icon

Kočík Baby Jogger City Mini GT a Baby Jogger City Versa

veronka
17. jan 2012

Maminky, už ste niektoré majiteľkami týchto kočíkov? Ak hej poprosím skúsenosti, aké majú klady, zápory a ak nie, tak čo na ne poviete, aké môžu byť?
Tu sú o nich bližšie informácie:

Baby Jogger City Mini GT
http://www.baby.jogger.cz/14-kocarek-citi-mini-...

Baby Jogger City Versa
http://www.baby.jogger.cz/kocarek-city-versa-mo...

boska79
20. júl 2012

@katrenka111 na nete no, ale skladom mala byt uz v maji.... najnovsie info- oktober :-\

mimca20
20. júl 2012

@xlea Mozes mi poslat v IP infosky, cenu kociara BJCM? Ako si s nim spokojna??

xlea
21. júl 2012

@babo79 mne sila podlozku do GT-cka baba odtialto - hviezda22 - som s nou spokojna, expresne dodanie, cena super... skus jej napisat, ani rozmery nepotrebovala odo mna a podlozka sedi

boska79
23. júl 2012

Neviete o niekOm ktO kupi gt? Dvojtyzdnove.. Staci nam inglesina.

mimca20
23. júl 2012

@boska79 Videla som tvoj inzerat, keby moji rodicia tvrdohlavo nestali za kupou noveho kociara, tak by som ho aj brala.

boska79
23. júl 2012

@mimca20 ma ani nie dva tyzdne... Zaruka.

Ale jasne- chapem

babo79
24. júl 2012

@xlea dakujem ja som uz hviezde pisala ale cele leto nesije vies..nasla som nejaku babenu z Ba ona mi usije..dufam ze budem spokojna..a tato kocka este na gt nesila iba na elite 😖

o1ajka
6. aug 2012

Ahoj. My sme sa rozhodli pre BABY JOGGER MINI GT , no a ... maximálna spokojnosť . Nemáme čo vytknúť . Kupovali sme ho v máji 2012 .

katarina6
8. aug 2012

Baby co ta versa? takze az v oktobri bude na SK? no ty si ale davaju na cas"

katrenka111
10. aug 2012

Baby mate už Versu niektorá???

drobec33
12. aug 2012

@katrenka111 urcite este ziadna. Na SK bude najskor v oktobri...☹ Ja som na nu cakala dva mesiace, 2x posunuli termin dodania az som sa nakoniec nastvala a kupila BJCM 4lkolku. Veeeelmi som po nej tuzila. 😒

katrenka111
12. aug 2012

@drobec33 a nelutujes že nemas versu??? podla mna to je asi to iste len city mini ma krajsie farby ale sa neda otocit ako versa do protismeru nie???

drobec33
12. aug 2012

@katrenka111 no nie je celkom. Tym ze ma reverznu vanicku mam pocit, ze je kratsi a uzsi. Prave na ukor toho, ze sa da sedacka otocit. Niekde by som mala mat porovnanie, skusim si to pozriet. Sedak je skor ako na CS a nie je polohovatelne. Je to korytkove sedenie. Ja som fakt po nom neskutocne tuzila, ale uz ma dozierali tym neustalim posuvanim dodania na SK. A okrem ineho som aj potrebovala kocik riesit, tak som sa rozhodla pre Mini 🙂

katrenka111
12. aug 2012

@drobec33 no mini je potom asi väčší....

drobec33
12. aug 2012

@katrenka111 mam ulozene porovnanie Versa a GTcko. Tak to nic... 😒 Ale je urcite Mini vacsie. Ak sa nemilim, tak Versa ma sedacku velku ako ma SC.

elisskah
15. aug 2012

a GT nevyrabaju ako stvorkolku???????

elisskah
15. aug 2012

a GT nevyrabaju ako stvorkolku???????

veronka
autor
24. aug 2012

@boska79 aka je cena ak to je este aktualne?

@o1ajka mozete mi premerat sedacku? Dakujem

drobec33
24. aug 2012

Babyyyy, prave som dostala mail, ze na buduci tyzden dorazi zopar ciernych a cervenych BJ Versa!!!! Pomooooooc, mna porazi! Co by ste robili? Mam kupene kratko Minicko, cakala som na Versu ako na spasenie a teraz konecne dorazi 😢

o1ajka
25. aug 2012

@veronka - sedák kočíka BCMJ GT šírka 31cm a dĺžka 26cm .

veronka
autor
25. aug 2012

@o1ajka a dlzka chrbtovej opierky?

katrenka111
27. aug 2012

@drobec33 ahooj coo dorazi?? a kedy prosim ta a kde??? Ja ju zhanampomaly celý august a vsade mi pisu inak....na porazenie.... 😠

drobec33
27. aug 2012

@katrenka111 Ano maju konecnce nejake dorazit! Len este nemam odpoved kedy a kde presne budu k mani.. 🙄 Ja mam mail priamo od dovozcu.

katrenka111
27. aug 2012

@drobec33 od akeho aka stranka??? idem ich aj ja bombardovat... 🙂

katrenka111
27. aug 2012

@drobec33 no ja už rozmýslam pomaly aj nad city mini 3kolkou lebo ta versa to je neskutocne.... no ale keby bola tak asi radšej tu....

madamecrazy
11. sep 2012

do Prahy už Versy dorazily, tento týden....byla jsem se na ně podívat v jednom obchodě, měli vystavenou červenou, ale jen tu verzi GT s nafukovacíma kolečkama....posílám pár fotek

madamecrazy
11. sep 2012

jinak my máme doma teď Mini GT a právě přemýšlím, jestli ho vyměnit za Versu nebo u něj zůstat... 😎

madamecrazy
11. sep 2012
katrenka111
11. sep 2012

@madamecrazy pocuj a mini GT ma tiež taku istu sirku sedacky???

madamecrazy
11. sep 2012

Mini GT si myslim ma sedačku širší, ale neměřila jsem to..