Kočík Baby Jogger City Mini GT a Baby Jogger City Versa
Maminky, už ste niektoré majiteľkami týchto kočíkov? Ak hej poprosím skúsenosti, aké majú klady, zápory a ak nie, tak čo na ne poviete, aké môžu byť?
Tu sú o nich bližšie informácie:
Baby Jogger City Mini GT
http://www.baby.jogger.cz/14-kocarek-citi-mini-...
Baby Jogger City Versa
http://www.baby.jogger.cz/kocarek-city-versa-mo...
@katrenka111 tak neries a predaj a kup co chces a hotovka ved nic sa nedeje ked predas
@tehula mne sa este celkom zapacil ABC d. avito 2013 ale neviem co to je zac to ABC design....
no a s mini ako nepredas???
@ivetka09 no ale aký haaa???
@ivetka09 a ty ako teraz Quiny alebo Elite???
@katrenka111 neviem neviem veru ak by som predala, tak jedine tak, ze uz ani dalsi kocik riesit nejdem, budeme bez kocikov. Lebo ABC do auta nechcem, to je hebedko a na vychadzky tu mi uz do kocika dieta nechce ist. Neviem, ci pojdeme v lete na dovcu, aj tam by sa mi este mozno zisiel, ale ak by sme nesli, tak zbytocne mi tu len zavadzia
Neviem, ale dieta naposledy sa vrhlo na kocik mojkajuc, ze MOJ TOCIK a museli sme BJMC4 od svokry brat, lebo nechcela bez neho domov, hoci sa v nom samozrejme neodviezla, len ho hladkala 😀 😀 😀
@katrenka111 no abccka, je to normal taka stredna kategoria, a nepoznam to co pises, ze ta zaujalo, ale napr mne na ABCckach komplet vadila taka nijaka strecha. Ja slnecniky neznasam, tak som zas slnecnu clonu na neho doriesovala. Inak teda nemam nic proti, ale tak strecha je podstatna a na BJ sa nechytaju asi ziadne 😝 😝
prosto ak predat BJMC, tak mozno uz aj odchod Abccka poriesim a vobec, vsetko zlikvidovat teda
@tehula takže odporucas teda mini????
@katrenka111 ja ano, mne vyhovoval po vsetkych smeroch. MOzno keby som mala od mimina volit a nemenit kociky, by som dokupila vanicku a normal potom ako sportak pouzivala neskor. Ved takto ako dvojkombinacia je to aj za super cenu, mna oslovil rozhodne. Trochu ma sice nafrneli s tym riesenim reklamacie pri rucke, ze teda skoda, ze taka kozmeticka prkotina je stale nedoriesena, ale tak je na rucku nahradny obal, co sa nahodi a je to zas jak nove. To zas neviem ako sa riesia bezne pri penovych rukovatiach u golfacov reklamacie, lebo aj ta pena teda sa roztrha, to mam skusenost.
@tehula aký obal to na rucke??? to sa da aj dokupit ci ako???
@tehula ja sa len trosku obavam tých koliesok v zime na mini a toho polohovania nožiciek.... kedže mam este maleho drobca....
@katrenka111 obal, akoze ta gumena cast na rucke. lebo samotna rucka je takou ako gumou v tvare rucky potiahnuta a to praska v tych spojoch. Nahradny obal poslu v ramci reklamatie. Ja som ho na kocik este nenahodila, lebo zatial to mam s tou prasknutou gumou. POtom ale treba povodne dat dole a ten novy ma zips urobeny, aby sa to to dalo nahodit na tu rucku. Efekt aj vsetko ako povodna rucka, len teda je tam zips
@katrenka111 kolieska v zime uz pisali kopa bab u roznych kocikov, tak je ine, ked byva clovek na Kysuciach,kde navali snehu, ze aj tak treba sanky alebo snezny pluh a ne kocik a ina je mestska zima, kde sneh je odhrnuty, alebo teda udupany.... Ja som testla minicko aj na snehu v BA a uplne v pohode, tam kde to akoze smykalo, sa akoby kocik viezol ako sanky, ale ziadna makacka pri tlaceni, pekne hladko. Napr ABCcko moje ma kolesa velke, ale teda s tym som mala co robit, aby som ho odtlacila, ked kydlo snehu trochu a napr pri cestach boli take tie kopce s odhrnutym snehom. Tam mi to zapadlo, jak je tazky, no des. Cize mini v najhorsom tam nadvihnes prelozis a jedes dal.
