icon

Kočík Baby Jogger City Mini GT a Baby Jogger City Versa

veronka
17. jan 2012

Maminky, už ste niektoré majiteľkami týchto kočíkov? Ak hej poprosím skúsenosti, aké majú klady, zápory a ak nie, tak čo na ne poviete, aké môžu byť?
Tu sú o nich bližšie informácie:

Baby Jogger City Mini GT
http://www.baby.jogger.cz/14-kocarek-citi-mini-...

Baby Jogger City Versa
http://www.baby.jogger.cz/kocarek-city-versa-mo...

katrenka111
17. nov 2012

@elisskah no konecne tu nebudem sama s Versickou 😀

katrenka111
17. nov 2012

@ellysa ano???už od 8.mesiaca take mini kociky a ako to bolo v zime???pripadne v horsom terene???

ellysa
17. nov 2012

@katrenka111 úplne v pohode, aj bee aj mac nemá problém aj s trochu terénom, samozrejme nie v lese, ale poľný chodník, trávnik v pohode, v zime fusak a vyriešené, aj tak už je dieťa v kombinéze a aj sa hýbe

ifkael
17. nov 2012

@ellysa dva tyzdne v pohode fungujeme s volom- az mi to je divne :/// ;)))

ivetka09
17. nov 2012

@katrenka111
@ifkael
@elisskah kocky predstavte si prisla som domov a mm ma prekvapil doma ma cakal krasny novy cerveny quinny zapp xtra 🙂 juj ale som sa mu potesila ... manzel hovoril ze to moj vianocny darcek tak doteraz som sa zneho vytesovala ...

ifkael
17. nov 2012

@ivetka09 spokojnaa? Super prekvapko 🙂)))

ivetka09
17. nov 2012

@ifkael tak to som bola prekvapena necakala som to ... hej som spokojna dufam ze bude dobry ale ja ho budem mat len ako popri inom ... takze tak do auta a tak ... a rozhodla som sa ze neonato si nepredam, kazdy mi ho tu obdivuje takze zatial ostava tuto taky nema nikto

elisskah
17. nov 2012

@ivetka09 jeeeeej ty mas ale skveleho manzela 🙂 Aj si taky chcela, tiez cerveny?

katrenka111
17. nov 2012

@ivetka09 vaaaau supeer a aký je teda hmmm??? tak to teda prekvapko, to ja by som sa nikdy nedockala že by mm kupil kocik....

elisskah
17. nov 2012

@katrenka111 ani ja....ani len vo sne. A ani nicoho, ked nieco treba, tak je to vzdy na mne to vybrat a hladat a kupit a podobne. Kedze cez net je vsetko vyhodnejsie, tak väcsinou kupujem tu a da mi zabrat, kym vyberiem a pohladam, kde to je za najlepsiu cenu. Alebo co sa tyka nejakych problemov s dietatom tak hladam po nete, po konikovi. Moj chlap si pozrie akurat tak vysledky hokejove a vsetko okolo hokeja. A zboznujem, ked povie, kupime, pohladame, zistime vsetko v mnoznom cisle a pritom to vsetko robim sama, na ukor mojho spanku alebo venovaniu sa dietati.

katrenka111
18. nov 2012

@elisskah no to sme na tom podobne aj ja musim vse zhanat on len take vätsie vecci do bytu a tak.....tiež ma to stoji vela casu kedže tiež väčšinou cez net...to su celí chlapi..... 😎

katrenka111
18. nov 2012

Baby no viete nieco nove co je s Versou???

ivetka09
18. nov 2012

@elisskah hej presne ten som chcela quinny zapp xtra cerveny ... moj mm o tom vedel lebo vkuse sme ho chodili pozerat do obchodu a hladala som po nete tiez kde je najlacnejsi a prave tu je kde on pracuje nedaleko toho obchodu prave tam bol najlacnejsi a ostatne obchody ho maju dokonca vypredane. Uz len tu v tom jednom obchode ho maju asi 5 ks tak tam on skocil po praci vybavil vsetko zaplatil a ked som nebola doma prisiel s prace aj skocikom vybalil ho poskladal a ked som prisla domov mi ho ukazal a ja som ostala stat ako obarena ... ma totalne sokol ... takze mam moj vysnivany quinny a dokonca za dobru cenu a priamo odtialto tak mam aj zaruku keby nieco a budem ho vediet aj casom predat lebo bol kupovany v tom najlepsom obchode tu takze super 🙂

ivetka09
18. nov 2012

@elisskah mojho muza hokej ani nijaky sport nebavi, skor auta a tak a rodina on vie vsetko o kocikoch lebo sa s nim o tom vela rozpravam, aj ked mu to lezie na nervy ze vkuse chcem novy, ale som mu povedala ze mam posledne dieta uz v zivote viac deti nechcem a kedy mam skusat kociky teraz mam poslednu sancu tak budem mat doma vsetky kociky co som chcela a kym je maly maly vyskusam vsetko a hotovka ... takze on ma chape a to je super mam skveleho mm to je pravda ... on spravy vsetko pre mna to ano ale aj ja pre neho takze sa doplname 🙂

ivetka09
18. nov 2012

@katrenka111 nie neviem este nic ale podla mna je vikend urcite aj obchody ktorym sme pisali musia vyzistit co sa deje a potom daju vediet, ani oni cez vikend nic nevedia urobit ... takze odpoved bude az cez tyzden aspon ja si tak myslim 🙂

ifkael
18. nov 2012

Ahojte

No kocky, uz som pozerala zase na bjcm gt, ale skusim si pockat na farbu sand...ked aj do marca :/

