icon

Kočík Baby Jogger City Mini GT a Baby Jogger City Versa

veronka
17. jan 2012

Maminky, už ste niektoré majiteľkami týchto kočíkov? Ak hej poprosím skúsenosti, aké majú klady, zápory a ak nie, tak čo na ne poviete, aké môžu byť?
Tu sú o nich bližšie informácie:

Baby Jogger City Mini GT
http://www.baby.jogger.cz/14-kocarek-citi-mini-...

Baby Jogger City Versa
http://www.baby.jogger.cz/kocarek-city-versa-mo...

elisskah
29. okt 2012

@ivetka09 no super, povzbudila si ma. to si ozaj neviem predstavit taku vahu terigat. a to budes pouzivat raz tento fusak od joggeru a raz zas lodger? podla chuti? alebo lodger a navrh jogger? asi nie 🙂 blba otazka?

katrenka111
29. okt 2012

@ivetka09 presne aj mojmu sa paci tokorýtko... no jo ide fajne lahucko, ale niekedy pocut take jemne vrzgoty na mojom?? aj tebe to robi???

katrenka111
29. okt 2012

@ivetka09
@ifkael
@elisskah baby takže myslite že nepotrebujem k tomu fusaku nanožnik????

ifkael
29. okt 2012

Urcite nepotrebujes! Ten fusak neprefuka nepremokne hned 🙂 a super Ti to vynikne takto

Ja mam jednu zaujemkynu, ak nezoberie, si ho necham..

elisskah
29. okt 2012

@katrenka111 nepotrebujes....zatial

katrenka111
29. okt 2012

@ifkael este rozmýslam o plastenke, mama ma nahovara na ED retro ale to by bolo asi moc....

katrenka111
29. okt 2012

@ifkael a ty mas aký fusak ???

ifkael
29. okt 2012

@katrenka111 ked tak si zozen plastenku na kocik..ak by prsalo. Ale ja som plastenku na kocik pouzila za tie roky- tusim dva krat. Raz na leteckom dni a druhy krat na dovce v Cechach.

elisskah
29. okt 2012

@ivetka09 a je aj teply ten baby jogger, ze? ja nad nim rozmyslam a pouzivala by som ho aj ako nanoznik. a do toho by som kupila fusak, ktory nie je az taky hruby a moc teply. Ci? nevopchal by sa do toho uz fusak tensi?

ifkael
29. okt 2012

@katrenka111 lodger ide prec, mam tam teraz z maclarenu..a ked versa zostava tak bud ED alebo easywalker

katrenka111
29. okt 2012

@ifkael aký ED mas?? taký ako ja ci???

ifkael
29. okt 2012

@katrenka111 este nemam... Zalezi ci predam versu alebo nie. Potom budem riesit

elisskah
29. okt 2012

@katrenka111 http://www.babytrend.sk/kategoria/kociky/doplnk... a inak tam maju vela druhov plasteniek.

katrenka111
30. okt 2012

baby no ale myslim že plastenka teraz v zime bude dobra lebo aj ked bude snežit, mrholit, rozmýslam nad touto co poviete???alebo radšej klasika priesvitný prsiplast???
https://www.modrykonik.sk/shopy/kociky/g4eu/elo...

ivetka09
30. okt 2012

@katrenka111
@elisskah
@ifkael
dobre ranko, no idem vam odpovedat na otazky ... tak plastenku staci len priesvitnu podla mna. Ja mam univerzalnu klasicku priesvitnu. Ja neviem ale tu bez plastenky ja von ani nejdem, ale zijem v skotsku kde sa za 5 min. zmeni pocasie ... dalej ta retro plastenka neviem ale mne sa moc nepaci zakrije ten nadherny kocik ....
potom k fusakom ano uz ostava baby jogger fusak cerveny pasuje skvele k nej skusala som to obratit ako by vyzeral s ciernym fusakom a vobec sa mi to ani nehodilo ani nepacilo a bolo to take cudne ... takze cerveny skvele, a hej budem to tak riesit ze do baby joggeru dam lodger, ten lodger sa da rozobrat tak vzdy budem podla toho ake je pocasie vonku ked velmi zima dam cely lodger plus baby jogger a ked nie tak dam len nieco s lodgeru a navrch baby jogger a ked nie je moc zima bude len baby jogger bude to take ze podla pocasia ... a presne tak zatial ani ja neriesim nanoznik kym nebudem vediet vymysliet skvely co by presne pasoval. lebo ten baby jogger mi zatial posluzi aj ako nanoznik a inac ked odmontujem vrchnu tu cervenu cast tak mam podlozku ciernu takze ani podlozku nebudem riesit.... len uz sa neviem dockat kedy mi pride ten lodger uz je tyzden na ceste ... ach ja ta posta ...
no a ci musim terigat hore versu ano musim tu nie su kocikarne, pivnice ani ziadne priestory na nieco ako bicykle kociky a tak ... my aj bicykle musime nosit hore dobre ze aj auto nemusim terigat do bytu, keby to zalezalo od skotov tak aj auta su v bytoch .. velmi zle rieseny ostrov, byty, odkladacie priestory a tak... tu ani vytahy ani priestory na kociky a bicykle nic nemaju ... ja viem ze kazdy kocik ma vahu ale keby bola versa len tak do 10 kg by to bolo super ... ale nevadi nedam si ju je nadherna, od kedy mam ju iny kocik sa mi vobec nepaci ... doteraz kym som nemala versu sa mi pacilo viac kocikov teraz ani jeden len moja versycka ...

