icon

Kočík Baby Jogger City Mini GT a Baby Jogger City Versa

veronka
17. jan 2012

Maminky, už ste niektoré majiteľkami týchto kočíkov? Ak hej poprosím skúsenosti, aké majú klady, zápory a ak nie, tak čo na ne poviete, aké môžu byť?
Tu sú o nich bližšie informácie:

Baby Jogger City Mini GT
http://www.baby.jogger.cz/14-kocarek-citi-mini-...

Baby Jogger City Versa
http://www.baby.jogger.cz/kocarek-city-versa-mo...

ifkael
29. nov 2012

@ivetka09 walLaboo niee. Kaiser je fajn, nema L sed.

ivetka09
29. nov 2012

@ifkael a preco nie Wallaboo? a ked kaiser nema L sed nevadi to?

ifkael
29. nov 2012

@ivetka09 nevadi. A wallaboo nieje taky teply a maly

elisskah
29. nov 2012

@ivetka09 Teda ty si, uz aj lutujes, ze si mi ju predala 😨 Skusit si ju skusila, teraz skusaj dalej. Dnes zacalo poprchat na prechadzke a na tom cervenom tie kvapky jak vidiet, vyzeralo to ako keby to mam ofrkane blatom. 🙂 A si predstav, ze som si ju dnes otocila od seba a mrncala, nepacilo sa jej tam, tak som ju potom otocila k sebe, som sa bala ci to zvladnem, ked je ona vo vnutri. 🙂 No dala som jej aj hracku do ruky a prestala, za chvilku zaspala. Dufam, ze si zvykne, lebo sa mi zda, ze je z toho korytka trochu mimo. Dnes aj fukalo, dufam, ze sa mi bude dat dovnutra pouzit ten novy fusak, ak nie, tak budem do toho nanozniku len deku davat, lebo moc teply nie je. A ma teraz prvy raz sopliky, aj ja som akasi nachladnuta.

katrenka111
29. nov 2012

@ivetka09 ja neviem no na pohlad otrasný som myslela....

katrenka111
29. nov 2012

@elisskah nepaci sa jej v kociku??? no je pravda že niektorým detickam to nevyhovuje....

katrenka111
29. nov 2012

@ivetka09 až tak ti je smutno za nou??? no vidim že ju tu ospevujes... včera mi na nu mamicky tak cihali tak som aj inzerat stiahla a le uvidime dokedy...keby bolo mini už ju asi nemam....

ifkael
29. nov 2012

@katrenka111 ma nestvite, som ju ledva predala za 285 😅 😀 a este sa o nu pobiju... 😎

katrenka111
29. nov 2012

@ifkael kto???
pre mna je tiež super len ta vaha skareda..... asi s nou do tej jari kým bude mini nejak vydržím....
aj tebe je nebodaj za nou smutno???

ifkael
29. nov 2012

@katrenka111 ked ju vidim ano, ale hned si spomeniem co mi vadilo a uz ani nie.

chvalabohu, riesim ine veci, tak mi tolko nesibe z kocikov

katrenka111
29. nov 2012

@ifkael a co nakupujes darčeky vianocne??? 🙂

ifkael
29. nov 2012

@katrenka111 venujem sa konicku ;)

elisskah
29. nov 2012

@katrenka111 Tak to nemozem este povedat, ze sa jej nepaci. Vcera bolo v pohode, bez mrncania tam zaspala a ked sa zobudila, tak celu cestu domov, este sme boli dost daleko tiez v pohode. Dneska som ju otocila od seba a mozno jej to vadilo, alebo len mala blbu naladu. Musime sa dlhsie vozit, aby som mohla zhodnotit, ci sa jej tam paci alebo nie. Nuz bude si musiet dievca zvyknut. 🙂 Kde ti mamicky na nu cihali? Nazivo niekde ci na inzerate si myslela? A jane mumm co si mala bol lahsi??

katrenka111
29. nov 2012

@elisskah no jo bol ten mal 9kil tusim ale aj ten bol dost ťažký pre mna.... takže ja už len nieco 7-8kilove....
no v meste sa otacali velice.... 🙂

elisskah
29. nov 2012

@katrenka111 no vidis, tak sa s nou do jari este popyš, nech ti ju vsetci poobzeraju a az na leto ries mini, ked uz bude aj u nas a za rozumnu cenu a nie 300E.

ivetka09
29. nov 2012

@katrenka111 no je mi za nou smutno, lebo je nadherna ... vies ze mne sa na vizor az moc pacila keby bola lahsia aspon o 4 kg tak si ju aj necham ... ale je fakt nadherna ...

ivetka09
29. nov 2012

@elisskah
@katrenka111 a to ze sa malej nepaci kvoli korytku to je neviem ale to nie je v tom ... maly ked nechce byt v kociku tak to je jedno aky je to kocik ... a niekedy chce byt otoceny von a niekedy ani za boha ...takze to nie je tym korytkom ale kedy maju aku naladu ...

