icon

Kočík Baby Jogger City Mini GT a Baby Jogger City Versa

veronka
17. jan 2012

Maminky, už ste niektoré majiteľkami týchto kočíkov? Ak hej poprosím skúsenosti, aké majú klady, zápory a ak nie, tak čo na ne poviete, aké môžu byť?
Tu sú o nich bližšie informácie:

Baby Jogger City Mini GT
http://www.baby.jogger.cz/14-kocarek-citi-mini-...

Baby Jogger City Versa
http://www.baby.jogger.cz/kocarek-city-versa-mo...

madamecrazy
13. sep 2012

tak Versa s gumovými kolečky váží těch 10,5 kg a šířka kočárku není inzerovaných 56 nebo 58 cm, ale stejně jako Mini GT, tj. 62 cm....posílám pár fotek na porovnání...

katrenka111
13. sep 2012

jakaaa pekna versa.... no len ktovie ako vypada ta s gumenými kolieskami 😉

bebel
13. sep 2012

@madamecrazy veľmi sa páči versa....počkám si na striebornú 🙂

ifkael
13. sep 2012

@bebel predsalen? super, som zvedava na dojmy...kedy ju maju mat skladom?

bebel
13. sep 2012

@ifkael ak nevyjdu do konca roka von s pluskom v sahare. Tak ako športiak až sa zbavím na jar camu.....versa jednoznačne vyhráva pomer cena/ funkcia

madamecrazy
13. sep 2012

oproti Camu je Versa trosku kolos ;)

katrenka111
14. sep 2012

@madamecrazy to vážne je až taka siroka?? lebo mne sa nezdalo....

madamecrazy
14. sep 2012

jj porovnávala jsem to s mým Mini GT a mají úplně stejnou šířku... ta Versa je opravdu ve skutečnosti taková víc masivní, než na obrázcích....z toho důvodu do ní asi nejdu...na nás už moc velká...já už beru jen golfky....a Mini GT je alespoň něco mezi tím...Versa už je klasický sporťák

katrenka111
14. sep 2012

@madamecrazy no mne sa zda Versa taka malicka sikovna skoro ako golfac 🙂

katrenka111
15. sep 2012

@madamecrazy prečo velka???? myslis mohutna ci??? no gt tiež neni typicky golfak....

ivetka09
25. sep 2012

Ahoj kočky,ja si robím veľký zálusk na tú Versu a už som ju videla aj naživo ale s umelými kolieskami. Prosím o radu a pomoc ktorá je lepšia umelé kolieska alebo tie nafukovacie? A ešte jedna otázka tie nafukovacie kolieska často treba fúkať alebo ľahko sa dá dostať defekt? A ešte sa dosť rozhodujem I Candy Cherry alebo City Versa alebo Graco Evo ... Kto by vedel poradiť? Tento týzdeň by som už chcela kúpiť kočík ďakujem za rady

katrenka111
25. sep 2012

@ivetka09 Ahoj videla si s umelými, ja zase s GT kolieskami, tie sa nefukaju ale su gelove su nastalo...ževraj tie su lepsie.... a mna zas zaujíma ake boli tie plastove???

katrenka111
25. sep 2012

@ivetka09 No pozerala som tie I candy kociky a su paradne teda krásna strieborná konstrukcia....len u nas este asi nie su.....

ifkael
25. sep 2012

@katrenka111 i candy maju malu sportovu cast 😉

ivetka09
26. sep 2012

Ja žijem v Škótsku a tu I Candy je, ale som ho vylúčila čítali sme recenzie a moc sa mu ževraj kazia kolieska, a ináč nie je ani taký malý športiak je o niečo menší ako Versa ale tak do 2 - 3 rokov by poslúžil. Ale už som sa I candy zriekla. Tak už len ostáva Graco Evo alebo Versa. Mne sa moc Versa nepozdáva lebo keď dáte dieťatko ľahnúť je to taká čudná poloha na ležanie a Graco leží rovno. Tak preto tápam. A versa s umelými kolieskami nie je zlá lebo tie kolieska sú mohutniejšie tak by mali niečo aj vydržať, ale mne na výzor sa páči s tými GT kolieskami ale len na výzor. Tak kočky teraz čo Graco Evo alebo Versa??? prosím

katrenka111
26. sep 2012

@ivetka09 No podla mna Versa...takže tie umele nevyzeraju moc dobre ako GT????
No Versa ma korýtkový lah je to ine ale niektorým detickam to vyhovuje....treba vyskusat s dietatom... a ževraj to je dobre aj na chrbticu...
Ja sa neviem zas rozhodnut nad Versou a mini 4

bebel
26. sep 2012

@ivetka09 graco nie sú moc kvalitné kočíky....aj keď to evo vyzerá dobre.
Ja by som si vybrala versu. 🙂

drobec33
26. sep 2012

@katrenka111 Kacenka, ty este stale hladas? 😨 Preco este vahas pri Verse?

drobec33
26. sep 2012

@ivetka09 ja by som brala radsej Versu 🙂

katrenka111
26. sep 2012

@drobec33 jaj moja este som nepredala ten svoj tak preto vaham este.... neviem ake kolieska ci tie GT alebo klasicke gumene a videla som teda aj city mini a je fakt pekný aj ten....neviem neviem moja už mi sibe z toho....
bojim sa toho korýtka....

drobec33
26. sep 2012

@katrenka111 ja by so sa ho vobec nebala. Ver mi, ked by som mohla kupujem Versu. Ale nemozem, nepustia ma ani peniaze a mm by ma rozthal na kusy 😅 😅 😅

katrenka111
26. sep 2012

@drobec33 takže Versa je lepsia ako mini myslís??? len porad ake kola lebo s GT kolesami ma versa 13kg a to je nejak moc....

drobec33
26. sep 2012

@katrenka111 uff, to je dost. Ja by som potom brala radsej tie prve kolesa. A zasa, aka je pravdepodobnost, ze sa s nimi nieco stane? A ak by aj nahodou, stale je sanca reklamacie. Ak sa nemylim 😉 Kocky ktore maju BJ a mali nejake reklamacie by ti skor vedeli povedat, ako to prebiehalo. Ved vies, ze Versa je moja velka laska 😎

katrenka111
26. sep 2012

@drobec33 takže radšej klasicke kolieska gumene nie GT??? no ved tej vahy sa bojim aj ked to tak nevyzeralo ked som ho bola testovat žeby bola až tak ťažka....
ale zasa som nevidela kolieska tie gumene skoda....tak neviem ako vyzera s nimi....
No a v jednej predajni ma presvedcali aj na mini že to polohovanie nožiciek nie je potrebne ani to otocenie, že to je len zvyk tak ja ti teda nevim už.....

drobec33
26. sep 2012

@katrenka111 s tym polohovanim noziciek a otacanim suhlasim 😉 Je to o zvyku. No a co tvoje + a -. Ako to dopadlo?

katrenka111
26. sep 2012

@drobec33 no viac plus ma Versa.... 😵

drobec33
26. sep 2012

@katrenka111 tak potom co vahas ... 😉

katrenka111
26. sep 2012

@drobec33 sama neviem.... 😵

katrenka111
26. sep 2012

@drobec33 pocuj este sa ta opýtam ty mas city mini ked das do uplneho lahu tak nie je to akosi nízko od zeme myslím a je ta podložka na chrbátiku dost pevna???

drobec33
26. sep 2012

@katrenka111 uz sa v tom tak vrtas, ze pochybujes o vsetkom. Daj si od toho uplnu pauzu, nechaj si to ulezat v hlave, neries to kym predas svoj a potom uvidis 😉