Kočík Baby Jogger City Mini GT a Baby Jogger City Versa
Maminky, už ste niektoré majiteľkami týchto kočíkov? Ak hej poprosím skúsenosti, aké majú klady, zápory a ak nie, tak čo na ne poviete, aké môžu byť?
Tu sú o nich bližšie informácie:
Baby Jogger City Mini GT
http://www.baby.jogger.cz/14-kocarek-citi-mini-...
Baby Jogger City Versa
http://www.baby.jogger.cz/kocarek-city-versa-mo...
@elisskah zlatko, tak naozaj ked nebudes ju nosit a potrebujes na dlhe prechadzky tak nerozmyslaj ... ja ti ju predam ... vies napisala som ti email a tam je pravda ... tebe sadne versa neboj ja potrebujem len maly lahky kocik ja idem kupovat ten quinny zapp xtra a uz som ho chcela len je vypredany teraz a bude az 25 novembra tak si pockam este par dni ... a iny zatial ani riesit nebudem lebo mne asi iny ani nebude treba mne staci maly a lahky na tie behacky co ja potrebujem ja sa nemam cas prechadzat a mne maly prestal spavat v kociku, spi dobre v posteli, takze na spanie kocik nepotrebujem zatial
@elisskah moja ty nevahaj a ber Versu od Ivetky ked už u nas neni, je to super kocik a pre teba ako stvorený ked ti nezaleži na vahe.... fakt neolutujes ver mi....
@katrenka111 veru, veru ked nevadi vaha je to super kocik, ale mne vaha vadi a neviem ako by som letela s versou to by bol asi najvecsi problem... uz riesim dalsi kocik ale ten bude v predaji len od decembra a len v amerike neviem ako sa k nemu dostanem ale pre mna by bol super hlavne skvely do lietadla je to tiez quinny zapp xtra ale 4 kolesovy a zevraj sa da zlozit dokopi to bude novinka tak keby to bola pravda a vedela by som sa k nemu dostat to by bolo super .. takze uvidim
@ifkael no co moja už mas kocarik doma????
@katrenka111 neblaaaaazni...o deviatej vstavali sme, autom az okolo obeda pre istotu 😀
Tak sa mi vcera nechcelo ist, ale po sto rokoch sme vypadli s muzom, prisli sme o druhej v noci domov, 😅 to som tak neprisla- ani nepamataaam
@ifkael
@katrenka111
@ivetka09 tak.....uz sa tesim na VERSU 😀 len nech tie dni co najrychlejsie ubehnu, aby tu uz bola.
We have been asked to release a statement from Kooltrade / Baby Jogger in the UK about the Versa and Versa GT:Dear Customer,We apologise for the current situation that we find ourselves in with regards to the Baby Jogger City Versa stroller. Both Kooltrade Ltd and Baby Jogger USA take the quality and safety of our products very seriously and as such we have made the decision to recall the Versa stroller from consumer level as well as retail level. We are hopeful that this will not actually involve the return of these products from consumers, as we are preparing an information pack detailing how they can check the stroller and also ensure the issue does not occur, in order that they can continue using the product safely. The issue itself occurs in very rare and extreme cases where the stroller is folded in certain ways and excess force is applied to complete the folding, which could result in the folding levers being bent by the seat unit. It is important to reemphasise that this would only happen in rare circumstances. Having said this, it is a possibility and when this failure occurs the stroller could fold when a large pressure is applied to the handle bars (going up pavements etc). Although there is no risk of injury, the issue would never be acceptable to Kooltrade Ltd or Baby Jogger.Our intention is to contact the retailers who have sold this item to consumers in order to request the consumer details (where details have been retained). We then propose to contact the customers directly to arrange for a replacement chassis to be delivered to them and the old one removed in mid-December. We will also provide them with the necessary product safety information so that they can continue to use the product and also have the information needed on how to avoid causing the damage and be asked to check the product regularly.Unfortunately there may be a few consumers who have lost faith in the product and want to return it. If this is the case please go and speak to your retailer about your options.Once again we apologise for this situation. We have dealt with this as swiftly and as effectively as we can.We are targeting having amended stock for sale again by mid-December. We will keep you all updated if this changes.We thank you for your support and help with this.Katie Heap
Vyjadrenie vyrobcov bj ... stahuju versu
alebo teda pozastaveny predaj ..
