icon

Kočík Baby Jogger City Mini GT a Baby Jogger City Versa

veronka
17. jan 2012

Maminky, už ste niektoré majiteľkami týchto kočíkov? Ak hej poprosím skúsenosti, aké majú klady, zápory a ak nie, tak čo na ne poviete, aké môžu byť?
Tu sú o nich bližšie informácie:

Baby Jogger City Mini GT
http://www.baby.jogger.cz/14-kocarek-citi-mini-...

Baby Jogger City Versa
http://www.baby.jogger.cz/kocarek-city-versa-mo...

katrenka111
6. nov 2012

@ifkael a ťažkeho...no ja neviem tiež co urobim, ci si ju necham a kupim mini alebo ju predam....

drobec33
6. nov 2012

Takze pridavam fotky kolies. Kocik mam na chodbe kde je riadna tma a sorry za tie spinave kolesa....Pridavam jednu fotku bez blesku a druhu s bleskom. Na fotke bez blesku je pekne vidiet dezen, druha je seda, co nezodpoveda realnemu stavu. V skutocnosti kolesa take sede vobec nie su.

ifkael
6. nov 2012

@katrenka111 lebo ak by nesla co najskor, tak by som ju nedala... a ja ked si zmyslim, ze kocik z domu ide, tak co najskor. viem, nieje to zrovna spravne obchodne jednanie...ale cert to ber!

katrenka111
6. nov 2012

@drobec33 no vidim že su dost hrube takže zvladnu aj horsi teren??? takže su take tmavsie sede ked su spinave???

drobec33
6. nov 2012

@katrenka111 chodime s nim do lesa, po kamenoch, po piesku ...vsade. A nemam s nim problem...Neviem ti to popisat, nie su cierne, su jemne sede... 😒 Ten stred ktory jazdi po zemi.

katrenka111
6. nov 2012

@drobec33 hej viem ved aj ja som mala už aj plastove kolieska.... neni su tak pekne ako GT ale na mini su urcite dobre aj podla recenziek.... ach jaj co urobim....ja chcem aj mini aj Versu si nechat 😎

drobec33
6. nov 2012

@katrenka111 no dva rovnake ti budu asi na figu...😀 A preco vlastne rozmyslas nad zmenou, kvoli tej vahe?

katrenka111
6. nov 2012

@drobec33 hej hej len koli tomu.... neviem no este asi vydržim zimu a potom vymenim za lahucke mini 😉

katrenka111
7. nov 2012

no baby kde ste, dali ste si pauzen od kocikov?? 😀 😀 😎

ifkael
7. nov 2012

@katrenka111 ale coby... Ja chcem nazad stokke :(((((

Black melange...

Na ceste mam do auta sikovny maclaren.

Bgb sa mi neoplati za 1000€

Bee nic neprejde.

Stokke je fajn..

ifkael
7. nov 2012

Tak vyraban doma atmosferu, nech ho mozem snaad buduci tyzden objednat

katrenka111
7. nov 2012

@ifkael ty si rýchla takže si už aj objednala Mcleren??? Ja pisem vsade kde sa da za mini a nikde ho nemaju ☹

katrenka111
7. nov 2012

@ifkael jaaaj 😉

katrenka111
7. nov 2012

@ifkael ktorý Stokke???

ifkael
7. nov 2012

@katrenka111 xplory

katrenka111
7. nov 2012

@ifkael to budes nat 2 kociky???a co na to tvoj muž pocuj???

ifkael
7. nov 2012

@katrenka111 tento maclaren- do auta ho strcim.. na rychlo ked pojdem prec...

Ale sa nepolohuje.tak pride, poskusame..a nieco vymysliet muim.
Stacit to urcite nebude- ze len maclaren

katrenka111
7. nov 2012

@ifkael no to su neni moje ale vyzera prakticky ...na nakupy ako stvorený 😉
ja chcem este mini ale nikde nemaju.... na nervy toto 😠

ifkael
7. nov 2012

@katrenka111 obvolaj si obchody, niekde ho snad maju na predajni...

Obycajne malvik mava skladom ak inde nie... aladdin tiez

ifkael
7. nov 2012

@katrenka111 aky bjcm chces?

katrenka111
7. nov 2012

@ifkael mini 4 cierny, ale kde vse som obvolala nikde ho nemaju ani aladin ani malvik už asi ani nebude tento rok...
jaj dnes som take nervy mala už nevládzem nosit tu Versu ani ja este skusim najprv kocik potom maleho...ale maleho nemožem nechat ani sekundu sameho lebo ten stvara už take veci že až....

ellysa
7. nov 2012

@katrenka111 no to nič moc,koľko ho musíš nosiť?ja som tak v starom byte nosila kočík aj s malou 16 schodov, ale aj tak som už mala dosť a to som nikdy nemala ťažší kočík ako 9 kg
tu si volala? http://www.kocikyskalica.sk/obchod-kociky/kocik...

katrenka111
7. nov 2012

@ellysa no ja mam par schodov ku výtahu a aj to mam dost....neviem este nie som na 100% rozhodnuta, vsade som sa popýtala a mini bude až buduci rok, takže asi dam tomu do buduceho roka pokoj a potom kupim mini a Versu dam prec....nejak to budem musiet vydržat... inak aj ten fusak ED sa mi odtial nejak smýka vseliak.... neviem no...

ellysa
7. nov 2012

@katrenka111 a nedá sa ti schádzať a vychádzať po zadných kolieskach?ja som to už potom tak riešila keď bola ťažia krpaňa a ako som aj otehotnela, teraz sme sa presťahovali, tak nemám schody, takže táto starosť odpadá

ifkael
7. nov 2012

@ellysa tento sposob je velice pre okolie humorny... U muza na firme som tak schadzala obcas ci tahala hore 3 schody, ako nemam 48kg uz ako niekedy, ale obcas som mala pocit, ze ma kocik prevazi :/

katrenka111
8. nov 2012

@ifkael
@ellysa caute baby no tak nie, to neni bohvieco tiež....

katrenka111
8. nov 2012

no z Aladinu mi pisali že koncom novembra by mal prist mini tak som zvedava.... jaaj baby poradte co mam robit hmmm???

ifkael
8. nov 2012

@katrenka111 syn sedi na zbalenej verse, dnes odchadza. Luto mi bude ://

Ale ved bude nahrada...

Narobena som, vytrepat ju hore, omotat strecovou foliou a paskami.. KO

katrenka111
8. nov 2012

@ifkael mm, to ti verim... syncekovi nebude smutno??ale je fakt že je ťažka jak šľak

ifkael
8. nov 2012

@katrenka111 on je zvyknuty na zmenu :D

Este pozeram na stokke scoot... Pojdeme ho skusit. Ci by nestacil :/

Musim to mm davkovat postupne 🙂

A co nato muz? No... Niekedy mam pocit, ze ho to zacalo bavit... Uz sam si vsima kociky ked niekam ideme..

A on ma svoje konicky.. Ja sa nechytam s kocikovou maniou...