icon

Kočík Baby Jogger City Mini GT a Baby Jogger City Versa

veronka
17. jan 2012

Maminky, už ste niektoré majiteľkami týchto kočíkov? Ak hej poprosím skúsenosti, aké majú klady, zápory a ak nie, tak čo na ne poviete, aké môžu byť?
Tu sú o nich bližšie informácie:

Baby Jogger City Mini GT
http://www.baby.jogger.cz/14-kocarek-citi-mini-...

Baby Jogger City Versa
http://www.baby.jogger.cz/kocarek-city-versa-mo...

lilitela
13. nov 2012

@ivetka09 Ahoj, docitala som sa ze si skusala neonato nanoznik na versu. Prave riesim, aky nanoznik na Babyjoggery, pretoze oni ich neponukaju, tak sa chcem opytat, ci na verse su nejake cvocky, kde si ten nanoznik uchytila. Dakujem

ivetka09
13. nov 2012

@katrenka111 zlatkom moje, ano az moc ma odradila ta vaha ... ved si predstav ze meriam 163 cm a vazim tak okolo 52 kg aj zo zeleznou postelou a musela som 10 kg dieta naobliekane + versa 13 kg s fusakom aj tasku aj ked nie velmi napratanu terigat hore na 3 poschodie ... a botka bola to ked som raz tiez musela vyterigat hore versu s malym a uz som si nevedela rady ze ako tak som ju zlozila a v tak ze v jednej ruke 10 kg maly + oblecenie takze aj 11 mozno 12 kg maly ja naobliekana s ruksakom a v druhej ruke 13 kg versa s fusakom + taska aj ked len takym lahuckym nakupom ako sladkosti a musela som vijst na 3 poschodie ... no nechci vediet to mal niekto nafilmovat ... maly reval lebo sa mi smykal ja som nadavala od zlosti a kym som vysla hore som myslala ze s versou prastim ... Je to fakt super kocik len keby som tu mala vytah tak vobec neriesim nic ine ... ale vytah nemam a mna proste jej vaha dostala ... podla mna nema len 13 kg ale do tych 14 kg urcite ... a je to dost bez vytahu kazdy den na 3 poschodie ... tak som radsej nechodila von alebo som nosila moj neo von a hotovka ... vies mna len raz nastve nieco ...

ivetka09
13. nov 2012

@lilitela Ahoj, ano skusila som nanoznik s Nea a skvele pasoval na Versu ... na Verse nie su nijake cvocky ani nic take ale ten nanoznik som tak dala ze pod madlom som ho natiahla a vyhla na vonok na madlo a aj to ukazalo dobre aj to drzalo, no a keby ten nanoznik mal po bokoch len nejake snurky na suchy zips tak sa na versu da prichitit o budicku tam je miesto kde to vies prevliect a uchytit ja som to tak pozerala a ked by som versu nepredavala a riesim nanoznik tak urcite riesim taky ako ma neonato len spodok by musel byt asi o par cm sirsi ale inak nic ine a na bok by som dala tie uchytky na suchy zips co pripevnis o budicku a je to super. Velmi dobre sedel samozrejme nie farbu hovori lebo to mam modry a versa cervena ale tvar a ostatne super ...

elisskah
13. nov 2012

@ivetka09 ake su kolesa, ked su pisane, ze z EVA. A ked je pisane PVC, to je ze z gumy?

katrenka111
14. nov 2012

@elisskah tie EVA su pogumovane napr. ako ma mini a ine.... nehrozí tam defekt....PVC su asi plastove....

katrenka111
14. nov 2012

Baby ako ja som k.o dnes si neviem vystret chrbat už rozmýslam ci to neni nasledok nosenia Versy no neviem ci ja nepojdem do niecoho lahsieho....jaj ale nechcem....

ivetka09
14. nov 2012

@elisskah tak ako pise katrenka eva kolesa ma versa a pvc su plastove aspo aj ja si tak myslim ja som kolesa moc nestudovala na kocikoch

ivetka09
14. nov 2012

@katrenka111 hej tak aj ty ides predavat? Len ci sa preda ... ja som este vzdy nepredala ☹ a to som si myslela ze sa hned preda

katrenka111
14. nov 2012

@ivetka09 neviem este uvidim asi este nepredam lebo som s nim velmi spokojna len ta vaha no...

katrenka111
14. nov 2012

@ivetka09 a na mini teraz sa mi zda byt este skoro...

katrenka111
14. nov 2012

@ivetka09 GT Versa ma gelove kolesa a tie druhe su EVA....

ivetka09
14. nov 2012

@katrenka111 aha, neviem lebo ja co som citala na anglickych strankach tak na eva pisali tie gt kolesa takze ja uz som sama domotana s kolies ale ja kolesa nestudujem ...

