Kočík Baby Jogger City Mini GT a Baby Jogger City Versa
Maminky, už ste niektoré majiteľkami týchto kočíkov? Ak hej poprosím skúsenosti, aké majú klady, zápory a ak nie, tak čo na ne poviete, aké môžu byť?
Tu sú o nich bližšie informácie:
Baby Jogger City Mini GT
http://www.baby.jogger.cz/14-kocarek-citi-mini-...
Baby Jogger City Versa
http://www.baby.jogger.cz/kocarek-city-versa-mo...
@elisskah no tak tento týžden ti pride Versicka od Ivetky??? tesis tesis co???? urcite budes spokojna s nou....
@katrenka111 tento tyzden este nie, posle ju stredu a to z Anglicka este potrva 😒 A tesit sa tesim 🙂
@elisskah jaaj som myslela že tento týžden ti pride....
@katrenka111 ani moj predajca nevie o nicom, a ze bude dalej zistovat ... tak to je dobre
@elisskah ahojko mojko, tak Versa je spakovana ja som ju tak pobalila do sackov aby sa ti neposkodila konstrukcia nech sa nedoskriabe aj kolesa zvlast a tak ... takze ked to budes vyberat s krabice a rozbalovat opatrne nieze pojdes s noznickami do toho a nieco poskodis ... ok radsej trhaj len rukami ☹ uz sa tesim co na nu povies ...
@katrenka111 Ahojko mojko, a ty co vymyslas??? Uz teraz si nechaj Versu cez zimu, ved je fakt dobra dobre krije male, a u vas na SK su dobre velke zimy, a aj sneh bude a versa ti sneh zdola ale mini kociky boh vie ... VEd ked ju uz mas vydrz zimu a na jar a leto ries ine ... ved ty tolko nemusis lietat s autom ako ja ze som to s VErsou nezvladla ... ja 3 x denne som musela ist niekedy aj hore dole do auta von s auta a tak ... rano brat Alana do skoly to je letenie potom rychlo domov upratat uvarit ak s tiham ak nie ist na nakupi zas letiet autom a potom o 3 zas pre alana ja som uz pobede s toho lietania taka unavena ze sa mi von na prechadzky ani nechce ... a vcera som si skusila to quinny ... no to je lahoda aky maly lahky kocik ... hej je labilnejsi ako hojdavejsi ta konstrukcia, a aj malinky takze maly sa don zmesti mozno do 2 rokov ale to mi nevadi, lebo ja potrebujem nateraz maly lahky kocik ked narastie a vyrastie budem riesit dalsie ... takze vcera som ho skusila zobrala von ze ako ide no to bolo lahucke s nim letiet ... nejdem ho vychvalovat ze aky skvely kocik lebo este len 15 min. som snim bola a nechcela som ho zobrat von lebo si ho chranim ale bolo to po verse ine ...
Nasla som to este tu https://windsorpeak.com/vbulletin/showthread.ph...
Ale tsm kde to bolo na fb to uz nevidim.
Ak to robi, by som reklamovala cely kocik, nech to riesia.
takze minicka budu az v marci? No fakt neviem, ci ho teda rovno nepredat. Zas ho mam uskladneny u svokry, nech mi tu kocare nazavadzaju. Anineviem, kedy naposledy som ho vobec vozila. Nato, aby som sa nan len kukala a odsuvala ho pri vytierani je ho skoda.
Poradte, predat?
@tehula hej až na jar som na nervy z toho lebo ho surne potrebujem vsade su len 3kolesove ☹ ☹
@katrenka111 a ty chces 4kolesove minicko? Lebo nahodne take mam 😀
@tehula hej hej cierne 4kolesove zhanam....
@katrenka111 ja mam cierne mini. 4kolesove
@ifkael no takto, mne ho treba nie je, ja ked idem s detmi von tu v okoli, tak mala nechce do kocika vobec uz ist, ale behat s detmi. Ked idem do BA, ideme autom a viac menej ten kocik som ozaj len prevazala v aute, ale realne nepouzivala, max niekde do nakupneho centra, ale to tiez idem radsej bez deti.
Trochu som ho povozila, kym sme este v BA viac chodili a mala mala okolo 8mes. Ale tu na dedine ho bola skoda kvoli tomu, ze cestu az teraz urobili, tak som tu drtila to ABCcko. A je to skoda ozaj kocik len prekracovat. Este som ho mozno na dovcu letnu chcela, ale tak neviem ani ci pojdeme niekam a ci ak by autom, ci kocar budem trepat. Starsia je od 20mes bez kocika, tak mozno aj mladsia uz bude.
Fakt neviem.
@tehula no som zvedava na foto a cenu 😀
baby mna porazi, mne malý posledne dni nejak nechce byt v kociku ja neviem ci mu je teplo v tom fusaku alebo co, kamoska mi vravela že to možno preto lebo nevidi iba mna že aby som ho otocila tak asi to skusime, lebo to je horor, alebo ci mu vadi to korýtko ja už fakt neviem do kelu stale len kociky riesiť.... 😠 😠
@katrenka111 otoc ho nech vidi svet 🙂
@ifkael no budem muset lebo už je to hrozne teraz.... dnes mi tak cirkusoval že až.... doslova nervacil.... tak uvidime ako bude ked bude otocený dam vediet 😀
babule co poviete na tuto novinku hmmm???
@ellysa no moja daj typy na nejake mini lahsie kociky 😉
@tehula ty si mala tu rucku pokazenu??? no daj foto a cenu kocika... 😉
@katrenka111 keď golfky nechceš, moc ich veru nie je, nuna, bugaboo bee, babyzen yoyo, a možno ešte luna mix od mamas and papas, ale to zas až taký ľahunký kočík nie je, ale ani ťažká rároha a je dosť priestranný aj pre veľké deti
ten čo si dala vypadá fajnovo, a britax si nepozerala? oni tiež majú aj malé kočíky a spojenú rúčku
@katrenka111 cybex callisto, iglesina avio...

@elisskah no neviem budem musiet už pockat s versou.... ale stve ma lebo včera som ju niesla po schodoch bez maleho a mala som dost...
neviem aký lahký iný ma nenapada už....a ani sa mi ine moc nepacie, sice pacia ale su to golfky a to ee eee