-foo... ale kupovany na ebay lebo tu ho nemali ...
@ifkael no ked nerobia na tie kociky originaly nanozniky tak co ... asi tento nanoznik tam dam http://www.pinkie.cz/detail/315/nanoznik-black-... este neviem uvidim ved vsetky nanozniky siju a ked bude dobre urobeny ako ja chcem tak preco nie?
Som bola umyt konstrukciu.. ja sa jej tusim nedokazem vzdat :-\
@ifkael a co už ju predavas ci???
@katrenka111 tri dni mam inzerat.. kupca nemam.
@katrenka111 jaj tak deku mas na jar, ja som myslela ze na fusak chces dat deku ,,, aha tak ok no a ten link co si poslala ty aj mne sa zda lepsi ale je moc asi teply taky vypchaty flisom a neviem ci sa prisposobi ked maly bude sediet ved uvidime ....
Ja idem asi Versu predat ... stve ma jej vaha a to som este pekne tam napisala ze ma to stve ... dnes som musela vyterigat versu maleho 10,5 kg a aj nakup ale maly nakup a som myslela ze skoncim tak som sa na sr.... tak neviem je moc tazka a hlavne velka ze ked ju zdvihnem a ja som nizka tak ked chcem ist hore schodami tak predne kolesa sa mi zachytavaju a dobre ze som sa nezgulala s malym dole s chodmi kurnik to nemohli urobit aspon o 3 kg lahsiu ...tak sa mi paci ale ... ta vaha
@katrenka111 peknu ju mas super 🙂
@ivetka09 juj moja aj mna jedine to na nej stve... lebo ja tiež ledva fucim ked idem po schodoch aj ked je to len medziposchodie...ked bude malý tažší neviem co bude....no ale zimu este nejak prežijeme.....
@katrenka111 ja ju nosit nemusim- par schodov obcas- vytiahnem po kolesach a taham za rucku
Inak malemu sa paci, reverzny sed, velky kosik, dobre vyzera... len to je to, ze som ho kupovala - nebola to laaaska...
@katrenka111 krasne to mas, veru to by bolo skoda zakryvat nanoznikom. zatial ziadny nekupuj a casom uvidis.
@ivetka09 jaj to nemyslis vazne? tak ja neviem, ja ju chcem kupit a dve z troch co ju kupili ju hned predavaju. to co si mam o tom mysliet?? Ja nemusim kocik nosit po schodoch a u nasich je vzdy niekto doma, kto mi ho pomoze vyniest. a ak aj nie, tak to riesim tak, ze najskor znesiem kocik a potom idem zobrat dieta a naopak, najskor dieta vynesiem a potom kocik. to vy tak nemozte? to na cinziaku asi nie, bo by ho mohol niekto ukradnut asi. ci? to vas ako obdivujem, ze ho nosite aj s detmi, to by som urcite nedokazala, asi by som si dceru vykotila z nej. 🙂 tak ked vam len vaha vadi, tak potom by som ja mala byt spokojna na 100%. ja mam teraz kocik s vahou 15kg.
@ivetka09 ja viem, ze tento je iny selectovy http://www.originalbabyshop.eu/select-ruby-fusa... ale ked si tam kliknes na fotogaleriu, tak tam je vlastne aj s podlozkou, ta cast pod chrbatikom. mas to aj ty na tom tvojom? alebo tam mas len tu spodnu cast?
@elisskah a neboj ty budes s versou spokojna ked nemusis terigat po schodoch a ked mas teraz 15 kg tak versa bude oproti tomu pierko pre teba. Ja si versu nedam len ma furt nastve ked ju sama musim vyterigat na 3 poschodie to nie je casto len niektore dni inokedy mi bud manzel pomoze alebo moj starsi syn len dnes ostal dlhsie v skole. Keby som byvala aspon na 1 poschodi alebo keby tu bol vytah tak nic neriesim ale si predstav ze vyterigat aj s 10,5 kg dietatom a napakovanu versu hore na 3 poschodie to je co robit... inac ju zatial nepredavam lebo som maximalne snou spokojna a od kedy mam versu iny kocik by som si ani nevedela predstavit lebo je proste super a dokonca maly v nej zboznuje spat a hoc kedy je unaveny sa vypyta do nej a tam sa ukludni oddychne si a ide dalej ... bala som sa korytkoveho spania ale jemu je to super velmi sa mu paci v nej ... takze neboj ... a hlavne co sa mi paci je tlacenie kocika to je jedna basen ako skvele sa tlaci ... 🙂
@katrenka111 no ved to ze maly rastie a aj jeho vaha ... a ide zima fusak oblecenie ou boze ... uz nech sa maly nauci chodit a budem ho terigat tak ze versu v ruke a maly po schodoch sam za ruku inak si to neviem ani predstavit ... ale ju nechcem menit to je moja laska 🙂

@ivetka09 pokial pasuje odtien cervenej, tak vobec nevadi, ze to je ina latka. a nanoznik cierny, podla mna to bude OK. a to mas tento presne? aj z tejto stranky objednane?