Kočík Baby Jogger City Mini GT a Baby Jogger City Versa
Maminky, už ste niektoré majiteľkami týchto kočíkov? Ak hej poprosím skúsenosti, aké majú klady, zápory a ak nie, tak čo na ne poviete, aké môžu byť?
Tu sú o nich bližšie informácie:
Baby Jogger City Mini GT
http://www.baby.jogger.cz/14-kocarek-citi-mini-...
Baby Jogger City Versa
http://www.baby.jogger.cz/kocarek-city-versa-mo...
@ivetka09 moznoze to nie je na vsetkych kusoch. Nech to aj @katrenka111 pozrie a vyjadri sa. Ja idem na prechadzku teraz, tak som zvedava, co pozistujete.
@ivetka09 pochybujem žeby nam vratili prachy za nu... aj ja skusim toto napisat predajcovi kde som ju kupila....
@ivetka09 ked ju chces zlozit- tak fakt ze na placku, aby ta packa sa zacvakla bezpecnostna..tak to tlaci konstrukciu.. Ved uvidis co to bude robit
Ja som si to vsimla preto, lebo som ju balila uplne na placku a som si to vsimla, ze co to robi... Normalne reklamovat a nech to riesia... Vyrobca to riesit bude. A ked nestihnu lehotu 30 dni... Ich chyba :/
A inak myslim- ze predajcovia este o tom netusia...
Ale zjavne to prizlozeni robi...
@ifkael a co teraz mam robit s nou???
@katrenka111 zlozila si ju?
@ifkael no hej to je take už od zaciatku...ani sa to neda poriadne dotiahnut k sebe ci co.... vidim to ked ju davam do auta hlavne....a aj ked sa rozklada....
@katrenka111 tak sa ozvi predajcovi- s txm, ze o chybe vie aj vyrobca.. Na fb by mal byt kontakt aj na bj stranky... Ideme do nr, vecer posnorim po nete
Na fb- best buggy ked si najdete- liknete ich stranku, budete vidiet nastenku...a tam to oficialne vyhlasenie maju
@ivetka09 mozes im tam napisat, ci sa da poslat mailom poslat oficialne vyhlasenie ktore maju aby sa to mohli riesit na Slovensku...ak sa predajcovia na Slovensku budu tvarit, ze nevedia o nicom...
Mal by sa skladat lahko a v pohode zacvaknut - ta poistka. To nerobi- cize na reklamaciu je aj teraz...
@ifkael nasla som to poslala som im to tak som zvedava....
nastenku je vidno aj bez likenutia. No dnes je piatok vecer, tak neviem ci sa nedockas odpovedi az pondelok
@katrenka111
@ifkael
@katrenka111
@elisskah
Kocky ja som to dala precitat muzovi a on hovori ze to len versy v UK a to nemusia mat vsetky tak ... a pozeral ich origos stranku a tam to nenasiel. Ja som Versu naschval vybrala a pozrela a neviem ale mne sa zda byt ok nic som si nevsimla aj som ju zlozila aj otvorila a v pohode ... tak ja neviem Nevadi teraz som ju uz zas zlozila a pripravila na odchod na SK k novej majitelke vsak @elisskah no a ved tak potom skus ty ju viac pozerat ci ti to robi alebo nie. Ale ja si myslim ze nie kazda je zla ... Ja som fakt v pohode zlozila na placku a aj ta packa zasekla ako ma je to vsetko tak ako ma ... Tak ved uvidis ci to bude v pohode aj u teba ... A aj som napisala pani odkial mam Versu tak cakam potom odpoved ... a dam vediet a aj to som jej napisala ze versa uz ma novu majitelku tak nech potom prepisu aj papiere ...
@ivetka09 Vaaazne? tak to som si vydychla. Ja som este zvedava na tie odpovede z OBS tebe aj katrenke. Ale ked @katrenka111 a @ifkael tvrdia, ze to maju zle tak mi napadlo, ci to nie je len u ciernych vers. Ale proste som zvedava co bude dalej s tym.
@elisskah Aha vidis, zeby len cierne versy? Ja neviem este cakam na odpoved a ked bude moja versa u teba tak to skus aj ty dobre pozriet ale ja neviem nic som si nevsimla ...
@katrenka111
@ifkael napiste mi presne co si mam vsimat na zlozeni lebo ja som ju uz uplne rozobrala a je v krabici ale nic som nevsimla zeby nieco bolo zle alebo nieco nepasovalo ....
