Kočík Baby Jogger City Mini GT a Baby Jogger City Versa
Maminky, už ste niektoré majiteľkami týchto kočíkov? Ak hej poprosím skúsenosti, aké majú klady, zápory a ak nie, tak čo na ne poviete, aké môžu byť?
Tu sú o nich bližšie informácie:
Baby Jogger City Mini GT
http://www.baby.jogger.cz/14-kocarek-citi-mini-...
Baby Jogger City Versa
http://www.baby.jogger.cz/kocarek-city-versa-mo...
Neviete o niekOm ktO kupi gt? Dvojtyzdnove.. Staci nam inglesina.
Ahoj. My sme sa rozhodli pre BABY JOGGER MINI GT , no a ... maximálna spokojnosť . Nemáme čo vytknúť . Kupovali sme ho v máji 2012 .
Baby co ta versa? takze az v oktobri bude na SK? no ty si ale davaju na cas"
Baby mate už Versu niektorá???
@katrenka111 urcite este ziadna. Na SK bude najskor v oktobri...☹ Ja som na nu cakala dva mesiace, 2x posunuli termin dodania az som sa nakoniec nastvala a kupila BJCM 4lkolku. Veeeelmi som po nej tuzila. 😒
@drobec33 a nelutujes že nemas versu??? podla mna to je asi to iste len city mini ma krajsie farby ale sa neda otocit ako versa do protismeru nie???
@katrenka111 no nie je celkom. Tym ze ma reverznu vanicku mam pocit, ze je kratsi a uzsi. Prave na ukor toho, ze sa da sedacka otocit. Niekde by som mala mat porovnanie, skusim si to pozriet. Sedak je skor ako na CS a nie je polohovatelne. Je to korytkove sedenie. Ja som fakt po nom neskutocne tuzila, ale uz ma dozierali tym neustalim posuvanim dodania na SK. A okrem ineho som aj potrebovala kocik riesit, tak som sa rozhodla pre Mini 🙂
@drobec33 no mini je potom asi väčší....
@katrenka111 mam ulozene porovnanie Versa a GTcko. Tak to nic... 😒 Ale je urcite Mini vacsie. Ak sa nemilim, tak Versa ma sedacku velku ako ma SC.
a GT nevyrabaju ako stvorkolku???????
a GT nevyrabaju ako stvorkolku???????
Babyyyy, prave som dostala mail, ze na buduci tyzden dorazi zopar ciernych a cervenych BJ Versa!!!! Pomooooooc, mna porazi! Co by ste robili? Mam kupene kratko Minicko, cakala som na Versu ako na spasenie a teraz konecne dorazi 😢
@drobec33 ahooj coo dorazi?? a kedy prosim ta a kde??? Ja ju zhanampomaly celý august a vsade mi pisu inak....na porazenie.... 😠
@katrenka111 Ano maju konecnce nejake dorazit! Len este nemam odpoved kedy a kde presne budu k mani.. 🙄 Ja mam mail priamo od dovozcu.
@drobec33 od akeho aka stranka??? idem ich aj ja bombardovat... 🙂
@drobec33 no ja už rozmýslam pomaly aj nad city mini 3kolkou lebo ta versa to je neskutocne.... no ale keby bola tak asi radšej tu....
jinak my máme doma teď Mini GT a právě přemýšlím, jestli ho vyměnit za Versu nebo u něj zůstat... 😎
@madamecrazy pocuj a mini GT ma tiež taku istu sirku sedacky???
Mini GT si myslim ma sedačku širší, ale neměřila jsem to..

@katrenka111 na nete no, ale skladom mala byt uz v maji.... najnovsie info- oktober :-\