ivetka09
29. nov 2012

@elisskah ale vobec nelutujem ze som ju predala tebe ... naopak som rada ze ma tak skvelu majitelku ... a inac tie kvapky ked prsi ty nenosis zo sebou plastenku? Lebo ja vsade a vzdy mam plastenku zo sebou a hned co len zacne nejaka kvapka padat hned davam na kocik ci to bola versa alebo hoc aky kocik takze nikdy mi ziaden kocik nemokol ... tak nos plastenku aby nebol potah skaredy

ivetka09
29. nov 2012

Kocky dnes po dlhom case som bola na prechadzke bolo zima ale svietilo slnko tak bolo super ... no a quinny ja si neviem vynachvalit... ved to je bozsky kocik ... a to fakt ... ako som neznasala golface tak tento je super ... a dokonca mi nevadia ani tie palice ako to hovorite, jedine co mi vadi, ze musim kupit rukavniky na to lebo mam len rukavnik klasicky kocik ale nie na palice ... inak je to super kocik a lahucky boze ... ved neskor ked budem mat cas nahodim fotky ale mozno az zajtra ved uvidim ... a musim dat do diskusii na quinny recenzky ale odo mna len chvali bude mat ... aj keby bol ten najslabsi kocik ze sa za tyzden rozpadne asi by som si ich nakupila milion a mala vzdy novy hihi ...

ivetka09
29. nov 2012

@katrenka111 a neviem ale mne sa buggster na fotkach az moc paci na zivo som nevidela ...

elisskah
29. nov 2012

@ivetka09 Quinny je pekny, daj fotky. To bolo len par kvapiek. ale hned ako som vysla von, tak som na kraji striesky zbadala fliacik, reku dofrasa to co mam, este ako som ju mala otocenu od seba. Asi kvaplo zo stromu, neviem. Ked som ju uz mala k sebe a isla som ten flak pozriet, tak tam nebol. Nechapala som, co mi sibe, mam halucinacie? a potom ked zacalo poprchat, tak som zistila co to bolo. 😀 Mam doma univerzalnu plastenku, tak ju musim vyskusat ci pasuje a budem nosievat so sebou. Len ak by prave nespala a ja by som dala plastenku s tym malym otvorom co na nej je, tak neviem co mi na to Elisska povie. 🙂

katrenka111
30. nov 2012

@ivetka09 ja som videla na živo a teda nic moc, to tfk dot je ovela ovela krajsi a lepsi podla mna ten som tiež videla naživo....

ivetka09
30. nov 2012

@elisskah Ahojko hej dam fotky neboj ... a ta universalna plastenka bude pasovat neboj tu mam aj ja od zaciatku na vsetky kociky, a pouzila som aj na Verse ... takze neboj to pasuje mne je maly zvyknuty na plastenku, lebo tu hoc kedy zacne prsat alebo fuka vietor tak pouzivame casto ... 🙂

ivetka09
30. nov 2012

@katrenka111 ja neviem ja som nevidela nazivo ani jeden ale na buggstery sa mi moc pacia nafukovacie kolesa

ivetka09
30. nov 2012

@elisskah
@katrenka111
@ifkael
slubene fotky ale musim dat aj na quinny diskusiu potom
a na poslednej fotke moj smejulko

elisskah
30. nov 2012

@ivetka09 jeeeeeeej. 🙂 Ako krasne sa do neho zmesti, aj s fusakom, je priestranny, velky. A ako pozuje, ked vytiahnes fotak, hned uuuusmev, je zlatunky a kolko zubkov uz ma. Kolko ma? 10 mesiacov?

ivetka09
30. nov 2012

@elisskah dakujem za pochvalu 🙂 hej teraz mal 10 mesiacov ... no ma vela zubkov 6 velmi rychlo mu isli da sa povedat ze naraz ... dole ma 2 a hore 4 🙂 🙂 🙂 maly zubacik hihi a pekne sa don zmesti aj s fusakom je to super fusak fakt ... ako aj kocik ja som max max max spokojna 🙂 🙂 🙂

ivetka09
30. nov 2012

@elisskah a inac ano na to ze je quinny maly kocik a maly je dost velke dieta sa don krasne zmesti a ma miesto nie don vtlaceny len este chcem kupit na neho madlo ...

ivetka09
30. nov 2012

@elisskah jaj a este k tvojmu fusaku ... ja som do versy a do toho fusaku dala aj ledger fusak a bolo to v pohode sa to krasne zmestilo a aj maly len mu bolo potom moc teplo a tak to bolo vela tak mal len jeden fusak takze sa ti tam zmesti este nieco neboj aby malej nebolo zima ale ja to riesim overalmi lebo maly sa nerad oblieka a nema rad ked je moc nabaleny lebo sa nevie hybat ale takto je to tak na neho akurat a je spokojny 🙂 🙂 🙂

ivetka09
30. nov 2012

a toto je dnesna ranna fotka ked sme utekali brat Alanka do skoly ... teraz sa ukazalo aky su skoti konzervativny ... kazda skotska maminka mi obdivovala kocik a fusak nic ine som nepocuvala len aky nadherny fusak a len tak sa pozerali ... ja vsetko sa snazim ladit dokopi, kocik fusak oblecenie a mam vsetko skor ziarive farby oni len tmavo modre, tmavo sive a cierne ... len tu som mala hnedu ciapocku, lebo som sivu rano v zhone nenasla