icon

Kočík Baby Jogger City Mini GT a Baby Jogger City Versa

veronka
17. jan 2012

Maminky, už ste niektoré majiteľkami týchto kočíkov? Ak hej poprosím skúsenosti, aké majú klady, zápory a ak nie, tak čo na ne poviete, aké môžu byť?
Tu sú o nich bližšie informácie:

Baby Jogger City Mini GT
http://www.baby.jogger.cz/14-kocarek-citi-mini-...

Baby Jogger City Versa
http://www.baby.jogger.cz/kocarek-city-versa-mo...

ifkael
27. nov 2012

Co je na cam3 perfektne? Asi vsetko... Okrem ceny :D

elisskah
27. nov 2012

@ivetka09 Dakujem Ivetka, dakujem, ze si ju predala prave mne. 😉 Fotky dam, ked narobim.

ivetka09
28. nov 2012

@ifkael no dik ... ty si dobra ... veru si mi velmi nepomohla s tym cam ze co je na nom dobre ... ale preco ... a ako ... a neviem ale cena nie je zla ved ked by si mala len jeden kocik tak preco nie cena je taka normalna aspon podla mne lebo sa predava aj s korbickou nepredava sa len sportiak ... neviem kolko stoji u vas ale tu je okolo 720 libier a to je tak normal tak neviem ...

ivetka09
28. nov 2012

@elisskah jaj ani si nevies predstavit ako som stastna ze si spokojna ... to som naozaj fakt velmi rada ... 🙂 🙂 🙂

ivetka09
28. nov 2012

@katrenka111 ja neviem ale neporovnavala som lunu s mini tak to ti neviem povedat co a ako ... ale viem ze luna ma polohovanie noziciek, polohovanie rucky a neviem ci sa neda dat az do uplneho lahu ... a to uz je vsetko oproti mini skvele a lepsie ... mozno ze je mini vecsie ale ved aj luna je dost velka a aj 2 rocne dieta sa don vojde v pohode ... a podla mna to uplne staci lebo starsie deticky uz potom vecsinou chodia a kocik je len na to ked su unavene nech si oddychnu ale uz velmi nespia v kocikoch ... tak neviem a ty potrebujes kocik na teraz a na rok najviac a to ti ma maly len mesiace a o rok len do 2 rokov takze mu luna postaci v pohode ... neviem kolko ma tvoj maly kg ale podla mna viac ako moj nema a ked maly sa citi dobre aj v malom quinny a on ma 11 kg tak luna je oproti quinny kralovsky velka a ty vzdy pises ze tvoj maly je aj vo verse stlaceny taky napasovany ... to nechapem preco ... lebo tak obrovsky kocik ako je versa hadam uz nie je ziadny a moj tam mal miesta az az ...

ellysa
28. nov 2012

@ivetka09 práve že je taký jednoduchý, tým je jedinečný, ale samozrejme určite ako každý kočík nevyhovuje všetkým

katrenka111
28. nov 2012

@ivetka09 Versa nie je vobec obrovka...to robi asi to korýtko, no ano, teraz ked je naobliekany tak sa tam ani hýbat nevie a to nema moj malý este ani 9kg, proste je uzka , dlha je to je pravda....
No lenže luna ma kratku opierku na rozdiel od mini a kratku striesku.... dnes som videla naživo TFK bugster a poviem ti že to je volaco otrasne...ty si ho tusim chcela nie???

katrenka111
28. nov 2012

@ellysa ktorý myslis mini ci lunu??? ja kupim jeden z nich este neviem ktorý, kedže luna je tiež ťažko u nas...
ale myslim že kolieska na mini zvladnu viac ako luna, podla recenziek teda....

katrenka111
28. nov 2012

@elisskah no co už si otestovala????

elisskah
28. nov 2012

@katrenka111 to sa mu hybat neda prave preto, ze je naobliekany 🙂 asi. Aj moja ked je moc naobliekana, tak sa jej tazko hybe. A ellysa mala na mysli cam. No jasne, ze som testla.

elisskah
28. nov 2012

@ivetka09
@katrenka111 Som rada, ze mam konecne novy kocik a ze je taky krasny ako versa. Je to taky nezvyk este pre mna, ale ten moj stary uz von nevytiahnem. To sa neda s nim porovnat, hlavne na vzhlad. Versa je aj lahsia. Dnes som s nou isla do hory, byvame kusok pod horou, pod Inovcom. Veru tak daleko ako teraz som s kocikom este nebola, pretoze to je stale do mierneho kopca a to som nikdy vela nevladala, som fucala jak lokomotiva vzdy, tak som sa radsej obratila a dnes som vysla hore ani som si nevsimla ako, ani zadychana som nebola. No rano som nakrmila malu a potom sa venovala verse, davala tam ten fusak, som maturovala nad nou. A Elissa je rano dve hodny po zobudeni zas ospala a mrzuta a musi ist spat. Tak sme sa rychlo vychystali von. A po polhodine vonku som si uvedomila, ze som ani nejedla a ani ten caj co som si uvarila nevypila 😀 Ze vlasy a makeup to vobec. Som robotu len s versou mala a nic nestihala. Radsej som vozievala poobede, ale teraz ked je skoro tma, tak musim cez obed.

