Kočík Baby Jogger City Mini GT a Baby Jogger City Versa
Maminky, už ste niektoré majiteľkami týchto kočíkov? Ak hej poprosím skúsenosti, aké majú klady, zápory a ak nie, tak čo na ne poviete, aké môžu byť?
Tu sú o nich bližšie informácie:
Baby Jogger City Mini GT
http://www.baby.jogger.cz/14-kocarek-citi-mini-...
Baby Jogger City Versa
http://www.baby.jogger.cz/kocarek-city-versa-mo...
@katrenka111 kto sa zaobara aj imunitou?
@ifkael
@katrenka111 aha ok v pohode 🙂
@katrenka111 ahojko moja, ty si sa vzdy rozhodola ci kupit versu alebo city mini 4. ty si videla city mini 4 nazivo? viem ze 7,5 kg ale mne sa paci city mini GT a to ma uz 9,5 kg co si myslis o tom? Ja velmi rozmyslam o predaji verse kvoli vahe ja ju nevladzem terigat hore na 3 poschodie aj s malym. Maly ma uz 10,5 kg a este fusak a naobliekanie to je horor ... neviem co robit lebo sa mi velmi paci a zas neviem ze ked kupim kocik ktory je smerom odo mna ako to prijme maly lebo je hrozny maminkar a on ma musi vkuse vidiet tak neviem co robit ☹
@ivetka09 juj moja to ti neporadim, mini 4 aj mini gt som videla naživo a mini gt je tiež super, ale je to 3kolka a tu ja nechcem moc...
No ja som sa nevedela rozhodnut medzi versou a mini 4 koli tomu otoceniu hlavne, aj ked v predajni mi vraveli že dieta bude chciet byt otocene v smere jazdy onedlho...zatial sa vozime v protismere, tiež sa musime vidiet....
Ja som s versou strasne spokojna, len jedine - je fakt ta vaha, je strasne ťažka aj pre mna spolu s malým aj ked ju davam do auta.... no ale co už nejak prežijeme a na leto kupime možno mini...
chces vymenit za mini ??? teraz v zime???? tak skus maleho davat opacne a uvidis ako sa mu to bude pacit.....
@ivetka09 ten sed je nastavitelný až do uplneho lahu na pasy....
@ifkael no zaujímave aj ja som myslela že ju hned predas....
@katrenka111 mne trojkolka nevadi, lebo sa trojkolky velmi dobre tlacia lepsie ako stvorkolesove kociky a dokonca preto sa mi paci ta gt ze tie kolieska su ako na verse tak by malo byt este lahsie tlacenie. no ved to ze zatial vkuse sa pozera na mna a hlada mna tak neviem ... a mne by ani na zimu nevadilo kupit iny kocik tu take zimy nie su ako na slovensku
@ivetka09 no ved to.... 😉
@katrenka111 no ja keby tom tu nahodila versu tak urcite ze hned predam a hlavne gt lebo tu nie su este ale mi je luto ju predat velmi sa mi paci a este aj ten fusak k nej boze ja neviem co robit ... ☹ dnes som bola zas v obchode s kocikmi a obkukavala zas ten ICandy Cherry predsa je lahsi a da sa otocit ku mne ja neviem co robit pomooooooc ☹
@ifkael ževraj maju kazove kolieska.....
@katrenka111 ja viem, ze je super.
@katrenka111
@ifkael no ved to ze aj ja som pocula ze maju kazove kolieska ... tak neviem
@katrenka111 no hej basnim o nej lebo je nadherna, priestranna pre maleho, velka budicka co sa mi velmi paci vsetko ok ale ta vaha ja sa neviem s tou vahou vysporiadat vsak s nou ani von nechodim moc lebo ju nevladzem tepcit hore dole radsej chytim neonato s autosedackou a tak beham s malym
@ivetka09 a nemožes ju mat niekde dole alebo ???to ti verim ja mam dost zvladnut len par schodov medziposchodia...
@katrenka111 mojko nemozem, nemam kde ... uz som to tu pisala ze tu nemozme nechavat kociky dole lebo nie su tu miesta na to ... a terigat vkuse na 3 poschodie nevladzem
@ifkael no vidis ty nemusis terigat keby som byvala na prizemi tak to neriesim ale takto neviem lebo fakt mi vyhovuje na nej vsetko je uplne skvela ...

@ivetka09 ona sa zaobera aj imunitou...