icon

Kočík Baby Jogger City Mini GT a Baby Jogger City Versa

veronka
17. jan 2012

Maminky, už ste niektoré majiteľkami týchto kočíkov? Ak hej poprosím skúsenosti, aké majú klady, zápory a ak nie, tak čo na ne poviete, aké môžu byť?
Tu sú o nich bližšie informácie:

Baby Jogger City Mini GT
http://www.baby.jogger.cz/14-kocarek-citi-mini-...

Baby Jogger City Versa
http://www.baby.jogger.cz/kocarek-city-versa-mo...

ivetka09
4. nov 2012

@katrenka111 no hej, skoda ze nie je otocny ten mini, a veru to teriganie na 3 poschodie je veru dost ...

katrenka111
4. nov 2012

@ivetka09 no mali by sme napisat výrobcovi nech taký vyrobia 😀 😀

ivetka09
4. nov 2012

@katrenka111 presne tak, ja uz som navrhovala ze mu napisem ale kym vyrobia nieco take nase deti sa budu uz zenit 😀 😀 😀

katrenka111
4. nov 2012

@ivetka09 no ktovie cim nas prekvapia novinkami 2013...

ivetka09
4. nov 2012

@katrenka111 mohol by niekto prekvapit ...

elisskah
4. nov 2012

@katrenka111 mini nemozem, lebo nema nastavitelnu rukovät a ja som nizsia a moja mama este viac a ona dost vozi tiez. ten sme videli s muzom a on povedal, ze v ziadnom pripade nie taky, co nema polohovatelne nozicky, ze jej budu nohy visiet, ked je este malicka, respektive skor vytrcat. a to ma aj mini GT tak 😒

elisskah
4. nov 2012

@ifkael ja akoze nepotrebujem nejaky lahky kocik, nemusim ho nosit velmi, u nasich mi ma kto pomoct po schodoch a len do auta, ale nie kazdy den a to vzdy muz naklada. a golfky nechcem. maximalne jeden kocik kupim, aj to vsetci krutia hlavou, ze na co mi je dalsi kocik. no teda perfektnu cenu si mala, to by som sa aj dala nahovorit, ale u muza by to aj tak nepreslo asi, cierny. a moja mama, by s nim asi ani von nesla 🙂 sme staromodny. je pravda, ze tam mozem hodit akukolvek deku a bude sa to hodit.

ifkael
4. nov 2012
elisskah
4. nov 2012

@ifkael jaj a ja potrebujem kolesa do snehu. u nas to byva hrozne a hlavne som aj tak za nafukovacie. umele nech su akekolvek dobre, tak sa kazde znicia a ja nemenim kociky.

elisskah
4. nov 2012

zatial som este pri verse a uvidim, lebo teraz aj tak nikde nekupim, ze az v polke novembra pridu. co boli sa uz vypredali asi.

ifkael
4. nov 2012

@elisskah tak to kup versu gt, kolesa prejdu vsetko

luckastepanovicova
4. nov 2012

ahojte som spokojnou aj nespokojnou matitelkou baby joger city mini 2012 kočík sa mi strašne páčil na predajni aj keď povodne som chcela kúpiť športový kočik do 150eur ked som zbadala tento neodolala som stál 245 eur a bohužial po dvoch mesiacoch používania sa mi rozpraskala celá guma na rúčke a odletelo mi niečo s kolesa ktoré potom tak pukalo až mi budilo malého s reklamáciou som uspela asi tak že koliesko len premazali ževraj tam nič nevideli a rúčku ako reklamáciu zamietli ževraj vznikla chyba mechanickým poškodenim, neviem teda akým kedže som ho mala len dva mesiace a ani neskladala do auta skrátka len na prechádzky takźe za tú cenu som bola sklamaná ale do zaručneho mi napísali že v rámci nadštandartnej starostlivosti mi síce reklamáciu zamietajú ale rukovet posielajú novú a mám si to opraviť, tak chápete? sama predavačka mi povedala že bohužial už tam boli aj iné maminy s touto reklamáciou, podla mna sú si vedomí že po tretej reklamácii by museli vrátiť peniaze tak oni to skrátka zamietnú ale pošlu nahradnú diel na opravu myslím že dobre vedia že je to kazové a preto sa takto zachovali, veď dobre opravím si to len ma vytočila ta veta že nadštandartná starostlivosť tak ja vrátim kočik po dvoch mesiacoch a oni že oprav si sama a čo potom ako bude vyzerať po roku či dvoch síce je v záruke ale prt s toho.Tak aby som sa vrátila som s nim spokojná až na tu rúčku ..je priestraný dlhý aj široký oproti ostatným dá sa jednoducho polohovať strieška je úžasna zatieni úplne super má dve okienka na kontrolu dieťatka čo je tiež úpne super obrovský nákupny košík kolieska idú upne lahučko celkovo je lahulinkýmalému tam nedrkoce hlavička ako som si všimla na iných kočíkoch no a mínusy akurát jeden že ke´d sedkal tak sa zboku búchal do hlavičky o bočné šroby pretoźe ten sed je dosť hlboko ale inak myslím že tam mal pohodu chrbátik je vystuženy takźe žiadne korýtko a keď zabuvá daśa zdvihnuť časť pod nožičkami a vždy som to vystuźila zospodu dekou aby mu neviseli nožky dole takže max.spokojnosŤ až na tú rúčku