Sme boli požiadaní, aby prepustila výpis z Kooltrade / Baby Jogger vo veľkej Británii o Versa a naopak GT: Vážený zákazník, Ospravedlňujeme sa za súčasnú situáciu, ktorá sa ocitáme so zreteľom na kočíku Baby Jogger City Versa. Kooltrade Ltd a Baby Jogger USA sa kvality a bezpečnosti našich produktov veľmi vážne a ako také sme sa rozhodli pripomenúť Versa kočík od spotrebiteľa úrovni, ako aj maloobchodnej úrovni. Sme dúfa, že to nebude vlastne týkať návrat týchto výrobkov od spotrebiteľov, ako pripravujeme informačný balík ako môžete skontrolovať kočík, a tiež zabezpečiť problém nevyskytne, aby mohli pokračovať bezpečné používanie výrobku. Problém, sám sa vyskytuje vo veľmi zriedkavé a extrémne prípady, kedy kočíka je zložený určitým spôsobom a prebytok sila pôsobí na dokončenie skladania, ktorá by mohla vyústiť skladacie páčky ohýbaný sedadla jednotkou. Je dôležité, aby reemphasise, že to by dochádzať iba za výnimočných okolností. Having povedal to, je to možné a keď nastane táto porucha kočíku mohol zložiť, keď veľký tlak je aplikovaný na riadidlá (stúpa chodníky atď). Hoci neexistuje žiadne riziko poškodenia, problém by nikdy boli prijateľné pre Kooltrade Ltd alebo Baby Jogger.Naším zámerom je kontaktovať obchodníci, ktorí predali túto položku spotrebiteľom s cieľom požiadať spotrebiteľa Podrobnosti (kde Podrobnosti zadržaná). Potom navrhujeme kontaktovať zákazníkov priamo do zabezpečiť náhradné podvozok dodajú do nich a staré jeden odstránený v polovici-December. Sme tiež poskytovať im potrebné produkt bezpečnostné informácie tak, že môžete naďalej používať produkt a tiež mať informácie potrebné na ako sa vyhnúť poškodeniu a vyzvaní pravidelne kontrolovať výrobku.Bohužiaľ tam môže byť niekoľko spotrebiteľov, ktorí stratili vieru vo výrobku a chcú sa vrátiť. Ak ide o takýto prípad prosím ísť a hovoriť do svojho predajcu o vašich možnostiach.Opäť Ospravedlňujeme sa za túto situáciu. Sme sa stretával s týmto tak rýchlo a efektívne, ako môžeme.Sme zacielenie so zmenené a sklade na predaj opäť od polovice decembra. Budeme mať k dispozícii všetky aktualizované, ak sa toto zmení.Ďakujeme vám za vašu podporu a pomoc s týmto.
Pc prekladal.... 🙂 🙂 🙂
Ked som skladala verzu s chcela aby sa zacvakla riadne packa- tak kolesa narazali o ram, bolo to divne, nezdalo sa mi to... A nech sa paci... :/
@elisskah jeej už ide Versa k tebe od Ivetky ci????
@ifkael to co jeee??? akože stahuju??nechapem co je s nou???
@katrenka111 Dnes tu bude zaujimava debata, ja tiez nechapem co sa to vlastne deje 😒 No zatial este nejde, len peniazky uz od rana cestuju a versa bude cestovat od stredy.
@elisskah no nerozumiem...sa nastvem a idem pisat predajcovi co to ma byt... 😠
Elite nemam... Je to cervena malinova farba :////
@ifkael moja co je s Versou???
@katrenka111 neviem nic viac ako to co je napisane v tom vyjadreni..
Kontaktovat budu distributerov a potom sa bude dat dopatrat k nejakej dalsej info.
Vyber fusak a uplne ju zloz. Co ti robia tie predne kolesa? Dotykaju sa konsrukcie, a moc tlacia - azby asi vykrivili sedadlo alebo konstrukciu...

@ellysa mna fascinuje tiez, najma on je vymakany do lietadla,a le zial nejde do uplneho lahu a kedze skladanie je take ake je, tak aj ta opierka chrbta nie je taka plnohodnotna ako maju bezne kociky. Akoze vyzera super ozaj, aj ma ocarilo to skladanie, ale ked kukam vyuzitie, tak to pomaly mozem v tescu v akcii za eur kupit tie uplne jednoduche golfky co tammali modre a ruzove a splni to rovnaky ucel. Toto yoyo nema ani taku konstrukciu ako bee napr