icon

Kočík Baby Jogger City Mini GT a Baby Jogger City Versa

veronka
17. jan 2012

Maminky, už ste niektoré majiteľkami týchto kočíkov? Ak hej poprosím skúsenosti, aké majú klady, zápory a ak nie, tak čo na ne poviete, aké môžu byť?
Tu sú o nich bližšie informácie:

Baby Jogger City Mini GT
http://www.baby.jogger.cz/14-kocarek-citi-mini-...

Baby Jogger City Versa
http://www.baby.jogger.cz/kocarek-city-versa-mo...

ivetka09
3. nov 2012

@katrenka111 vies co nechapem preco ma nenapadla versa s klasik kolieskami ... ja viem ze bola tu u nas ale uz ju niekto kupil a druhu nedali v obchode vystavit a zatial ju tu niktory iny obchod nema ... ale ja som sa rozhodla musim teraz predat neo a potom predam versu gt a mozno kupim versu klasik, lebo mne sa nic ine nepaci ja som do nej paf ... len mne sa velmi pacila gt ale ked klasik bude aspon o 2 kg lahsia budem spokojna ze mam versu aj ked nie gt 🙂

ivetka09
3. nov 2012

@ifkael
@katrenka111 kto tu riesil kocik brio go? Aky je naozaj lebo uz aj nad nim rozmyslam prosim recenzie ale hlavne vahu kocika 🙂

ivetka09
3. nov 2012

@ifkael
@katrenka111 kocky v zivote sa mi ziadne golfky nepacili a viete aky mam k nim odpor ale tieto ma na vyzor dostali prosim recenzie vaha, jazda s nimi atd ... http://www.bumbleride.com/strollers/flite-home.php

katrenka111
3. nov 2012

@ivetka09 no mne sa tie golfkz nepacia...
moja Versa klasik ma možno o kilo menej takže nic moc teda..... ono Versa ma dosť ťažku celu konstrukciu, taku pevnú.... no mne sa zapacil dost mini...
dnes mm chytil take nervz ako ju nakladal do auta že až, že aka je ťažka hovorím mu že no že co už a on že predaj ju, ja hovorím že no urcite.....tak neviem co z toho bude.....

A Brio go som aj ja chcela ale potom sa mi ynepacil, otrasná velka rucka a kosik taký plytký a velke zadne kolieska, taka kosacka 😀

ivetka09
3. nov 2012

@katrenka111 no mne sa brio paci aj skladnost aj co pisu ze lahko ide ... ale aky je ked ho mam nosit na 3 poschodie aj s malym tazky alebo lahky? .... ja uz Versu predavam idem kupovat bud brio alebo quinny zapp xtra ... ja to uz kaslem nech sa uz maly nauci chodit ...

katrenka111
3. nov 2012

@ivetka09 cožee??? no ty si teda rýchla.....to vážne?? to tu budem už len ja jedina s Versou???? to snad nie???

ifkael
3. nov 2012

@katrenka111 mam cenu o sto menej ako v obchode...a nic. No radost

katrenka111
3. nov 2012

@ivetka09 skus napisat sem, je to irsky obchod asi je tam super cena na brio....
http://www.simplyprams.eu/kociky-brio/382-brio-...
a ya kolko predavas Versu????

ivetka09
3. nov 2012

@katrenka111 hej hej ja ju nevladzem hore dole terigat a to musim aj sto x ist aj brat dieta do skoly aj zo skoly a ja som kvoli tej vahe ani radsej von neisla len ked bol manzel doma a s nim sme ju brali hore aj dole ... a ja chcem chodit von hoc kedy a nie len v tedy ked je niekto doma ...

katrenka111
3. nov 2012

@ivetka09 a manžel co hovori????

ivetka09
3. nov 2012

@katrenka111 aha ok, diky ked sa rozhdem za brio tak napisem, este uvidim lebo neviem vahu pisu ze ma 11,4 kg a to je tiez dost nie? Ty si videla brio nazivo neskusala si dvihnut aj s malym? a zatial versu predavam za viac lebo som k nej dala aj fusak a rozmyslam ci mam dat madlo k nej alebo zvlast ... ci si nekupim napokon klasik versu hihi lebo mna ta versa trosku skrie je to moja laska ale ked najdem lahsi kocik a co mi bude vyhovovat budem spokojna ale ako sa poznam este 100 x vymenim ja kocik kym maly narastie

ivetka09
3. nov 2012

@katrenka111 nic predat ... on hovoril od zaciatku ze bude tazka ...

ifkael
3. nov 2012

@ivetka09 brio neodnesies.. Nemotorne a velke. I ked o 1,5 lahsie, ale objemnejsie na pohlad.