@ivetka09 konstrukcia je rovnaka ci cierna versa slebo cervena- ved sedacky su zvlast.
Ked som to zlozila- islo to sice lahko, ale neslo to zacvaknut o tu poistku lahko- este na ten prvy otvor ns poistke, ale ked ju chces uplne na plosko, tak treba poriadne pritlacit, nejde to lahko ako by malo ist, lebo ta ked to stlacis,kolesa narszaju na ram a sice poistka to drzi, ale ten ram sa moze vykrivit.. Tym ze to je tak napevno, kolesa tlacili na ram..
Nebolo to tske- ze v pohode zlozim kocik.
Pisu ze to nemaju vsetky kociky... Tak neviem.
@ifkael aj moj tak ide divne zložit, ako ide lahko ho zložit len ked ho davam do auta neni to take na pevno a tie kolieska akoby behali ci co neviem ci ja robim chybu niekde pri skladani a tiež ked ho odem aj rozložit tak ta poistka ide dost ťazko a minule sa mi stalo že sa mi trochu konstukcia vykryvila ale problem bol v tom že dole pod sedadlom to nebolo pricvaknute, som sa zlakla že sa zlomila no nastastie nie ja som pisala predajcovi tak som zvedava co napise.... no ale ja asi idem riesit už iný kocik uvidim no, nasrali ma s týmto..... to aby som trpla že sa nieco stane .....
a malý by teraz stale len bežikal a niekedy už teraz mi nechce sedet v kocari aj ked este nechodi, co bude ked zacne chodit neviem....
no tak to teda nič moc, snáď sa k tomu predajcovia postavia férovo a budú ochotní aspoň reklamovať, toto je blbé na tom, keď niekto kupuje novinku, preto som aj radšej zavrhla ten pp Book a išla do cameleona a to som rada, že nie do cam 3,. lebo aj ten má ževraj problémy, vrrrrrrrrrrr 😠 😠 😠 😠
@katrenka111 ak budeš riešiť kočík ja ti odporúčam už naozaj len niečo malinké spratné, my kočík používame doteraz nie síce dennodenne ale od 8m máme doma už len také light kočíky a úplne to stačí 😉
http://www.bumbleride.eu/ ten je dobryyyy, pekny. Indie.
@ellysa ano??? to fakt takže možem mini ????
lebo ja coraz castejsie vidim takých prckov v golfkach a lahkých kocikoch a tie sa mi to vidi že to staci a ked už zacne behat, myslim že to bude možno aj o 2 mesiace aj skor tak neviem ako s tou ťažkou Versou teda...už teraz mi vylieza niekedy z kocara.... takže budem uvažovat....
Daj typy, aby boli aj do horsieho terenu ak by sme sli niekde do prirody( co nie je tak casto) a aby bol dobrý, sikovný, lahky...... len nie na 8kolieskach prosim....
@elisskah ee,eee to je velke pre mna....
@ifkael
@katrenka111 ja neviem ja som skusala a nic som si nevsimla teraz ho uz sice nechcem vyberat s krabice a znova skusat ... ale ja ked som ho raz nakladala do auta tak mi zaklaklo ta poistka normalne aj ked som ho vyberala som musela uvolnit poistku aby som ho rozlozila tak neviem ... mne sa ho uz teraz fakt nechce vyberat s krabice a znova skladat a skumat ved radsej si to potom pozrie nova majitelka versu vsak moja
@elisskah ty si to pozries a uvidis ...
@katrenka111 keď sa ti páči ten mini tak si ho kúp 😉 , ja som od 8m mala bugaboo bee plus a potom už len mac
@katrenka111 no ved to som myslela pre mna to indie. to som len tak klikla na tu reklamu, co sa mi tu zobrazuje vedla fora.

@katrenka111
@elisskah
@ifkael no to nechapem ani ja ... dam to muzovi nech to pozrie ... a tiez napisem obchodu co som kupovala versu ... ale ja ked som skladala som si nic nevsimla ... nechapem a teraz akoze co bude? idu versu brat spet a vratia peniaze ci co? Ja som ju uz predala a teraz akoze co? to co ma byt ... boze nechce sa mi ju zas vyberat s krabice ale asi budem musiet a pozriem to co pises ale ja som ju mala zlozenu par krat a nic som si nevsimla zeby tam nieco nesadlo alebo nieco bolo zle tak vobec neviem