Kočík Baby Jogger City Mini GT a Baby Jogger City Versa
Maminky, už ste niektoré majiteľkami týchto kočíkov? Ak hej poprosím skúsenosti, aké majú klady, zápory a ak nie, tak čo na ne poviete, aké môžu byť?
Tu sú o nich bližšie informácie:
Baby Jogger City Mini GT
http://www.baby.jogger.cz/14-kocarek-citi-mini-...
Baby Jogger City Versa
http://www.baby.jogger.cz/kocarek-city-versa-mo...
Inak brio je fajn.. a je novinka -concord wanderer- velice podobny ako brio
@ivetka09 ...na margo toho co napisala Katka, ja som Brio merala a porovnavala s Versou, Brio je vacsie na vysku, Versa je sirsia aj dlhsia aj tazsia, ale tak ja netvrdim, ze Versa nie je pekna a dobra, to som nenapisala, mne sa paci cervena Versa, fakt hezka 😵 , akokolvek sa rozhodnes, dufam ze to bude dobra kupa...mne sa veeeeeelmi paci aj Bugaboo Cameleon 😵
@ifkael no len ten concord wanderer ma 13,5 kg a brio ma 11,5 kg a to je rozdiel a nasla som zas nieco nove a je lahky len neviem ci to vy asi nemateCosatto Giggle
@katrenka111 ...v Ziline je malinko Brio go, tu leti Stokke alebo Casualplay ktory si mala aj ty a potom polske tanky 😅
...sak som ti oba kociky merala a stale si nedas povedat 😀 , Brijous je co to celkovych rozmerov este aj mensi ako Versa 😉 a korytkom by som to uplne zaklincovala, mala sa mi dava nabok a aj na brusko, to by sa v korytku dalo len velmi tazko 🙂
@ivetka09 ...mnoo, Versa ma az 1 METER na dlzku, to sa necudujem ze sa ti tazko chodi po schodoch, Brio ma na dlzku 78CM 😎 , byvame v rodinnom dome, cize nosenie po schodoch neriesim a objektivne ti zial neporadim...mozno je chyba vo Verse v dlzke nie v hmotnosti, mozno prave ta dlzka je to co ti vadi, hmmm 😕
@ivetka09 no o tej skladnosti ni moc, mo muž chyta na nu vtedy strasne nervy.... je fakt velka zložena a ťažka...
no a Brio po zloženi mi príde ovela vätsi ako Versa
@katrenka111 uz som mala aj vacsie kociky po zlozeni..az taka katastrofa to nieje
Pokial chces reverzny kocik nieco obetovat musis...
Tu je bjcm gt... kraasny. Ale ja ked trojkolku- len elite zase. Nic ine.
Mne sa ešte veľmi páčil na živo aj skladaním mutsy evo. Na čiernej konštrukcii bude fajn...len tie farebné poťahy ma moc nenadchli- ja nie som fanúšik ani modrej, ani červenej ani bielej, ani čisto čiernej.
@ifkael no kedze ze versa velka a tazka tak s nou moc von nechodim, pouzivavam ju v nutri na spanie a von chodim s neom, lebo niekedy aj 3 x za den musim dole hore ... nechat kocik v aute moc nechem a nie drahy kocik, lebo tu je velka vlhkost a navlhne moze plesniviet a tak ... ja aj autosedacku vkuse zatial terigam hore dole ...
@mirkap84 a moze byt, ze mne ani nevadi tak vaha ako dlzka, prave som si to teraz porovnala Brio a Versa aj Neo ... Uz Neo sa mi tazsie nosi hore lebo je dlhsie ako Brio ale kedze Neo ma len v strede koleso tak sa tak nezachytavalo ako Versa ... Versa je rozcapena a nie som zvyknuta na jej dlzku vkuse narazim do niecoho tak mozno naozaj mi vadi dlzka ako vaha ... mne sa na Verse ani to nepaci ze zlozis ju a tie kolesa vysia a nevies ich zastricit je to take cudne neprakticke ... Mutsy Evo mas pravdu mala strieska ... pozerala som ho ...
@katrenka111 neviem este ako to vyriesim ale jedno je iste musim najprv predat Neo aj Versu a ked budu peniazky vyriesi sa ...
@ifkael a ja nechodim moc na dlhe vylety ani prechadzky, ja mam moc rozlietany zivot pri 3 detoch a vo velkom meste ... vsetko riesit musim autom a ked mam cas idem aj na prechadzku ale to je asi mozno 2 x mesacne ??? Tu su deti v skole od 9 - 3 hod. tak rano musim letiet brat syna do skoly idem autom lebo peso je to 20 min ... a ked je zle pocasie tak auto je najlepsia volba potom rychlo domov upratat navarit atd ... ale tak ze maly je uz okolo obeda unaveny max do 1 vydrzi potom letiet von s nim a medzi tym ist pre syna do skoly tak kym pridem domov je 4 hod. a teraz sa aj s tieva rychlo tak prechadzky su len cez obed ked je cas ... a nakupi riesim vetsinou cez vikend ale aj to behackami autom lebo ked potrebujem vela tak len autom a obchody su daleko tak zas len auto ... peso na nakup chodim len ked treba nieco dokupit ...
Pomooooc, predala som versu. Co vcul? 😅
Dnes mi ju maju vyplatit..
Tak neviem co.... ci nam vobec velky kocik treba 😕
@ifkael cožee?? tak predsa???? baby co robite????
Rozum bud pri mne, nech nedotrepem domov novy cameleon :D
Maclaren by nam stacil...a na to nase momentalne vozenie ked nespime v kocik a len po meste aj quinny yezz ... Nepacil sa mi.. Ale uz sa mi paci. A vraj super chodi.. @bebel skusala si ho?
@ifkael ja tiež cameleon ale neni sponzor 😎 😀
@ifkael dovleč na SR uppababy cruz...napr. v Španielsku aj v UK ich predávajú
http://uppababy.com/products/product.php?id=210
porovnanie s bee+ a urbom

@katrenka111
@ivetka09 ved to neviem, ci brio vynesies hore.. k tomu nieje usposobeny ziadny kocik- velky sportovy.
Ten icandy vyzera byt ok, a kolecka- ved su v zaruke. A kazdy kocik ma nieco negativne ...akurat cameleon od bgb ma momentalne poriesene co mi vadilo-len zas- ta cena!!!!!