icon

Kočík Baby Jogger City Mini GT a Baby Jogger City Versa

veronka
17. jan 2012

Maminky, už ste niektoré majiteľkami týchto kočíkov? Ak hej poprosím skúsenosti, aké majú klady, zápory a ak nie, tak čo na ne poviete, aké môžu byť?
Tu sú o nich bližšie informácie:

Baby Jogger City Mini GT
http://www.baby.jogger.cz/14-kocarek-citi-mini-...

Baby Jogger City Versa
http://www.baby.jogger.cz/kocarek-city-versa-mo...

ivetka09
4. nov 2012

@elisskah no hej kupit kocik do 8 kg lenze taky nemaju co sa da dat aj ku mne a ja si nechcem kupit len jednosmerny 🙂 no veru aj mm nadava na vahu versycky ale pri nakladani do auta to nieje zle keby len nakladanie do auta bolo ale my ho musime terigat az na 3 poschodie a to je veru dost ...

ivetka09
4. nov 2012

@ifkael aha no aj ja som ju skusala par krat ale ja som zas taka ze chcem vkuse nieco extra nieco vau a potom lutujem este uvidim najprv musim predat tieto kociky a dovtedy sa rozhodnem aky kocik kupit mne sa velmi paci ICandy cherry len neviem tie kolieska no este uvidim

ifkael
4. nov 2012

@ivetka09 aj 10kg kocik nosit plus dieta je dost... Ty potrebujes do 7kg kocik.. Mozno 8. Viac nie.
Otocny sed- maly by si zvykol ak by Ta nevidel

ellysa
4. nov 2012

@ivetka09 podľa mňa od roka ti otočný sed vôbec netreba, čo tak nuna?alebo našetriť na bugaboo bee, alebo kúpiť nejaký použitý, kľudne aj len bee nemusí byť bee plus

katrenka111
4. nov 2012

@ifkael
@ivetka09
@ellysa jaj baby jedny kocikomaniacky.... toto mi nerobte ja som sa včera večer tak pozerala na versicku a neviem teda nedokažem sa jej vzdat asi a tiež sa bojim toho pretocenia že by som ho nevidela ale je pravda že od roka asi bude chciet vidiet už nie mna ale okolie.....
Nuna neni dobra moc prepada sa chrbatik, bee je podla mna malicke.... u mna ostava len BJ city mini už alebo TFK dot 🙂
Skusim davat maleho do smeru jazdy a uvidime ako sa mu bude pacit.....len pre mna to bude horsie....

ifkael
4. nov 2012

@katrenka111 bee nieje malicke, resdp. Je to maly kocik, do ktoreho sa vojde aj 4 rocne dieta... to tak do mesta ale je kocik

katrenka111
4. nov 2012

@ifkael no mne príde malý neviem....

ivetka09
4. nov 2012

@katrenka111 no ved to, ze pre mna je to horsie ked na maleho nevidim ja som ho uz skusala tak dat je to hrozne pre mna mozno maly je aj v pohode ale ked zaspal veru mi to nedalo a pocas toho som ho musela otocit ku mne ... ja si neviem zvyknut aby som na maleho nevidela mozno on by aj bol v pohode ... ja aj starsie decka som mala vzdy otocene k sebe aj ked maly 3 roky ... im to aj vyhovovalo mozno lebo ked som otocila od seba sa vkuse vykrucali za mnou a nechceli sediet v kociku sa pytali na ruky tak som ich otacala k sebe a boli s pokojny a vydrzali sediet ... lebo som im spievala rozpravala sa s nimi a videli na mna a bolo to v pohode ... takze ja ho musim mat otoceneho k sebe ...

ivetka09
4. nov 2012

@ellysa
@ifkael ja neviem to bee sa mi zda cudne ma ho jedna znama a maly jej ma tak okolo 10 - 11 mesiacov ale je vecsi a veru moc sa do neho nezmesti a nozicky mu vysia a ked spinka cele dieta vysi dole s kocika ten kocik sa mi velmi pacil az kym som nevidela vecsie dieta tak cca 11 mesacne vtom sediet a spat cele dieta v nom vysolo len za popruhy zavesene keby nemal popruhy sa dieta vysmykne zneho...takze bee urcite nie a to bee plus je ktory aky je rozdiel bee a bee plus?

