icon

Kočík Baby Jogger City Mini GT a Baby Jogger City Versa

veronka
17. jan 2012

Maminky, už ste niektoré majiteľkami týchto kočíkov? Ak hej poprosím skúsenosti, aké majú klady, zápory a ak nie, tak čo na ne poviete, aké môžu byť?
Tu sú o nich bližšie informácie:

Baby Jogger City Mini GT
http://www.baby.jogger.cz/14-kocarek-citi-mini-...

Baby Jogger City Versa
http://www.baby.jogger.cz/kocarek-city-versa-mo...

ivetka09
31. okt 2012

@ifkael no to som uz raz urobila v jednej ruke maly a v druhej zlozena versa s fusakom no nechci vediet ake to bolo ... lebo versa nie je len tazka ale hrozne velka a ja som nizka tak ja som mala dost kym som vysla takto ... a zobrat maleho a vratit sa pre kocik to nie je boh vie co maly mi bude vrieskat ako pavian ked odídem od neho ...

ivetka09
31. okt 2012

@ifkael
@katrenka111
kocky co poviete na kocik peg perego plico switch easy drive pisu ze ma do 10 kg ... lahko sa tlaci? mate niekto skusenosti poznate ho? alebo poradte nejaky sportovy kocik do 10 kg ale nech ma otocku sedacku ...

ifkael
31. okt 2012

@ivetka09 rozheganyyy.

Hej, poznam- bugaboo cameleon :/ len ta cenaa

elisskah
31. okt 2012

@ivetka09 a nevadia ti umele kolieska? ked chces lahky kocik, tak len s umelymi su. skus ho povozit od seba na verse a uvidis, ci mu to nebude vadit. ja mam teraz reverzny, ale malu vozim od seba, lebo mi skor zaspi, ked ma nevidi, ale hlavne, ked sa preberie a este nespi dlho a chcem, aby este spala, tak tak zaspi. Ked na mna vidi, tak uz nezaspi, lebo furt cumi na mna. ona zboznuje kocikovanie a cuci tam, ani nemukne. Ja si myslim, ze by to tvojmu malemu nevadilo, ved sem tam nakuknes na neho a budes mu rozpravat vselico a tak on bude vediet, ze tam si, ze tlacis kocik atd.

ifkael
31. okt 2012

@ivetka09 chod si kuk maclareny... 6kg maju. Viem ze sa Ti nepacia, ani mne sa nepacili- ale funkcnostou ma dostali

elisskah
31. okt 2012

a mini GT nema polohovatelne nozicky nie? to by ti nevadilo? ten som tazkala a je tiez tazky.
@ivetka09

ivetka09
1. nov 2012

@ifkael rozhegany je peg perego??? No a to bugaboo som prave vcera pozerala vobec ma neoslovil ... ty si ho videla nasivo a skusala? ja som ho skusala a rucku ma dost rozheganu a ani nakupny kosik to nema ? ani bol lahsi ako versa ale nepaci sa mi

ivetka09
1. nov 2012

@elisskah no ved to ze umele kolieska ... to neviem preto som pozerala mini gt a preco je tazky ved ma mat len 9,5 kg tak nemoze byt tazky .... ja vobec neviem aky kocik aby som bola spokojna ☹ a moj prcko musi byt otoceny ku mne inak sa pyta na ruky a otaca sa za mnou. On je maminkyn cicik maly 🙂

ivetka09
1. nov 2012

@ifkael ja uz pozeram vsetko ale mcleren sa neda otocik smerom ku mne a ja to potrebujem .... uz aj nad quinny zapp xtra rozmyslam len aby bol lahky a otocny ku mne

ifkael
1. nov 2012

@ivetka09 tak kup zapp xtra.. Ten je lahky. Po akom terene chodis?

Inak fakt...ako mam versu, moc kocikov sa mi nepaci :/

Alebo mutsy evo? Casualplay kudu? Tie su fajn, len nemaju taku strechu dobru

Teraz ma vyjst pp book plus - reverzny sed ma nat

katrenka111
1. nov 2012

@ivetka09 PP su dost kazove, z okolia baby ho museli reklamovat....takže ten by som neodporucala.....
Tak potom city mini 3 alebo 4, tie maju celkom kvalitne kolieska, co tu baby pisali aj ked su umele a je pekný, priestranný s velkou strieskou.... 🙂 mini gt je ťažký tiež no....

ifkael
1. nov 2012

@katrenka111

https://www.youtube.com/watch?v=WWraJ7MxcfE

vrajkolecka vyzeraju po kratkej dobe opotrebene
@ivetka09

ifkael
1. nov 2012
katrenka111
1. nov 2012

@ifkael moja nejde mi to otvorit....

ifkael
1. nov 2012

@ifkael

https://www.youtube.com/watch?v=AVqayxye8BA

a teraz? az doma som zistila, ze som natocila namiesto fotky video, trva len par sekund, ale mal 10 mesiacov, a uz bol v kudu natrepany.. 🙄

katrenka111
1. nov 2012

@ifkael no ja by som už asi iný kocik nechcela len Baby Joger.... 🙂

ivetka09
1. nov 2012

@katrenka111 tak to mas pravdu, ze od kedy mam versu tak len baby jogger by som zas brala a od vtedy sa mi ine kociky moc nepacia ...

ivetka09
1. nov 2012

@ifkael chodim len po chodniku, ale tu su kockove chodniky niekde a niekde zas velmi zle chodniky je to stare mesto a neobnovuju chodniky vobec ... a to Mitsy Evo ma kolko kg? lebo co som pozerala zevraj 7,9 kg ale to len podvozok nie? aky je na tlacenie lahko sa tlaci a kolko ma vahu spodok aj sportova cast dokopy?

katrenka111
1. nov 2012

@ivetka09 mne tak isto, na leto si robim zalusk už na city mini 4, teda ak nebude este lepsia novinka.... 😀

katrenka111
1. nov 2012

@ivetka09 ja som ho skusala, nic moc ani dizajnovo, taka klasika podla mna....

ifkael
1. nov 2012

@ivetka09 evo je vraj lahky..

ifkael
1. nov 2012

@ivetka09
A od mamas and papas solu?

katrenka111
1. nov 2012

baby nevymýslajte nepredavajte Versicku 🙂

ivetka09
1. nov 2012

@katrenka111 teraz ktory je nic moc ... taka klasika?

ivetka09
1. nov 2012

@ifkael no len ako to zistit ci je naozaj lahky ... a aky je presne ...

ivetka09
1. nov 2012

@katrenka111 ty si mala kocik Jane Muum? aky bol?

ifkael
1. nov 2012

@ivetka09 na muum nekukaaaj. des bes.

katrenka111
1. nov 2012

@ivetka09 hej ten no... nechci vediet otrasny...ako nebol zlý ale ta strieska mala, tenka skladanie na 2casti...inak bol celkom lahky....

katrenka111
1. nov 2012

@ifkael
@ivetka09 veru tak Jane nekukaj vobec