Kočík Baby Jogger City Mini GT a Baby Jogger City Versa
Maminky, už ste niektoré majiteľkami týchto kočíkov? Ak hej poprosím skúsenosti, aké majú klady, zápory a ak nie, tak čo na ne poviete, aké môžu byť?
Tu sú o nich bližšie informácie:
Baby Jogger City Mini GT
http://www.baby.jogger.cz/14-kocarek-citi-mini-...
Baby Jogger City Versa
http://www.baby.jogger.cz/kocarek-city-versa-mo...
@ivetka09 A dnes som mala prvu prechadzku u mna doma, v nasej dedine u rodicov. Bohuzial premierovo kocikovala u nas vcera mama. Ale som stastna, ze si pochvalovala, ze lahucko ide.....paci sa jej, je spokojna velmi. Kamoska mi povedala dnes, ze vyzera jak kocik pre babiky a druha povedala, ze cim väcsiu dievku mam tym mensi kocik. 🙂 A ja som ho s malou teda neskusala dvihnut a ani by som nevedala ako, a urcite by som to neuniesla. Esteze nie som na to odkazana to tak nosit s dietatom vnutri.
@elisskah ahojko moja, ja som si vsimla ze tu nie si uz som si myslela ze uz mas Versu tak sa tu ani neukazes ... 🙂 a to si len teraz zistila ze sa to da vysuvat? no super tak sa este vela musis na nej ucit ale nevadi 🙂 🙂 🙂 ano presne tak som to myslela ... zato hovorim mne to polohovanie noziciek na Verse tiez vyhovovalo bolo super ... das si to ako ty chces 🙂 🙂 🙂
@elisskah dakujem ano snazim sa nezapadnut medzi skotov ... vsak to hned aj vidno, ze nie som od nich 🙂 🙂 🙂 vzdy ked chodim do skoly brat stredneho tak pozeraju mi na maleho a na kocik a same chvali len od nich mam ... vsak minule kocikoval moj muz Neonato no a to ako vynikol ... isiel do obchodu a hned predavacka vau aky krasny kocik a muz ze no tu taky nevidno co? 🙂 🙂 🙂 no a Brio je tiez taky cudny takze uz sa tesim na neho ... len dufam ho budem vediet zobrat dole a hore ale budem to nosit len ked bude niekto doma a ked budem sama tak len quinny 🙂 🙂 🙂
@katrenka111 fu neviem co tu stoji novy ani som nepozerala, ale pozriem ... a neviem ci su tu aj 4 kolky lebo vsade v obchodoch som videla len 3 kolku tak neviem ale pozriem a dam ti vediet
@ivetka09 no to asi hej. Ja ked mi prisla versa, tak som sa to snazila dat do tej vodorovnej polohy to na nozicky, aby to bolo take uhladne, aby mi to cierne nevycnievalo moc, tak som to tam uhladzala a hovorila som si, ze na co to tam je tak spravene, take naskrcane ta latka. No ja som strasne blba co sa tyka kocikov, neviem o nich nic. 😀
ahojte kočky, chcela by som poprosiť o radu, mám v pláne kúpiť športový kočík, ľahký skladný, ale dostatočne priesranný, rozmýšľam aj nad BJ city versa, viete mi niektorá povedať, či tento kočík má korýtkové sedenie? a aký je rozdiel medzi city versa a city versa GT? Ďakujem veľmi pekne
@elisskah prečo by som ju nikde nekúpila? čítala som asi 5str dozadu.... no nechcem korýtko, chcem aby dieťa spalo v rovine, resp. v šikmine, ale v korýtku je stále v takom polosed-poloľah čo sa mi moc nepáči 😝 v prípade nutnosti v rovnom kočíku môžem dieťa aj pekne prebaliť, čo v korýtku si neviem predstaviť, ale hlavne mi ide o ten spánok, akože verím, že by sa mi dcérka vyspala aj v tomto kočíku, ale neviem, či to je kvalitný spánok a my docela často spíme v kočíku, tak by som chcela aby ten spánok bol taký ako v postielke čo najviac 😉
@cerimi77 lebo su vypredane. Je to novinka, ktora sa vyraba sa v USA a nestihaju vyrabat asi. A na Slovensko chodi vsetko naposledy 🙂 Baby tu hovoria, ze dalsie by mali byt az v marci asi. A aj teraz boli v predaji len cierne a cervene. Ani ja som nestihla kupit, nastastie Ivetka predavala svoju novu cervenu, tak som kupila od nej, lebo sa mi veeeelmi paci a do marca som cakat nemohla.
@elisskah BJ city versa sa u nás nedá kúpiť? myslíme tento kočík?
http://www.kocikyskalica.sk/obchod-kociky/kocik...
@cerimi77 ano myslime tento kocik 🙂 No skutocne sa neda. Tuto stranku som sice nepoznala a ale pytala som sa na mnohych inych a aj v Cechach na jednej a tam mi odpovedali, ze maju taku istu situaciu ako na Slovensku. Proste to by ma veeelmi prekvapilo, keby ju tuto mali. Napis tam a spytaj sa priamo, ze ci ju maju a uvidis. Alebo sa ja spytam, lebo som zvedava. tipujem na 99%, ze nie. Vsetky E-shopy ju maju stale v ponuke aj napriek tomu, ze ju momentalne nemaju.
