icon

Kočík Baby Jogger City Mini GT a Baby Jogger City Versa

veronka
17. jan 2012

Maminky, už ste niektoré majiteľkami týchto kočíkov? Ak hej poprosím skúsenosti, aké majú klady, zápory a ak nie, tak čo na ne poviete, aké môžu byť?
Tu sú o nich bližšie informácie:

Baby Jogger City Mini GT
http://www.baby.jogger.cz/14-kocarek-citi-mini-...

Baby Jogger City Versa
http://www.baby.jogger.cz/kocarek-city-versa-mo...

ifkael
5. nov 2012

@katrenka111
@ivetka09 ved to neviem, ci brio vynesies hore.. k tomu nieje usposobeny ziadny kocik- velky sportovy.

Ten icandy vyzera byt ok, a kolecka- ved su v zaruke. A kazdy kocik ma nieco negativne ...akurat cameleon od bgb ma momentalne poriesene co mi vadilo-len zas- ta cena!!!!!

ifkael
5. nov 2012

Inak brio je fajn.. a je novinka -concord wanderer- velice podobny ako brio

mirkap84
5. nov 2012

@ivetka09 ...na margo toho co napisala Katka, ja som Brio merala a porovnavala s Versou, Brio je vacsie na vysku, Versa je sirsia aj dlhsia aj tazsia, ale tak ja netvrdim, ze Versa nie je pekna a dobra, to som nenapisala, mne sa paci cervena Versa, fakt hezka 😵 , akokolvek sa rozhodnes, dufam ze to bude dobra kupa...mne sa veeeeeelmi paci aj Bugaboo Cameleon 😵

ivetka09
5. nov 2012

@ifkael no len ten concord wanderer ma 13,5 kg a brio ma 11,5 kg a to je rozdiel a nasla som zas nieco nove a je lahky len neviem ci to vy asi nemateCosatto Giggle

ifkael
5. nov 2012

@ivetka09 kolkokrat denne vlacis hore kocik?

mirkap84
5. nov 2012

@katrenka111 ...v Ziline je malinko Brio go, tu leti Stokke alebo Casualplay ktory si mala aj ty a potom polske tanky 😅
...sak som ti oba kociky merala a stale si nedas povedat 😀 , Brijous je co to celkovych rozmerov este aj mensi ako Versa 😉 a korytkom by som to uplne zaklincovala, mala sa mi dava nabok a aj na brusko, to by sa v korytku dalo len velmi tazko 🙂

ifkael
5. nov 2012

@ivetka09 no neviem..

Versu nechaj v aute- na vylety. A do mesta, co budes vlacit po schodoch si kup golfky. A mas to poriesene. Akykolvek sportovy kocik vlacit po schodoch je tazky..malysi zvykne byt otoceny nie na mamu

mirkap84
5. nov 2012

@ivetka09 ...mnoo, Versa ma az 1 METER na dlzku, to sa necudujem ze sa ti tazko chodi po schodoch, Brio ma na dlzku 78CM 😎 , byvame v rodinnom dome, cize nosenie po schodoch neriesim a objektivne ti zial neporadim...mozno je chyba vo Verse v dlzke nie v hmotnosti, mozno prave ta dlzka je to co ti vadi, hmmm 😕

katrenka111
5. nov 2012

@ivetka09 no o tej skladnosti ni moc, mo muž chyta na nu vtedy strasne nervy.... je fakt velka zložena a ťažka...

katrenka111
5. nov 2012

@ifkael
@ivetka09 ja by som to tiež tak vyriesila, kupila by som nejake lahucke golfky do auta, lebo Versa je na dlhe prechádzky ako stvorena.... 😉 že??

katrenka111
5. nov 2012

no a Brio po zloženi mi príde ovela vätsi ako Versa

ifkael
5. nov 2012

@katrenka111 uz som mala aj vacsie kociky po zlozeni..az taka katastrofa to nieje

Pokial chces reverzny kocik nieco obetovat musis...

Tu je bjcm gt... kraasny. Ale ja ked trojkolku- len elite zase. Nic ine.

bebel
5. nov 2012

Mne sa ešte veľmi páčil na živo aj skladaním mutsy evo. Na čiernej konštrukcii bude fajn...len tie farebné poťahy ma moc nenadchli- ja nie som fanúšik ani modrej, ani červenej ani bielej, ani čisto čiernej.

https://www.youtube.com/watch?v=4AEbXUlNyWE
mirkap84
5. nov 2012

@bebel ...Mutsy Evo ma tragicky malu striesku 🙄

ivetka09
5. nov 2012

@ifkael no kedze ze versa velka a tazka tak s nou moc von nechodim, pouzivavam ju v nutri na spanie a von chodim s neom, lebo niekedy aj 3 x za den musim dole hore ... nechat kocik v aute moc nechem a nie drahy kocik, lebo tu je velka vlhkost a navlhne moze plesniviet a tak ... ja aj autosedacku vkuse zatial terigam hore dole ...
@mirkap84 a moze byt, ze mne ani nevadi tak vaha ako dlzka, prave som si to teraz porovnala Brio a Versa aj Neo ... Uz Neo sa mi tazsie nosi hore lebo je dlhsie ako Brio ale kedze Neo ma len v strede koleso tak sa tak nezachytavalo ako Versa ... Versa je rozcapena a nie som zvyknuta na jej dlzku vkuse narazim do niecoho tak mozno naozaj mi vadi dlzka ako vaha ... mne sa na Verse ani to nepaci ze zlozis ju a tie kolesa vysia a nevies ich zastricit je to take cudne neprakticke ... Mutsy Evo mas pravdu mala strieska ... pozerala som ho ...