Vyhodou je ta jeho vaha ozaj. Polohovanie mi nevadilo, da sa to vypodlozit pod nohami, pozri v teme BJMC prve strany aj to fotili baby. NIekto si akurat stazoval, ze mu chyba nastavitelna rukovat. Mne nie, mam priemernu vysku, mne to vyhovuje, ako je. A napr muza mam vysokeho a on ani nespominal, ze by to dal inak a blabla....
@katrenka111 nechaj si versu na zimu a na jar mozes vymyslat 🙂)
a teda.. dnes sa maly perfektne vyspal v nepolohovatelnom maclarene... na to nase vozenie staci.. ale ja mam chrobaka v hlave stale kupit trojkolku a este drahy sportovy kocik ... uz sme ho mali raz, - predava sa len s vanickcou... vanicka mi je na dve veci, ale ak ho nekupim, spokojna nebudem.. sisnuta som na hlavu. mala by som sa nato vykaslat...
a zacinam muza nahovarat na stvrte dieta 😀 ten mi uz ani trenky nedava prat..ale ja mam pocit, ze mi chyba este jedno... 😅 😅 esteze muz bude dva tyzdne vacsinu casu mimo domu pracovne, vsetko bude na mne, velmi rychlo ma to prejde 😔
a my kocik este potrebujeme a aj rok urcite budeme. cize este dve zimy. tesime sa na jeziska 🙂))))
@tehula ked okusis raz bgb... tak bj - mi pride - lacne materialy.Tiez brio bolo kvalitnejsie ovela. aj quinny. aj stokke... aj nuna..aj maclaren.. aj pp..aj inglesina.
ram na verse- zacchvilu bude samy skrkanec,maly tam bol natrepany, i ked este v zime by vydrzal... z dialky uuzasny kocik. ale ako to clovek pouzival- eee veru. rucka nic moc, cele- ako oooukej, fajn kocik, mala som elite, bjcm gt, aj versu.. ale nieje to tak kvalitne vypracovane ako su ine znacky. 😔
su to len kociky, riesit ine veci, vykaslem sa nato, v com vozim maleho...ale co sa zabijem, ked ma to tesi? :D
@katrenka111 Ja mam quinny zapp xtra ja nemam Elite ...
@katrenka111 kup TFK dot aspon budem vediet aky je 😉
@ifkael ty to stvrte dieta budes chciet tusim kvoli tomu, aby si mohla este dalsie 3 roky kociky kupovat 🙂 Tak to o kvalite co si pisala, ze su lepsie brio, stokke, bgb, quinny atd...tak aj by mali byt, lebo su aj drahsie, takze ta kvalita kocikov zavisi hlavne od ceny. A niektore maju haklive konstrukcie na poskrabanie, aj joggery. Nuz, musim davat väcsi pozor a mne to musi stacit 🙂
@ifkael no ty si ine cislo pocuj 😎
no ja už aj nad Briom roymýslam ale to je sportak a ma velke kolesa yadne a tie ja už nechcem a ani sa mi moc nepaci, na PP aj Brio su vseliake recenzky takže tie urcite nechcem, este sa mi pacia aj Mamas and Papas ale tie u nas ťažko dostanem asi, Quiny nic moc, Mclaren tiež pre mna nic a Nuna mi pride ako hrackarsky kocik....
tak j už neviem aký....podla mna BJ ma dobre materialy a oskrkana konstrukcia??? prečo myslis??? podla mna nie vsetko co je drahe musi byt aj dobre a najlepsie....
Stvrte dieta??? nechapem??? to by si si trufla este???
@ifkael co mas na mysli od BGB? Lebo do Cam by som momentalne nesla, resp, ja by som do Cam nesla, ak by som nemala od vanicky ist, kupovat ho kvoli sportaku je blbost pre mna neekonomicka. a to skladanie, ze davat sedadlo dole a konstrukcia zvlast, to ma xy kocikov, co mi prosto vadi.
