icon

Kočík Baby Jogger City Mini GT a Baby Jogger City Versa

veronka
17. jan 2012

Maminky, už ste niektoré majiteľkami týchto kočíkov? Ak hej poprosím skúsenosti, aké majú klady, zápory a ak nie, tak čo na ne poviete, aké môžu byť?
Tu sú o nich bližšie informácie:

Baby Jogger City Mini GT
http://www.baby.jogger.cz/14-kocarek-citi-mini-...

Baby Jogger City Versa
http://www.baby.jogger.cz/kocarek-city-versa-mo...

elisskah
2. dec 2012

@cerimi77 Cez den nemam kedy byt na nete, len tak na rychlo sem tam. Az vecer, ked mala zaspi, tak sa tu vyzivam a aidu Vianoce, tak kupujem darceky A moj chlap vedla pozera TV. Uz som mu hovorila, ze by sme aj spat mali ist Dobruuu.

cerimi77
2. dec 2012

@elisskah hej, to máš pravdu, tie požiadavky čo som písala, je fakt akože môj ideál, ale jasné, že budem musieť robiť kompromisy, napr. ten gesslein sa tuším nedá dať do protismeru ale to je vec, čo mi vadí asi najmenej, lebo terezku som zatiaľ stále vozila len v smere jazdy, nepotrebuje čumieť na mňa (ani sa jej nečudujem 😀 ) a nový typ gessleinu má väčšiu striešku, aj keď by mohla byť väčšia, ale tak dá sa, inak splňa všetky kritériá a potom tá sola, dve kamošky ju majú a sú max spokojné, už by nemenili, tak možno si priplatím a bude tá, ak fakt iný lepší nenájdem 😝

cerimi77
2. dec 2012

@elisskah a inak ja tak isto, zväčša som tu až keď terezka spinká a ja som taký nočný vták, bežne chodievam spať až o 1h, darčeky našťastie už máme nakúpené, už len ten kočík nájsť 😉 dobrú noc

ifkael
3. dec 2012

Dobre raanko

No ano, kazdy kocik ma nieco.. A zalezi co nieje pre niekoho podstatne
Pre mna ta vaha bola rozhodujuca, nemam rada tazke kociky

katrenka111
3. dec 2012

@cerimi77 a co tak mini????

katrenka111
3. dec 2012

@cerimi77 no taký idealny kocik ani neexistuje ake mas nan požiadavky 😉

katrenka111
3. dec 2012

@ifkael a ty co tak skoro ranko???

ifkael
3. dec 2012

@katrenka111 muza som vyprevadzala o piatej na sluzobku, syn 6:45 do skoly a stredny 7:30 do skolky- najmensi spinka, tak skolkara mi zobrala dobra susedka ;)

A uz som aj narobena, beham po byte od skoreho rana... 🙂

ivetka09
3. dec 2012

@cerimi77 ahojko, dobre ranko ... ako som si precitala rychlo diskusiu tak ti tiez viem poradit ... ja sport.kocik som hladala od maja teraz je december a este vzdy nemam taky aby bol typ top na vsetko ... taky hadam ani neexistuje, ale co ti viem poradit nieco o Verse a korytkovom spanku a prebalovanie v kociku .... kolko mesacne dietatko mas? Moj syn ma uz teraz 10 mesiacov a dobrych 11 kg, ale sportiak som vkuse riesila ked mal este 4 mesiace, lebo tiez mi spal iba v kociku takze cele dni v kociku, a tiez som chcela lahky a skladny dokopi kvoli cestovaniu, tak som si kupila Casualplay Avant, ma rovne spanie da sa prebalovat v kociku, je lahsi teraz neviem presne kolko okolo 10 kg a aj sa da zlozit dokopi, ale aj ten kocik ma minus a to velmi kratka strieska nie je pre mna vhodny na zimu, a hlavne velmi tazko sa tlaci a pritom ma vecsie kolesa ako golface, ale fakt ked som ho tlacila a tu su otrasne chodniky tak kazde koleso islo kde chcelo a ked sa jedno zaseklo nevladala som nadvihnut a pretlacit, tak som ho predala a hladala dalej. Potom som prisla k Verse aj mne velmi vadilo korytko kedze maly mi vela spaval v kociku tak som sa korytka bala, ale kupila som ju a veru malemu velmi az moc velmi sadlo korytko skvele sa tam vyspal, bola super a rozdiel medzi klasik a GT je v kolesach a hlavne vo vahe, Versa GT ma az 13 kg ano lahko sa tlaci ide super prejde vsetko ale ja byvam na 3 poschodi bez vytahu a musela som nosit kocik aj s malym hore no nezvladla som to tak som ju predala ... bol to dobry kocik krasny fakt ale vaha je otrasna ... a teraz som si kupila obycajne male quinny zapp xtra ... no tak skvely maly sportiak ako quinny kadam uz ani nieje ... ano je maly mozno sa don nevojde velke dieta, neda sa v nom dieta ani prebalit, ale ja prebalovat v kociku nechcem ani nebudem ... a ma kolieska male a umele ale krasne prejde vsetko a uzasne sa tlaci a ta vaha skvele nieco ... a inac mam este kocik Neonato reversko sport ten je priestranny da sa dat lahnut uplne do lahu je da sa povedat lahky a krasne sa tlaci ... tak na nom je jedine zle do skladanie z jednej strany sa da zlozit dokopi ale ked je otoceny k tebe to veru nejde moc ... a teraz som si kupila Brio go este neviem o nom nic povedat lebo je na ceste, ale co viem o nom je skvele skladny, zevraj lahky na tlacenie, nema korytkove sedenie ale co je zas tiez nema lah do uplneho lahu tak to by ti asi tiez nebolo dobre ... takze idealny kocik nie je zalezi co pokldas za najdolezitejsie ... a kolko mesacne dietatko mas ... a aky mas teraz kocik?