elisskah
28. nov 2012

@katrenka111
@ivetka09 som taka na ihlach, som sa bala, ze ho Elisska neprijme. Bola trochu taka vycumena, ze kde je. Aj z toho korytka, z toho som aj ja taka vycumena. Ked som ju dala lahnut, tak take zvlastne to bolo. V com je iny ako moj stary kocik ST? Ma trochu lepsi vyhlad z neho,ked lezi tak sa obzerala po svete, ale potom ju spanok premohol....nastastie. To ze moj ST je hojdaci a s velkymi nafukovackami, tak som na nom tak necitila teren. S versou kazdy kamienok a rozbitu cestu. Tak to bude mat Elisska to nadhadzovanie namiesto hojdania. 🙂 Potom ked sa zobudila, tak som isla po veeelmi rozbitej ceste. Je to ulica, kde sa stavaju nove domy a cestu nemaju stale spravenu. Tak tam sa tie jej baculate licka triasli jak huspenina. 🙂 Ale bola vysmiata a vydrzala v nom sediet celu cestu domov, takze chvalabohu, super. Ten kosik dole je uzasny. Ta brzda perfektna, ze nemusim si ho dole nohou spinit pri brzdeni. To odklapacie madlo nema chybu. Ta strecha je super, tie okienka v nej, len ma prekvapilo, ze sa proste dava tak lahko dole hore, ze mam z nej pocit, ze keby velky vietor zafuka, tak ju sam sklopi. Chapete, ze to nie je, ze klik nasponuje, klik nasponuje a klik nasponuje a je zatvorena. Takze dopadlo to vyborne a bude to stale lepsie, lebo sa budem s nou zzivat. Len ma vytacaju poznamky svokrovcov, hlavne svokra, ze preco a naco mi je druhy kocik. Dnes som mu mierne povedala, nech je radsej ticho, ked sa tomu nerozumie. Ale este raz volaco pipne, tak uvidi. Moji rodicia s tym problem nemaju a on furt trepe, ako keby som za jeho peniaze kupovala! Ze na co mi je na 2 mesiace, reku prosiiiiiim coooo.....ze nic nic. Akoze sa mala bude vozit do 9 mesiacov a dost? Ma uplne vymletu hlavu uz a nevie co hovori, ma vytaca uplne so vsetkym.

elisskah
28. nov 2012
elisskah
28. nov 2012

na prvej fotke, to sa uz akurat zobudila 🙂 a na tej siestej fotke maju tie pasy tak byt, ze to tak vytrca von? Uz mi ch chcela cmulat 🙂

ivetka09
28. nov 2012

@elisskah ahojko mojko ta versa je naaaadhernaaa az mi je luto teraz .... je uzasnaaaa uz som hovorila muzovi ze ju kupim spet 🙂 🙂 🙂
inac prepac ale dnes som nemala vobec cas na nic zajtra odpisem aj na spravicku ale moc krat dakujem az pochvalu od muza 🙂 pekny vecer prajem a mala je nadherna babika 🙂

ivetka09
28. nov 2012

@katrenka111 Versa nie je obrovska? Ved tak neviem co by si povedala na moj quinny potom ... a maly sa mi tam v pohode zmesti aj s fusakom ... ja neviem ale je vobec maleho nenaobliekavam ved to by sa nevladal vobec hybat ani keby nebol v kociku nie to este v kociku ... on aj tak neznasa obliekanie takze moc neobliekam ... a ved ked tvoj maly nema ani 9 kg tak sa ti musi v pohode zmestit do Versy ... moj ma 11 kg a s fusakom a obleceny normalne sa zmestil v pohode ... vsak pozri fotky eliskyne su nadherne veda mala tam ma plno miesta a tvoj ked nema 9 kg tak aj tvoj tam musi mat miesto ... a hej ja som chcela TFK Buggster ... a preco je to otrasny kocik? A ta luna neviem ale podla mna v pohode ved ty nemusis mat tank pre dieta ja neviem co chces ... tak mu kup lod a daj tam rucku na tlacenie a kolieska a do lede sa ti zmesti v pohode 🙂

ivetka09
28. nov 2012

@elisskah jaj a tie pasy len zastrc dnu ja som ich tam mala vo vnutri kde je ten nadpis ... a hotovka ale super nadhera fakt a nech si svokrovci trhnu zajtra ti napisem paa

elisskah
28. nov 2012

@ivetka09 ved oni su tam zastrcne, este raz prehnut a strcit zas? No skusim. Ahooj, dobruu.