katrenka111
4. nov 2012

@ivetka09 presne aj ja to iste, tiež ho musim vidiet stale....to neni ale moc dobre si myslím...ale zas poznam deticky chcu byt otocene v smere jazdy

ivetka09
4. nov 2012

@katrenka111 neviem ci to je dobre alebo nie ... ale su deti ktore musia vidiet maminu aby obsedeli v kociku, inak sa pytaju von s kocika na ruky a to je horsie vkuse ho terigat na rukach ... a su deti co nechcu vidiet maminu takze ja urcite smer ku mne a ked sa on rozhodne a sadne mu smer von to bude len lahsie ale ked nie tak radsej nech mam kocik ktory sa da otacat a nie len jednosmerny ...

ivetka09
4. nov 2012
ifkael
4. nov 2012

@ivetka09 no ved plusko ako doplnkovy kocik do mesta 🙂 🙂 🙂 🙂 on nema polohovanie noziciek

ivetka09
4. nov 2012

@ifkael aha 🙂

ifkael
4. nov 2012

@ivetka09 uppababy sa tu nepredava, ale vyzera dobre ;)

ivetka09
4. nov 2012

@ifkael aha hej vizera dobre len ci je aj dobry hihi

ellysa
4. nov 2012

@ivetka09 celkom pekný, a potom ma ešte napadlo mamas and papas urbo, alebo keď chceš quinny, tak radšej skús pozrieť buzz, ako zapp xtra, ten je naozaj strašne rozhrkaný

ivetka09
4. nov 2012

@ifkael vista je tiez tazka
@ellysa aj ja som pozerala to urbo ma len 9 kg asi niekedy skocim do obchodu pokukat tie kociky

ivetka09
4. nov 2012

@ellysa quinny buzz je tiez tazky zadne kolesa ma velke nafukovacie tak ho robi tazkym ... ja potrebujem max do 10 kg kocik a tie su sola, urbo, icandy cherry, quinny zapp xtra, uppababy cruz a myslim to je vsetko ... hihi este tie peg perega ...

katrenka111
4. nov 2012

@ivetka09
@ifkael
@ellysa babz ja si nemožem pomoct mne sa tie kociky co tu spominate vobec ale vobec nepacia....take divne nejake.... mne sa paci este Bugabo cameleon ale to je už ina palka....to je ybztocne podla mna tolko penazi za kocik dat.... 😎
takže ja už iný ani nepozeram len tie co som spominala....

katrenka111
4. nov 2012

@ivetka09 tie i candy kocikz sa aj mne celkom pozdavaju...ale ci su dobre ktovie...

ivetka09
4. nov 2012

@katrenka111 no ved hej ze tie icandy sa mi pozdava ale ostatne ani moc nie ...

@ifkael
@ellysa a co poviete na bebekonfort streety plus ja viem male kolieska ale uz ani to ma nezaujima

katrenka111
4. nov 2012

@ivetka09 jedna babula predava teraz mini cervený kukni... nechces len tak do auta.....
https://www.modrykonik.sk/forum/na-kocikovanie/kocik-baby-jogger-city-mini-ake-mate-nazory/

ifkael
4. nov 2012

@ivetka09 streety eee. Blbo vyvazeny, zle sa s nim chodi
@katrenka111 len ako jej ho posle? A chce otocny sed

A mutsy evo si nevidela @ivetka09?

Ja uz mam do auta vybraty- maclaren candy. A na leto si kupim este z novej kolekcie maclaren xlr.

katrenka111
4. nov 2012

@ifkael no ja už mam tiež vybratý, zimu prežijeme s Versickou a potom BJ city mini 4 to už bude drobec aj behat a bude mu jedno ak sedi určite lebo on v poslednom case kukeruje len von a vyklana sa...tak skusim ho vozit opacne....ja to nejak prežijem hadam a uvidime....
alebo ak nasetrim kupim si mini hned a ked pojdeme autom a tak na rýchle trate tak vezmeme ten.....ale to pochybujem že mm s tým bude suhlasit 😀 😀 😎

ivetka09
4. nov 2012

@ifkael mutsy evo ma malu striesku ... nie nechcem len do auta lebo aj tak musim terigat hore kocik aj ked idem s malym von

katrenka111
4. nov 2012

@drobec33 pocuj moja hod sem este nejake foto aj so spinavými kolieskami nech vidim ako vyzera su take nasedle???

katrenka111
4. nov 2012

@ivetka09 jaaaj do kelu skoda že sa neda mini otocit hned by som brala ten... mutsy je otras....videla som naživo....neviem moja mas to ťažke no že musis terigat až na 3 poschodie, tak sa ťažko vybera.... ☹