A nove info netusim, skus im napisat. Na fb komunikuju

ivetka09
18. nov 2012

@elisskah
@katrenka111 baby a to este chcem dalsie 2 kociky co budem mat doma do leta ... takze dokopi tu budem mat 4 kociky a to je vsetko ostatne ma nezaujimaju este chcem vyskusat to Brio ... a ten TFK buggster Air ale a to aj s celou vybavou co k nim treba takze este dobre vela penazi pojde do kocikov, lebo teraz este chcem kupit do Quinny origos fusak a tak isto aj to tych druhych kocikov ale do leta je cas nasporit a pokupit ... ja to robim tak ze rozpredavam po malom veci ukladam peniazky a kupujem dalsie ... teraz este postielku musim predat lebo maly mi v nej vobec nespal od narodenia spi so mnou. postielku mame zlozenu odlozenu tak ju mm musi poskladat aby som vedela pofotit a aj s toho budu dalsie peniazky ... a tak to robim ja

kiakocikovsvet
18. nov 2012

@ivetka09 musím uznať, že ste šikovná, veľmi dobrá obchodníčka, držím Vám palce , nech sa darí

katrenka111
18. nov 2012

@ifkael nie som na fb...a co už nechces elite ale mini GT??? ved ten nie je tak lahký....
a bola si v Aladine, zistila si nieco o mini pre mna???

katrenka111
18. nov 2012

@ivetka09 aka obchodnicka 😀 no ale s tými kocikmi to je až prilis na mna....naco tolko...ked mam dobrý tak ma to nelaka skusat iný len preto aby som mala aj ten aj ten.....
už zacinam zistovat že prachy za kociky su zbytocne vyhodene prachy.....

ivetka09
18. nov 2012

@kiakocikovsvet 🙂 dakujem moc krat za pochvalu 🙂

ifkael
18. nov 2012

@katrenka111 bjcm nemaju, a ako som zbadala tu cervenu farbu na elite som sa uz nepytala nic a smutna odkracala k autu

Pritom dost ludi mi pise- ze ta cervena nieje cisto dievcenska, tak nfvhspem sama zo seba- co som slepa?

Gt nie... To by bol krok nazad

ivetka09
18. nov 2012

@katrenka111 mna to laka zistovat vzdy nove a nove kociky ... ved kedy mam zistovat ked nie teraz ked je prilezitost ... a podla mna nie su zbitocne vyhodene peniazky ved ono sa ti to niekde vrati ... ja som uz vela veci takto kupila a predala a otaca sa to a ide ... je to super pocit ked nieco kupis pouzivas zistujes a potom ked to aj vies dobre predat je to este lepsi pocit ... napriklad tu mala som Jamperoo pre maleho kupila som s pod ruky za 40 lib. pouzivali sme ho az kym maly nezacal liezt dala som ho dolata bol ako novy a predala som ho za 45 lib. takze som aj zarobila a aj mala ...

ivetka09
18. nov 2012

@katrenka111 napriklad teraz som zas kupila autosedacku cisto novu maxi cosi tobi vo vynikajucom stave za 50 lib a ta sedacka stoji okolo 140 lib a budem pouzivat a predam bud za tolko alebo za viac a tak treba natrafit na skvele veci a tak aj predat ...

katrenka111
18. nov 2012

@ifkael a nevies kedy budu tie minicka??? lebo viem tak že koncom novembra ci ako... no neviem fakt že co mam urobit ci nechat este Versu alebo kupit už mini.....

katrenka111
18. nov 2012

@ivetka09 sikovna teda si 🙂

ivetka09
18. nov 2012

@katrenka111 dakujem 🙂

katrenka111
19. nov 2012

@ivetka09
@ifkael baby tak moj predajca nevie o nicom ale ma zistit... a že mini bude až v r.2013, skodaaa ☹

elisskah
19. nov 2012

@katrenka111 tak co urobis, pockas nan? vsak dovtedy vystacis s versou nie? Alebo si kup nejaky iny lahky, budes mat zmenu, ved joggery su si vsetky dost podobne. Ked by si si kupila zas cierny minicko, tak by si ani nikto nevsimol, ze to je druhy kocik.

elisskah
19. nov 2012

@ivetka09 Ahoj Ivetka, co nove? 🙂