ivetka09
30. okt 2012

@katrenka111 a ano aj mne niekedy pocut nieco ale nie su to vrzgoty ale skor take ako hrkotanie alebo ako to povedat ... uz som pozerala co je to ale pocut to len ked idem na zlom chodniku alebo ked ju nadvihnem ze musim prejst na obrubnik a polozim kolieska tak neviem ci to nerobia predne kolieska ale podla mna to nic nie je to je ako ked si zastrcila kolieska je tam urcite par mm a to ked niekedy viac dolahne urobi ale to nie je chyba ...

ivetka09
30. okt 2012

@ifkael takze ak nebudes mat kupcu ostava versa?

ivetka09
30. okt 2012

@elisskah a tento fusak neviem aky je pozerala som ho aj ja ... ale vyzera byt taky tvrdsi a neviem ci by sa prisposobil ... ten co som ja kupila je skvely krasne ukaze krasne sa prisposoby je super ...

katrenka111
30. okt 2012

@ivetka09 no a ktorú tu klasicku plastenku?? asi tu prvu že??? ta mi nepríde taka obrovska

katrenka111
30. okt 2012

@ivetka09 presne take zvuky no to aj moj robi...

ifkael
30. okt 2012

@ivetka09 no mne sa paci len 1000€ cameleon... A to uz uvazujem, ze ci nam to treba.. :/

Dve kocky rozmyslaju, tak uz ked som dala inzerat pockam, a ked nezoberu si ju necham.

Ja nechavam kocik na prizemi pod schodami

ifkael
30. okt 2012

No budem pocuvat, ale ja ziadne zvuky neregistrujem...

A po chodniku ide tak tichucko, tie kolesa su paraadne.

ivetka09
30. okt 2012

@katrenka111 ja mam takuto plastenku
http://www.prenasedeti.sk/obchod/action/product...
ak nie takuto
http://www.detsketuzby.sk/detsketuzby/eshop/5-1...
ja mam univerzalnu taku na hlboky kocik, na sportovy kocik a na vajicko ...

ivetka09
30. okt 2012

@katrenka111 no tak to asi kazda bude ...
@ifkael ty asi nic nepocujes asi s nou chodis pomaly ale ja ked sa ponahlam a je hrozny chodnik niekedy pocut ale nie je to zle ...

katrenka111
30. okt 2012

@ivetka09 ta prvá je na city select tak by to mohlo pasovat na Versu....

ifkael
30. okt 2012

@ivetka09 ja mam stale okolo seba deti co kecaju :D tak to bude asi tym

ivetka09
30. okt 2012

@ifkael fuha to je dobra cena ... mna by manzel asi nakopal pri takej cene to by mi nekupil urcite. tu za tu cenu kupis uz auto ... a to mas dobre ze mozes nechat dole pod schodami keby aj tu sa to mohlo tak nemam ziadny problem, ale memoze sa nechat pri schodoch lebo to zavadzia ostatnym pri vychadzani tu su uzke chodbycky a ked by tam nechal kazdy kocik tak spodny susedia sa nedostanu cez ne von ...preto musim terigat hore ale chceme sa odstahovat odtialto tak mozno sa podari aspon prve poschodie a tak to bude lahsie ale zatial versu nepredam

ivetka09
30. okt 2012

@katrenka111 no tak to pasuje na versu urcite