icon

Kočík Baby Jogger City Mini GT a Baby Jogger City Versa

veronka
17. jan 2012

Maminky, už ste niektoré majiteľkami týchto kočíkov? Ak hej poprosím skúsenosti, aké majú klady, zápory a ak nie, tak čo na ne poviete, aké môžu byť?
Tu sú o nich bližšie informácie:

Baby Jogger City Mini GT
http://www.baby.jogger.cz/14-kocarek-citi-mini-...

Baby Jogger City Versa
http://www.baby.jogger.cz/kocarek-city-versa-mo...

ivetka09
12. nov 2012

@katrenka111 dnes som pozerala zas ten quinny zapp xtra je to pre mna ako stvoreny skusala som ho maly v nom sedel lahucko ide a je malicky prave do mojich ruk sadol ... tak snad by som mala byt s nim spokojna len potrebujem predat vesru prosim kupte si niekto versu hihi

ifkael
12. nov 2012

@katrenka111 lahky bude scoot ;)

Nech je do terenu, na zimu...

ifkael
12. nov 2012

A v elite odveziem malEho este veeelmi dlho, tak isto dve deti naraz... Co vo verse bol maly len-len

katrenka111
12. nov 2012

@ifkael
@ivetka09 baby vy menite tie kocik zo dna na den.... 😀 😀

ivetka09
12. nov 2012

@katrenka111 no mne ked nieco nesadne ako ma tak bohu zial musi prec .... ja ju mam umytu spakovanu v krabici ja ju vobec uz nepouzivam hned este vtedy som ju umyla nafotila a spakovala ... takze uz asi skoro 2 tyzdne je v krabici ...

katrenka111
12. nov 2012

@ivetka09 ani ti nechýba???

elisskah
12. nov 2012

@ifkael to si pisala, ze Elite kupis a tovar bude az v marci? to aky tovar? Co ani Elite neni? A to sa tyka aj versy?

ifkael
12. nov 2012

@elisskah vypredavaju sa posledne ks vsetkeho... gt niesu, bjcm niesu, versy niesu...elite uz len dve farby.

Najblizsia dodavka 2013,vraj ako poznaju bj ... tak najskor v marci. 😕

elisskah
12. nov 2012

http://www.maderna.sk/katalog/product/9771/?utm... stacili by mi len tie zadne nafukovacie. Tento som este doteraz nevidela. A to som uz vela hladala na nete, nez som skoncila u versy.

elisskah
12. nov 2012

http://www.kocikovsvet.sk/kociky-firstwheels/50... Podla obrazkov vyzera malicky, nie pre väcsie deti. nie su tam rozmery.

ifkael
13. nov 2012

Dobre raaanko.

@elisskah len my sa bavime o elite od bj, nie od firstwheels.. Ak si mala na mysli trojkolku.. Kuk mne do albumu

elisskah
13. nov 2012

@ifkael jasne ved to ja viem, ze elite bj. Ze si ho uz mala a tak. Ten link potom a sprava sa toho uz netykala, to je uz o inom. lebo vcera vecer som hladala kocik vhodny pre mna a nasla aj tento. Okrem inych. 🙂

elisskah
13. nov 2012

@ifkael ale zaujimave, ze sa vola podobne. A o nom nevies nic?

ifkael
13. nov 2012

@elisskah prepac,som nepochopila.. 🙂

Neviem o nom, zas som nemala uplne vsetko

katrenka111
13. nov 2012

caute baby inak tovar BJ by mali byt este koncom novembra....

ifkael
13. nov 2012

@katrenka111
Ale nevedia ci vobec bjcm bude 😕 Ty mas ake info?

A elite sand vobec nebude

katrenka111
13. nov 2012

@ifkael ja mám take že mal by byt ale nevedia na 100% no ked bude neviem co urobim... 😎

ivetka09
13. nov 2012

@katrenka111 ahojko, co mi nechyba? Versa? vobec .... maximalne ma vytocila jej vaha ... a mna ked nieco vytoci tak s tym skoncujem neviem ale ani ta znacka sa mi uz nepaci ... ja sa len raz velmi sklamem a koniec ... tak isto ako ma sklamal casualpaly ...

ivetka09
13. nov 2012

@elisskah no nevyzera zle ...

katrenka111
13. nov 2012

@ivetka09 no ten aj mna tiež som mala 3kombinaciu a otras tiež ťažký riadne....a uzka vanicka...

katrenka111
13. nov 2012

@ivetka09 ako ja som s nim velmi spokojna jedine je ťažký inak je uplne že super.....

katrenka111
13. nov 2012

@ivetka09 a žiadny kocik nie je idealny aj na zappe ti bude urcite vadit nejaký ten detail... 😉

ivetka09
13. nov 2012

dobre ranko kocky, inac zevraj tu 4 kolku quinny zapp xtra u nas v UK budu predavat od januara tak som zvedava na to ... 🙂

ifkael
13. nov 2012

@ivetka09 tak isto...staci jedna vec, co mi vadi... a kocik ide het

ivetka09
13. nov 2012

@katrenka111 ja viem, ze ziadny nieje idealny ... a viem ze aj na zappe mi nieco bude vadit aj mi vadi na nom nieco aj teraz ale aj tak ho chcem lebo ho chcem vyskusat 🙂 najradsej by som vyskusala aj to brio go aj to nove pp book plus len tie peniazky na to ... ☹ a na kazdom kociku vkuse stratim peniazky to je hrozne ☹

ivetka09
13. nov 2012

@ifkael hej? My sme pocuj strasne rovnake 😉 keby sme zili pri sebe by sme si asi dobre rozumeli 🙂

ivetka09
13. nov 2012

@katrenka111 zatial je jeden kocik co ma fakt nestval aj ked aj on ma nedostatky ale je to pre mna super kocik aj ked kazdy na SK hovoril ze je to hrakalka to nie je pravda a hovorili ze su to kazove nestabilne kociky ani to nie je pravda je neonato reverso ... ja som tento kocik mala aj pri strdnom synovy od roka a pol az do tri a pol roka maly bol vecsie dieta a v pohode sa dot zmestil aj s fusakom spat v zime ... a teraz ho mam znova a zatial okrem jehoí skladania nic zle nevidim na nom ... dokonca autosedacka je az do 13 kg a do maxi cosi sa uz nezmestil ale do nea este aj s lodger fusakom v pohode a to ma uz teraz 11 kg

katrenka111
13. nov 2012

@ivetka09
@ifkael no baby nechapem to vas ta vaha takto odradila???? ved ste si ho najprv nevedeli vynachvalit....

ifkael
13. nov 2012

@katrenka111 pekna je... Ale tazky a velky je aj elite a maly ma v nom veeeela miesta a prejde vsetko. Takze to je moj dovod 🙂

katrenka111
13. nov 2012

@ifkael no ja asi tiež pojdem teda do mini ale až po zime.... 😉