Kočík Baby Jogger City Mini GT a Baby Jogger City Versa
Maminky, už ste niektoré majiteľkami týchto kočíkov? Ak hej poprosím skúsenosti, aké majú klady, zápory a ak nie, tak čo na ne poviete, aké môžu byť?
Tu sú o nich bližšie informácie:
Baby Jogger City Mini GT
http://www.baby.jogger.cz/14-kocarek-citi-mini-...
Baby Jogger City Versa
http://www.baby.jogger.cz/kocarek-city-versa-mo...
@katrenka111 lebo ak by nesla co najskor, tak by som ju nedala... a ja ked si zmyslim, ze kocik z domu ide, tak co najskor. viem, nieje to zrovna spravne obchodne jednanie...ale cert to ber!
@drobec33 no vidim že su dost hrube takže zvladnu aj horsi teren??? takže su take tmavsie sede ked su spinave???
@katrenka111 chodime s nim do lesa, po kamenoch, po piesku ...vsade. A nemam s nim problem...Neviem ti to popisat, nie su cierne, su jemne sede... 😒 Ten stred ktory jazdi po zemi.
@drobec33 hej viem ved aj ja som mala už aj plastove kolieska.... neni su tak pekne ako GT ale na mini su urcite dobre aj podla recenziek.... ach jaj co urobim....ja chcem aj mini aj Versu si nechat 😎
@katrenka111 no dva rovnake ti budu asi na figu...😀 A preco vlastne rozmyslas nad zmenou, kvoli tej vahe?
@drobec33 hej hej len koli tomu.... neviem no este asi vydržim zimu a potom vymenim za lahucke mini 😉
no baby kde ste, dali ste si pauzen od kocikov?? 😀 😀 😎
@katrenka111 ale coby... Ja chcem nazad stokke :(((((
Black melange...
Na ceste mam do auta sikovny maclaren.
Bgb sa mi neoplati za 1000€
Bee nic neprejde.
Stokke je fajn..
Tak vyraban doma atmosferu, nech ho mozem snaad buduci tyzden objednat
@ifkael ty si rýchla takže si už aj objednala Mcleren??? Ja pisem vsade kde sa da za mini a nikde ho nemaju ☹
@ifkael jaaaj 😉
@ifkael ktorý Stokke???
@katrenka111 xplory
@ifkael to budes nat 2 kociky???a co na to tvoj muž pocuj???
@katrenka111 tento maclaren- do auta ho strcim.. na rychlo ked pojdem prec...
Ale sa nepolohuje.tak pride, poskusame..a nieco vymysliet muim.
Stacit to urcite nebude- ze len maclaren
@ifkael no to su neni moje ale vyzera prakticky ...na nakupy ako stvorený 😉
ja chcem este mini ale nikde nemaju.... na nervy toto 😠
@katrenka111 obvolaj si obchody, niekde ho snad maju na predajni...
Obycajne malvik mava skladom ak inde nie... aladdin tiez
@katrenka111 aky bjcm chces?
@ifkael mini 4 cierny, ale kde vse som obvolala nikde ho nemaju ani aladin ani malvik už asi ani nebude tento rok...
jaj dnes som take nervy mala už nevládzem nosit tu Versu ani ja este skusim najprv kocik potom maleho...ale maleho nemožem nechat ani sekundu sameho lebo ten stvara už take veci že až....
@katrenka111 no to nič moc,koľko ho musíš nosiť?ja som tak v starom byte nosila kočík aj s malou 16 schodov, ale aj tak som už mala dosť a to som nikdy nemala ťažší kočík ako 9 kg
tu si volala? http://www.kocikyskalica.sk/obchod-kociky/kocik...
@ellysa no ja mam par schodov ku výtahu a aj to mam dost....neviem este nie som na 100% rozhodnuta, vsade som sa popýtala a mini bude až buduci rok, takže asi dam tomu do buduceho roka pokoj a potom kupim mini a Versu dam prec....nejak to budem musiet vydržat... inak aj ten fusak ED sa mi odtial nejak smýka vseliak.... neviem no...
@katrenka111 a nedá sa ti schádzať a vychádzať po zadných kolieskach?ja som to už potom tak riešila keď bola ťažia krpaňa a ako som aj otehotnela, teraz sme sa presťahovali, tak nemám schody, takže táto starosť odpadá
no z Aladinu mi pisali že koncom novembra by mal prist mini tak som zvedava.... jaaj baby poradte co mam robit hmmm???
@katrenka111 syn sedi na zbalenej verse, dnes odchadza. Luto mi bude ://
Ale ved bude nahrada...
Narobena som, vytrepat ju hore, omotat strecovou foliou a paskami.. KO
@ifkael mm, to ti verim... syncekovi nebude smutno??ale je fakt že je ťažka jak šľak
@katrenka111 on je zvyknuty na zmenu :D
Este pozeram na stokke scoot... Pojdeme ho skusit. Ci by nestacil :/
Musim to mm davkovat postupne 🙂
A co nato muz? No... Niekedy mam pocit, ze ho to zacalo bavit... Uz sam si vsima kociky ked niekam ideme..
A on ma svoje konicky.. Ja sa nechytam s kocikovou maniou...

@ifkael a ťažkeho...no ja neviem tiež co urobim, ci si ju necham a kupim mini alebo ju predam....