Versa je taka sikovna

ifkael
3. nov 2012

@ivetka09 a brio vyzera ako kosacka

ivetka09
3. nov 2012

@ifkael neodnesiem? no skvele tak bude quinny zapp xtra ... len dufam ze nebude zima tu a nebude sneh na male kolieska hihihi

ifkael
3. nov 2012

@ivetka09 bumbleride indie...trojkolka, 9kg.

ivetka09
3. nov 2012

@ifkael ano viem pozerala som aj to ale to sa neda otocit ku mne ...

ifkael
3. nov 2012

@ivetka09 tak skus ten zapp xtra.

katrenka111
3. nov 2012

@ivetka09 zapp xtra nema moc dobre kolieska a hrkoce....

katrenka111
3. nov 2012

@ivetka09 skusala som aj naživo, ide lahko ale vahovo tiež neni asi buhvico, neni lahký moc na prenasanie.....
No aj ja roymýslam o Verse klasik ale u nas asi nie je ešte....iba GT

ifkael
3. nov 2012

@katrenka111 gt prejde fakt vsetko. Ine kolesa tazko vybrat, necham cenu na 250 a ked sa nepreda tak ju necham a kupim si plusko od bgb do auta. A budem mat velky kocik a aj msly lahky kocij do mesta. Tak!

ifkael
3. nov 2012

@ivetka09 mamas and papas soka je sikovna. Pozerala si?

katrenka111
3. nov 2012

@ifkael no ja kebyže mam tolko prachov tak kupim este city mini 4 do auta 😀 ale to už by bolo moc....takže budem musiet vzdžať s Versou mini je skor asi pre vätšie detickz co už aj chodia.... takže asi na jar/leto....
za 250eur predavas??? to si sla až o tolko dole a neni záujem??? nechapem.....

ifkael
3. nov 2012

Sola... Blby mobil. Same preklepy

elisskah
3. nov 2012

@ivetka09 ty budes spokojna len s kocikom s vahou max. do 8kg. 1,5kg lahsi od versy ti nepomoze. Stale vas tu citam a uz ste aj mna tak zneistili, ze az. ☹
@katrenka111 ked este aj tvoj mm nadava na vahu.....moj je taky chudy...ktovie ci ju unesie pri nakladani do auta 😀

katrenka111
3. nov 2012

@elisskah moja kup si mini 4 radsej, versicka je superský kocik, pevný, stabilný, lahucky len ta vaha.... to mohli domysliet...
Ja mam tiež dost ale asi to budem riesit tak že najprv vznesem ku výtahu kocik a potom maleho....inak to nevidim....

katrenka111
3. nov 2012

@elisskah no moj neni až tak chudý ale ani silak a nadaval veru....

ifkael
3. nov 2012

@elisskah ked chces lahku sportovy kocik, tak si ju nekupuj. Ak este okrem nej budes mat golfky, tak chod do nej.

Ja si ju nechavam. A poriesim to este niecim lahkym do auta

ivetka09
4. nov 2012

@ifkael preco prave Sola? Je tak dobry ... ty ho moc preferujes pre mna 🙂 mala si ten kocik? Ja som ho uz viac krat pozerala aj v obchode skusala ale az tak ma nechytil za srdce neviem ...

ifkael
4. nov 2012

@ivetka09 lebo splna co chces od kocika 🙂 nemala, zas som nemalavsetky kociky, sle skusali sme v obchode pekna bola. Len zelenu mali vtedy, tu som nechcela a odisli sme s aviom vtedy