icon

Kočík Baby Jogger City Mini GT a Baby Jogger City Versa

veronka
17. jan 2012

Maminky, už ste niektoré majiteľkami týchto kočíkov? Ak hej poprosím skúsenosti, aké majú klady, zápory a ak nie, tak čo na ne poviete, aké môžu byť?
Tu sú o nich bližšie informácie:

Baby Jogger City Mini GT
http://www.baby.jogger.cz/14-kocarek-citi-mini-...

Baby Jogger City Versa
http://www.baby.jogger.cz/kocarek-city-versa-mo...

ivetka09
12. nov 2012

@katrenka111 ty si si zmenila fotku a ja ze aka nova baba tu je ... 🙂

katrenka111
12. nov 2012

@ivetka09 no jo zmena 😉 neviem moja ale aj ta 3kolka je fajn...ja som chcela jeden cas ciernu 😉

katrenka111
12. nov 2012

@ivetka09 no tak táto 4kolka je vymakaná,u nas 4 kolky niesu...

ivetka09
12. nov 2012

@katrenka111 vsak aj mne sa paci tato 4 kolkolka, neviem mozno mu napisem ci ju posle aj do UK a ak by som s nou nebola s pokojna ci ju mozem aj vratit ... hihi uz hned vracat ani neviem aka je ... ale uz som opatrna s kocikmi ... kedze si ich neviem odskusat uz som 2 kociky kupila ze som nevedela odskusat a obidva boli zle tak viac tak nechcem riskovat a 3 kolku poznam skusala som tak toho sa nebojim ...

katrenka111
12. nov 2012

@ivetka09 takže aj versa nic moc teda pre teba???

elisskah
12. nov 2012

@ifkael Preco? Poznas ich? No tak ja viem, ze to sa s cameleonom a stokke neda porovnat. Ale tie su pre mna nedosiahnutelne....som skromna 😢 Len vravim, ze splna vsetko co potrebujem a pritom nie je ani taky tazky ako versa. Versa je draha a trapilo by ma, keby nie som spokojna. Pri lacnom kociku by som vedela, ze za taky peniaz nemozem vela ocakavat, tak by mi az tak nevadilo, keby nie som spokojna. A ktovie? Mozno by ma prekvapil.

ifkael
12. nov 2012

Svokra sa dnes netvarila nadsene, ked hladala okoloauta kocik- versu- ze kde mam ten kocik, ze maly by sa v nom dobre vyspal. A maleho kocikovat nechodi tak neviem co ju to napadlo vobec... 🙂) len v meste sme boli na chvilku.

Tak som jej povedala, ze sa nechcem natahovat s takym kocikom.

ifkael
12. nov 2012

Moja ex versa je uz na bazosi :/

elisskah
12. nov 2012

@ifkael to chces tym povedat, ze ta, ktorej si ho predala ho tiez uz predava????

ifkael
12. nov 2012

@elisskah vyzera to tak 😕

katrenka111
12. nov 2012

@ifkael co je?? ved si predala ci to už ta druha dotycna znova predava???? nechapem....

katrenka111
12. nov 2012

@ifkael cooožeeee???? to prečooo???? ťažka asi co???

ifkael
12. nov 2012

@katrenka111 ta co kupila uz predava..asi jej nesadol 😕

ivetka09
12. nov 2012

@katrenka111 Vies moja keby som vedela odskusat tu versu veru ju nekupim kvoli tej vahe ... darmo ide dobre je priestranna a vsetko ok ale hrozne tazka

ivetka09
12. nov 2012

@ifkael Coze ?? uz aj ona predava? No tak Versa asi moc kociek na slovensku nenadchne a nech ju ani neobjednavaju, ... hihih to je cudne ze uz hned tiez predava ...

elisskah
12. nov 2012

@ivetka09
@katrenka111
@ifkael No to je moc. Myslim, ze je definitivne rozhodnute a nekupim ju. Kupim nieco lacnejsie, aby som potom neplakala, ked mi nezapasuje. Pri svojom chlapovi aj tak nemozem moc vyskakovat.....tiez by som rada bola kocikomaniackou 🙂 katrenka111 ty si s nou najviac spokojna, lebo si vysoka. My 163cm baby ako ja a Ivetka09, pre nas je tazka a velka. A o Ifkael neviem ako je na tom s vyskou. Preto je aj @tilly taka spokojna s Elite, ktory je este väcsi ako versa, lebo pre jej modelkovsku vysku je ako stvoreny.

ifkael
12. nov 2012

@elisskah ja mam 172cm.. elitu clovek odpusti, ze je velky a este tusim o kilo lahsi ako versa, lebo prejde vsetko a prilezitostne odvezie dva ks deti 😉

Tovar bude az v marci... chcela som sand zase..ale zoberiem cerveny, alebo cierny..
A k tomu nieco male polohovatelne

ivetka09
12. nov 2012

@ifkael a odkial vies ze uz predavaju aj vtoju versu

ivetka09
12. nov 2012

@elisskah no hej preto vysokym kockam versa sadla lepsie ako nam prckom.....

ivetka09
12. nov 2012

@elisskah pri mojej vyske a vahe si kupim kocik pre babiky hihi

ifkael
12. nov 2012

http://deti.bazos.sk/inzerat/19914239/Baby-jogg... je to ta ista baba...isiel do humenneho, a volala sa lucia..

tilly
12. nov 2012

@elisskah ja mam 178 cm a mne krasne sedi do ruky... niektore kociky mi boli strasne nizke

ivetka09
12. nov 2012

@ifkael a preco ho predava cudne

ifkael
12. nov 2012

@ivetka09 asi jej nesadol.. Sa mi stalo velakrat, ked nesadol- posiel z domu. No kto by mal nato nervy?

Obcas potrebujem zmenu aj ked sa mi kocik paci, co zbadam nieco ine... Tak skusam. S chlapmi to nerobim :D ;)

A este casto doma presuvam nabytky a sedacku, kazdu chvilu to mame inak. Zmena je zivot 🙂

ifkael
12. nov 2012

@katrenka111 na bazosi je cierny bjcm - 4 mesacny

katrenka111
12. nov 2012

@ifkael
@ivetka09 no pekne.... normalne nechapem... ja mam teda 176cm, a Versicka je v pohode, fakt jedine ta vaha je blba ale inak najlepsi kocarik nechapem prečo ju predava fakt.....

katrenka111
12. nov 2012

@ifkael ty chces kupit este elite ci??? ten vyzera byt tiež ťažky....

ivetka09
12. nov 2012

@ifkael tak sme rovnake, ani ja neznrsiem ked je nabytok vkuse tak isto aj ja vzdy pakujem a presuvam ... mas pravdu s chlapmi to nerobim tak aspon s kocikmi hihi

katrenka111
12. nov 2012

@ifkael to je 3kolka a ja chcem 4kolku a novu... 😉 ale až najar/leto...

ivetka09
12. nov 2012

@katrenka111 tak tebe zato pasuje si vysia ako ja ... pre mna bola velka a tazka ...