ifkael
4. nov 2012

@luckastepanovicova ta rucka to ziadny novy problem :////

katrenka111
4. nov 2012

@luckastepanovicova no o tej rucke som pocula teda....mna to tiež dosť odrádza, dufam že u Versy sa mi to nestane....

katrenka111
4. nov 2012

@elisskah moja tak kup Versu 😉

katrenka111
4. nov 2012

@luckastepanovicova ale yas velmi vela mamiciek je s mini velmi spokojných takže musela si mat asi nejaký zlý kus..... ☹

ifkael
4. nov 2012

@katrenka111 ta rucka to robi vela ludom :/

luckastepanovicova
4. nov 2012

ved ja som s nim velmi spokojna oproti ostatným lacným kočikom to sa nedá porovnať ten komfort jazdy a sedkanie a nakupny košík a vela vela vav vecí len ma to prekvapilo že človek vyvalí toľko penazí a po dvoch mesiacoch musí reklamovať tak dúfam mi vydrží lebo sa mi moooooc páči

elisskah
4. nov 2012

@katrenka111
@ifkael
@ivetka09 tak z originalbabyshopu mi prisiel mail, ze dalsie versy do konca roka neocakavaju. Ale ja si chcem objednat s babytrendu, lebo tam je za 360E, madlo za 23E a fusak za 56E a oni mi odpisali, ze komunikovali s dodavatelom, ze zatial ich nenaskladnil a presnejsie info kedy naskladni nema. Ze budu naskladnene len klasicke versy. Takze myslim, ze ked OBS nebude mat tento rok, tak myslim, ze ani BT ich mat nebude. Tak som v keli! ☹

tilly
4. nov 2012

@elisskah s BJ su stale problemy s tymto... pol roka sa cakalo na BJCM, potom par mesiacov na elite, aj versa prisla neskor a teraz uz zas versa nie je... otras.

ifkael
4. nov 2012

@elisskah tak fasa, mOzem zase nahodit inzerat a pod 320 nepojdem :P

ivetka09
4. nov 2012

@ifkael ja mam tiez nahodeny inzerat hihi kto skor preda

ivetka09
4. nov 2012

@elisskah tak ti poslem moju chces ??? hhi

ifkael
4. nov 2012

Inak boli sme este po cintorinoch pobehat, aj s versou.. Muz nadseny ako chodi.. Ze: dufam, ze ho nepreda, konecne mame poriadny kocik... Aaaaaaa.

Tak si kupim nieco do auta.

ivetka09
4. nov 2012

@ifkael co povies na tento kocik? Emotion Babyhome Xtreet ... lahky sportovy nie ... ale co dalej

ivetka09
4. nov 2012

@elisskah ja som prave dostala info, ze tu v UK budu GT versy az od januara a budu stat 435 lib. to je co? ja som ju kupila za tolko aj s madlom aj zo slovenska s postovnym aj fusak uz je v tom a tu bude len versa za tolko to je ale rozdiel

tehula
4. nov 2012

@ivetka09 ifka uz EBX mala tusim a neoslovil ju

@ivetka09 co sa tyka cenotvorby, uplne bezna vec. Staci sa pozriet kolko stoji BJMC v strednej Europe a kolko za ten isty model pytaju v AT a DE.

ifkael
4. nov 2012

@ivetka09 ma sice silikonove kolesa, ale hrkoce tak divne... Inak ako druhy kocik .. Da sa. I ked ziadny zazrak. Mne to hrkotanie vadilo. V obchodoch pohoda, ale vonku eeeee

katrenka111
4. nov 2012

@ivetka09
@ifkael baby aj moja mamina aj svokra aj mm su z nej unesený ako dobre ide...dnes ako ju mm vyberal z auta tak nieco puklo a konstrukcia sa kývala, take soky som chytila že sa zlomila a to len od spodu bolo zle pripevnene...mm nadaval že cele zle skladanie ma, som mu vynadala že ja ju ochranujem ako v bavlnke a on s nou zaobchádza akoby stala 5eur....na nervy 😠 🙄

katrenka111
4. nov 2012

@elisskah a ty chces iba GT??? u nas maju byt len Versy klasik???tak bud cakat alebo kupit od bab alebo iný... 😉