ivetka09
14. nov 2012

@katrenka111 aj ja si myslim ze je na mini skoro ... ja este vzdy riesim aky sportovy kocik pre prcka lebo len na taky sup sup kocik je maly ... a hlavne je zima tak neviem ci brio go alebo to pp book plus ... este neviem ... a na leto ked uz bude vecsi tak si chcem kupit tfk buggster air s kolesami ten mi velmi padol do oka ... je lahky velke kolesa co prejdu vsetko a ked by aj zaspal v kociku sa da dat lahnut aj ked nie uplne nevadi lebo uz v kociku spat nechce mame poslednu modu spime cez den v postely

katrenka111
14. nov 2012

@ivetka09 no neviem sice včera som videla este mensich drobcov v samých golfkach vonku a v briu bol jeden chlapcek asi 2 rocný a poviem to že otrasne to vyzeralo...natlacený tam bol a velký do neho....
Takže ja už len taký mini kocik.... este vydržim nejak zimu s Versou a potom kupim mini alebo kto vie možno aj skor....ked bude....

ivetka09
14. nov 2012

@katrenka111 moja, ja viem, ze aj mensie deticky maju v golfkach to aj tu. Ale ja to pokladam za nevhodne, ale kazda mamina vie co je vhodne a co nevhodne pre jej dietatko ... ja nebudem nikoho poucat co a ako ... ved aj ty mozes mat maleho v golfkach ved ti to nikto nezakazuje. Ale ja chcem sportovy kocik ktory je otocny ja musim mat maleho otoceneho k sebe, a taky co sa da zlozit dokopi ako to Brio alebo to PP ... lebo ja musim riesit aj ked pojdeme lietadlom tak nech s tym nemam problem. No a moj maly ma len 9 mesiacov az koncom januara bude mat len rok tak mne nevadi, ze 2 rocne v Briu je natrepany lebo my este 2 roky nemame a ja riesim kocik na teraz a nie ked bude mat 2 roky. Dovtedy zmenim mozno aj 100 kocikov ako sa ja poznam 🙂 a na teraz sa mi paci to Brio a PP Book plus, ale viac asi Brio kvoli jeho zlozeniu ... len keby som si ich vedela odskusat 🙂 🙂 a vybrat ktory by mi viac pasol ... to by bolo super .

katrenka111
14. nov 2012

@ivetka09 no jo ale zacinam byt v stave že už je zbytocne riesit tolko kocikov...už mi z toho niekedy prepína a každý sa ma pýta že zasa nový kocik a bla bla....
no ked ti mam poradit z tých 2 tak by som brala asi radšej Brio príde mi lepsi ako PP aj ked sa mi až tak nepaci....

katrenka111
14. nov 2012

@ivetka09 takže zapp xtra zase pada ci ako???

ivetka09
14. nov 2012

@katrenka111 nie nepada zapp xtra ... chcem aj ten ale aj nieco ine ... hihi ja rada vymienam kociky robila som to aj pri druhom synovi, pri prvom sa to nerobilo lebo vtedy bol len jeden druh a basta ... ale teraz ich je az az ... a treba vyskusat ...

ivetka09
14. nov 2012

@katrenka111 aj mne skor pride brio, a mne sa aj paci len neviem aky je velky ci nie moc velky, skoda ze tuto tento trh nepozna viac druhov len tych ich par znaciek a neviem si nic tu odskusat ... ☹ rada by som videla nazivo Brio aj to nove PP

katrenka111
14. nov 2012

@ivetka09 brio som skusala a pride mi väčší ako Versa je to športak.... ja už taký nechcem ja už len mensi ako Versicka, takže z toho mi vychádza už len jedine mini 😉

ivetka09
14. nov 2012

@katrenka111 coze? Brio je vecsi ako Versa? Nestras ...

ivetka09
14. nov 2012

@ifkael porad, ty si videla a skusala Brio je vecsi ako Versa?

ifkael
14. nov 2012

@ivetka09 mne prisiel vacsi - na oko.... Konstrukciu ma siroku

ivetka09
14. nov 2012

@ifkael a neskusala si ho?

ifkael
14. nov 2012

@ivetka09 mala som ho ;)

ivetka09
14. nov 2012

@ifkael takze ty si ho aj mala. Tak pis spokojnost, nespokojnost vsetko prosim .... ty si mi posielala tu fotku s mobilu vsak? dobre si to pametam ... ?

ifkael
14. nov 2012

@ivetka09 aku fotku?

Ako spokojnost, hojda, priestranny, len mm mi ho sprotivil, hovoril mu kosacka ://

A co mi este vadilo- strasne moc ich uz chodi

ifkael
14. nov 2012

Tento je pekny

ivetka09
14. nov 2012

@ifkael jednu fotku emailom, a mal bielu konstrukciu a s bielym fusakom ... tak len zato ze mu mm hovoril ze je to kosacka ... a tu nie je ani jeden taky kocik ....