Ak sa bavime o Bee, lakalo ma to skusit, ale viem citat aj medzi riadkami zo skusenosti a mne to pride take presvedcovanie, ze no to a hento ma trosku blbe, ved vsetky kociky cosi, ale ved je krasny a vlastne uzasny. Ved za tie peniaze by mal byt uzasny, ale zial nie je ani ten nie je bez chyby. POdla mna kocar za skoro 600eur nemoze mat taky problem, ako mal s kolieskami a buhvi, ci je to poriesene, ze poslu nejake lepky na kola, no mali to konstrukcne inak riesit. A ze teraz Cam to riesi? Kocare v tej cene by mi mali ist decko same von povozit, ked uz to mam tak napisat. Nepotrebujem kocik taky, ze podme sa prsacit, nech vidia, ze na to mam. Lebo kocik podla mna nepatri k veciam, na ktorych sa odzrkadli kolko a na co mam, je to len iluzia, ktoru niektore majitelky okolo seba vytvaraju.
POtrebujem kocik, ktory mi pasne a teda ochotna som dat tolko zan, co je podla mna hodny. MNa napr Quinny absolutne neoslovilo ani jednym modelom, inglesina detto, trochu vizualne sa mi avio lubilo, inak nic, golface hrkalky jak ine.
Este sa vratim k Bee, mna ked tak este lakalo stare, nie plusko, lebo na plusku podla mna dokafrali tu strechu, uz ju ukratili, lebo ved dobre sa bude predavat slnecna strecha, slnecniky atak, preco zas neurobit business a stary nemal aspon problem s kolieskami, ale zas vraj malo priestoru uz pre starsie dieta, tak do toho nejdem. Mala som moznost za super cenu ho kupit, aj tak som si to rozmyslela.
No a skrabance? Tak BJ ma aspon cierne konstrukcie, ja som si teda jediny skrabanec na mojom nevsimla, ale ked sa bgb predava, stale citam, drobne skrabance, ktorym sa pri skladani kocika nevyhnete. Tak aka super nadkvalita?
Inak podobny nazor mam aj ked sa riesia fusaky. Aky lodger, aky frco na jesen? MNe stacil jeden fusak, aby to bolo dobre na zimu. Na jesen dieta obleciem podla pocasia, pripadne deka, nanoznik, nie pseudofusaky, ktore v zime nemaju vyuzitie. Ale uznam, na pohlad su krasne a neberem nikomu chut to vsetko poskusat a potesit sa s tym, ked v tom vidi hlbsi zmysel. Ved kazdy sme nejaky.
@elisskah kto???
@tehula tak tak aj ja som toho názoru že kocik nevyberam podla znacky ale podla dizajnu a ucelu.....tak suhlasim s tvojimi nazormi a doskrkane konstrukcie su aj podla toho ako sa s kocikom zaobchádza, v živote som ani jeden nemala doškrkany, doničený....
@ivetka09 ten asi nie lebo ma golfove palice a ja radšej celu rucku....
@katrenka111 No ako @tehula pisala, ze jej dcerka hladkala kocik, ze: MOJ TOCIK aj ked sa v nom neviezla 😀 Bolo to take mile, tak na nu som myslela, ze to bude asi buduca kocikomaniacka 🙂
@tehula dobre pises..
Ale aj tak-na cameleone vylepsili to nestastne skladanie. Je lahky, otocny sed, pohodlny pre aj vacsie dieta...pre toto by som ho chcela. Dnes ma nepolohovatelny maclaren presvedcil, ze co nam staci...cize sama neviem co urobim..
Deky- ano fajn, ale stale to pada, to rada riesim buggysnuggle fusakom dekovym.
Je to len a len kocik kazdy kupi, co mu vyhovuje. Preto ich na trhu tolko je 🙂 🙂 🙂
Vzhladom na cenu bj ponuka super moznosti vyuzitia - nieje o com.
@ivetka09 ja som isla pre elite, v obchode som zistila, ze cerveny je dievcensky.. takze som ho nekupila.

@katrenka111 momentalne mam 3
Dvojkombinaciu ABCcko, BJMC4 a Chicco Multiway, co teda som vlastne nepouzivala ani nepamatam, skor este niekedy svokra ho vyuziva, som jej to nechala doma.