katrenka111
28. nov 2012

@ivetka09 ha ha haaa že lod 😎 ja nehovorim že sa tam nezmesti ale je ovela viac sirsich kocikov....

elisskah
28. nov 2012

ja mojej obliekam dve vrstvy, pancusky, nohavice, body a svetrik nejaky, dneska mala taku tenku bundicku hunatu. Bolo teplo, 11C a nefukalo, aj zajtra ma byt. Ale veru asi posledne, som pozerala pocasie a od vikendu snezenie a zima postupne len 1C cez den.tak pridam asi aj bundu. Kupila som si aj taky fusak zavinovaci, ale neviem ci tam narvem oba, teda zavinovaci do joggerovho fusaku. Uvidime. A moja ma asi 7,5kg.

ivetka09
28. nov 2012

@elisskah hej este raz prehnut a zastrcit ja som to tak mala. Cmuk ale je fakt nadherna teraz ja obdivujem tvoje fotky a zavidim hihi moja versycka kurnik teraz lutujem ze nebyvam na prizemi hihi

ivetka09
28. nov 2012

@katrenka111 no neviem ale neonato co mam veru je mozno aj uzsi tak neviem a je tiez v pohode... A preco je otrasny ten buggster

ivetka09
28. nov 2012

@ifkael
@ellysa Kocky dnea som bola v mothercare a tam som pozerala vas cameleon3 skusala studovala a neviem ze co je na nom take skvele neviem mu prist na chut hihi ale este budem studovat dali mi brozurku tak dufam zajtra budem mat cas ... A este tie predne kolesa sa mu daju vymenit za vecsie terenne? Alebo ako to je?

ifkael
28. nov 2012

@ivetka09 ano, vacsie sa dokupuju..

No ja prave riesim atelierove svetla..tak cameleon neviem neviem..ale co som chcela trojkolku sa kocka na interat neozyva, tak sama neviem, pri com skoncim

maryem
28. nov 2012

@elisskah, @ivetka09 krasny je ten kocik! A ta farba! Asi umrem🙂 Ivi, uplne chapem, ze ti ho je lluto. A mile babatko 🙂

ivetka09
29. nov 2012

@maryem
@elisskah
vsak nadhera 🙂 🙂 🙂 hej velmi lutujem ze tu nie je vytah, alebo keby sme byvali aspon na 1 poschodi ... vsak ked som bola tehotna a hladali vecsi byt mi kamoska hovorila, ze a nevadi ze je byt na 3 poschodi, a ja ze ale nie ved to nejako zvladneme ... no veru vadi ... vidis uz len pri tom ze neviem mat kocik ktory sa mi tak velmi pacil ... uz aj teraz buzerujem muza nech sa prestahujeme, ale keby to bolo take jednoduche ... Eliska nesmies provokovat s fotkami ... moja Versicka ... Katrenka ked ju predas budes velmi lutovat ved ty mas len jedno dieta nemusis lietat ako ja nepredaj ju lebo ti bude smutno a velmi ...

ivetka09
29. nov 2012

@ifkael aha takze tie vecsie sa daju dokupit,,, tak este ten bugaboo by vizeral lepsie keby mal tie predne kolesa take lebo tie mini kolieska v predu neviem neviem ...
a co za atelierove svetla riesis? kde ?

ivetka09
29. nov 2012

@elisskah ahojko moja, no ja som si ukradla tvoje fotky ... dufam ti to neprekaza ... musela som si ich ulozit ... a velmi uvazujem na tej verse ... to som ale blbec co .... uz aspon viete preco nepredam svoj Neo kocik a radsej stoji v kumbali hihii ... teraz som si kupila brio go ale len spod ruky lebo je trosku drahsi, ale uvidim ako budem spokojna a ked nie predam a skusim muza prehovorit aby sme sa prestahovali a mozno bude znova versa ... ved je maly este len maly tak mozem mat kocikov kolko chcem do jeho 3 rokov ... hihi a ved potom rozpredam ked narastie ale dovtedy si budem uzivat kociky ... ved je to moje posledne dietatko a teraz mam poslednu sancu na kociky takze si uzivajte versu a davaj mi na nu pozor

ivetka09
29. nov 2012

@katrenka111 a preco pises ze buggster je otrasny? co je na nom hrozne a otrasne???

ivetka09
29. nov 2012

@ifkael mojko Kaiser fusaky iglu su dobre???? Lebo riesim fusak do Brio go hnedy a potrebujem L sed samozrejme aj cenovo normalny ale neviem aky je L sed pozerala som aj fusak Wallaboo ale neviem nie je moc tenky? ja viem ze ma kozusinku ale vcera som ho drzala a zda sa mi tenky tak neviem ...