@tehula ja práve korýtko vôbec nechcem, iba rovinu 😉
@elisskah zajtra tam chcem volať, tak sa opýtam či ho majú, ale teda ak je to korýtko, tak ho určite nechcem, ale na ich stránke píšu, že ho majú skladom vo farbe čiernej a červenej
a ešte aj tu som ho našla, že dodanie 4-8dní, ale to asi píšu všade, že 😝
http://www.babytrend.sk/kategoria/kociky/sporto...
@cerimi77 prave z babytrendu som ju chcela, tak to mozem na 100% povedat, ze tam ju urcite nemaju. A inak vaha versy je 13kg a nie 10,5kg ako vsade pisu. to je vaha obycajnej versy a nie GTversy. A ake mas poziadavky este na kocik, okrem rovneho lahu? Tu ti baby poradia, ak zadas vsetky parametre. 🙂
@elisskah ja myslím, že korýtko je akože fajn pre menšie dieťa, ktoré ešte nevie dobre sedieť a v kočíku sa šmýka dole, v korýtku sa nešmýka, ale ja by som korýtko nechcela ani pre malé dieťa, lebo je stále len v sede, je to niečo podobné ako keď je v autosedačke, tiež ten spánok asi nie je nič moc, aj keď tam teda v pohode pospí, ale rovina je rovina 😉
@elisskah fuha, takže moje požiadavky 😀 ľahký a skladný, ľahký stačí cca tých 10-12kg, hlavne aby sa dal zložiť celý aj so sedacou časťou, aby sa dalo v budúcnosti dokúpiť vanička, v lepšom prípade prenosná taška pre dieťa do 6m, aby sa sedacia časť dala dať aj do protismeru, polohovateľná opierka nôh a chrbátika až do roviny, veľká strieška, niečo ako má versa by stačilo 😉 spojená rúčka nastaviteľná, veľký nákupný košík, 4kolečká, otočné v predu s možnosťou aretácie, nie príliš malé, aspoň teda tie zadné aby boli trošku väčšie, zháňam kočík, ktorý by mi poslúžil ako športiak ale aj ako golfáč, čiže aby bol hlavne skladný a dal sa nám do kufra a zaberal čo najmenej miesta a ak by sa zadarilo druhé dieťa, tak aby sa dala dokúpiť a nasadiť aj vanička, resp. prenosná taška.... v mojom užšom výbere sú zatiaľ nový gesslein s4 sport, mamas and papas sola sa mi docela páči, ten nový brio smile je docela pekný, len už trošku drahší, športovú časť som chcela tak max 400e 😉 a včul babo raď 😀 😀 😀 😀
@elisskah jasné, veď každá máme iné požiadavky na kočík, ale ja určite korýtko nechcem, ja mám problémy s chrbticou a mňa rozbolia kríže, len vidím to korýtko, resp. dieťa v ňom ležať, mne to jednoducho nepríde ako najvhodnejší spôsob ležania čo sa chrbtice týka, je to skôr na sedenie a nie na ležanie, dľa môjho názoru a keďže mi dieťa v kočíku ešte rado pospí, chcem mu dopriať konfort čo najväčší, dcérka nemá problém spinkať doma v postielke, ale snažím sa s ňou byť čo najviac na čerstvom vzduchu a teda často ideme von do kočíka pospať 😉 a inak aj terezka mi toto robila keď bola menšia, že si vykladala nohy hore, teraz už to nerobí, lebo už si ich nemá kde vyložiť, keďže nožky jej prevísajú už dole 😀
@elisskah inak si zlatá, díky za info a pomoc pri tomto náročnom hľadaní vhodného kočíka 😀 už mám z toho dosť ťažkú hlavu, lebo sa vždy niečo nájde čo ma na kočíku sklame a odradí, ako napr. od city versy 😝 no škoda, už som myslela, že som našla svoj ideál 😉 na dnes stačilo, idem do hajan... a ty čo ešte nespíš? 😉
@cerimi77 no....tak to budes mat problem najst taky kocik, aj ja som hladala taky ako ty. Moja hlavna poziadavka bola na kolesa a polohovatelna rukovät a nozicky. Stale to vyhravala versa, akurat, ze mne nevadilo korytko. Väcsina kocikov ma umele kolesa. Najst nafukovacky alebo EVA a otocny sed v lahkej vahe je snad nemozne 😒 Vsak baby?
@ivetka09
@tehula @ifkael

@ivetka09 To brio co som videla, tak na pohlad ta rucka je ozaj zvlastna a aj ked vidim fotku, tak sa mi to zda, ze ovladat takou ruckou kocik je nemozne. 🙂 Ale ked ho mamicky chvalia a aj ta miska...neviem teraz ten nick, co tu pisala, tak musi byt dobre funkcny. A praveze to, ze je taky iny, nie tuctovy na pohlad je zaujimavy a pokladam ho za drahy. 🙂 Mne sa paci, ze sa neznazis zapadnut medzi skotov tym, ze budes rovnako cierna, siva a nudna ako oni, ze mas krasne a pestre farby okolo seba a vzdy nieco ine ako ostatni.