@katrenka111 neviem este ako to vyriesim ale jedno je iste musim najprv predat Neo aj Versu a ked budu peniazky vyriesi sa ...

@ifkael a ja nechodim moc na dlhe vylety ani prechadzky, ja mam moc rozlietany zivot pri 3 detoch a vo velkom meste ... vsetko riesit musim autom a ked mam cas idem aj na prechadzku ale to je asi mozno 2 x mesacne ??? Tu su deti v skole od 9 - 3 hod. tak rano musim letiet brat syna do skoly idem autom lebo peso je to 20 min ... a ked je zle pocasie tak auto je najlepsia volba potom rychlo domov upratat navarit atd ... ale tak ze maly je uz okolo obeda unaveny max do 1 vydrzi potom letiet von s nim a medzi tym ist pre syna do skoly tak kym pridem domov je 4 hod. a teraz sa aj s tieva rychlo tak prechadzky su len cez obed ked je cas ... a nakupi riesim vetsinou cez vikend ale aj to behackami autom lebo ked potrebujem vela tak len autom a obchody su daleko tak zas len auto ... peso na nakup chodim len ked treba nieco dokupit ...

ifkael
5. nov 2012

Pomooooc, predala som versu. Co vcul? 😅

Dnes mi ju maju vyplatit..

Tak neviem co.... ci nam vobec velky kocik treba 😕

elisskah
5. nov 2012

@ifkael hlavne kup nieco lahke 🙂

katrenka111
5. nov 2012

@ifkael cožee?? tak predsa???? baby co robite????

ifkael
5. nov 2012

Rozum bud pri mne, nech nedotrepem domov novy cameleon :D

Maclaren by nam stacil...a na to nase momentalne vozenie ked nespime v kocik a len po meste aj quinny yezz ... Nepacil sa mi.. Ale uz sa mi paci. A vraj super chodi.. @bebel skusala si ho?

mirkap84
5. nov 2012

@ifkael ...keby som mala viac eur, tak kupim k Briu Cameleon, je to tiez uzasny kocik 😵 😵 😵 ...ale akoze nechcem Ta navadzat 😀 😀 😀

katrenka111
5. nov 2012

@ifkael ja tiež cameleon ale neni sponzor 😎 😀

katrenka111
5. nov 2012

@ifkael
@ivetka09 no nakoniec tu budem sama s Versou, co už ale ja som spokojna.... 😉

ifkael
5. nov 2012

@mirkap84 uz som ho mala... A odstranili to debilne skladanie. Tak pokuuusa ma...

Sponzor by aj bol, ale chcem ine veci

Necham to par dni tak, nechystame sa nikam.. Tu chodime pesi.

Nech mi to prejde hlavou a nech nekupim kravinu

mirkap84
5. nov 2012

@ifkael ...keby som mala Brio aj Cam, to by som sa pri prechadzkach vznasala a prsalo by mi do nosa 😅 ...ale uprimne, aj tak si ho kupis, vies do coho ides 😉 😅

bebel
5. nov 2012

@ifkael dovleč na SR uppababy cruz...napr. v Španielsku aj v UK ich predávajú
http://uppababy.com/products/product.php?id=210
porovnanie s bee+ a urbom

ifkael
5. nov 2012

@bebel 2012 je len s vanickou..

ellysa
5. nov 2012

@ifkael až tak zle sa ti skladal? však je to pohoda, teda aspoň ja nemám žiadny problém, práve som pozerala na to video, kde porovnávali cam 3 a teda mi to prišlo skoro to isté 😅

ifkael
5. nov 2012

@ellysa no veru ano...a hlavne krpec bol malicky a ten sed sa mi moc nepacil. Teraz ked sme dorastli tak uz lepsie....ale to uz kupit nemozem

Tak zoberiem maclaren. Len neviem aky... nevies mi poradit, ci xlr ma polohovanie na packy alebo vzadu za sedackou?

ellysa
5. nov 2012

@ifkael fuuuuuu, neviem, ale tie nové budú mať podľa mňa všetky na chrbte, ja stále tvrdím bgb cam a mac najlepšia voľba

ifkael
5. nov 2012

@ellysa zatial viem,ze maju len xt...

Mac su super..aspon pre nas.