katrenka111
3. dec 2012

@ifkael no pri 3detoch obdivujem take mamicky.... 🙂

katrenka111
3. dec 2012

@ivetka09
@cerimi77 suhlasim s Ivetkou, ersa je vynikajuca ale strasná vaha a asi tiež pre mensie deticky lepsia

ivetka09
3. dec 2012

@katrenka111
@ifkael
@elisskah dobre ranko kocky ako vyspate? ... no ja som uz napisala nieco o kocikoch teraz je rad na tebe Ifkael ... 🙂 🙂 🙂 Katrenka a ty nahovaras kazdeho na mini, len nie kazdemu vyhovuje mne to polohovanie noziciek treba velmi ... a ani rucka sa neda polohovat a ja som nizka veru mne by to chybalo ... Ifkael vie vela o kocikoch nech sa rozpise 🙂 🙂 🙂

katrenka111
3. dec 2012

@ivetka09 ja nenahovaram ale mini mi pride asi naj sportak co sa týka váhy, skladnosti, koliesok a aj dizajnu neviem no, ok už som ticho s mini, nezabi ma za to a ty zas quiny tu propagujes 😀 😀 😀 😀

katrenka111
3. dec 2012

@ivetka09 to ste vy???

ivetka09
3. dec 2012

@katrenka111 hej mini ma dobru vahu ale ostatne neviem neviem ... a vcera som pozerala tu Lunu a veru je dost velka a priestranna tu striesku nema hned na hlavicke takze sa tam vojde aj vecsie dietatko 🙂 🙂 🙂 a vidis na Lune sa da polohovat uplne do lahu, aj nozicky aj rukovet sa polohuje ... je aj skladna a dost priestranna ale neviem vahu ale asi tak okolo 9 - 10 kg si myslim a co ma umele kolieska ... ja quinny nepropagujem len pisem recenzie co je dobre a co zle ... 🙂 🙂 🙂 a neboj nezabijem ta za to 😀 😀 😀

ivetka09
3. dec 2012

@katrenka111 ano my 🙂 🙂 🙂 to bolo vcera ... 🙂

ifkael
3. dec 2012

A kociky.. pre nas do mesta super maclaren.
A do terenu- trojkolka. Mam rozjednane nieco.
A uz nechcem pozerat kociky, lebo mi budu vrtat v hlave.

Odchadza mi pc...s bgb cameleonom3 sa mozem rozlucit. Ale uz mi to nevadi, sa tesim na ine veci 🙂

katrenka111
3. dec 2012

@ivetka09 no sikulko... 🙂

katrenka111
3. dec 2012

@ifkael presne aj ine veci su už aj koncim s kocikmi lebo mi prepne zachvilu už 😎

katrenka111
3. dec 2012

@ivetka09 no len porad co z toho ked u nas ani v CR neni vobec luna, ako to je možné netusim...jedine že by si mi poslala z UK, hmmm??? 😉

katrenka111
3. dec 2012

@ivetka09 len tá strieska na lune je malá nie???

ivetka09
3. dec 2012

@katrenka111 dakujem

ivetka09
3. dec 2012

@katrenka111 neviem ale podla mna ani nie je mala ... to az tak som nestudovala ale podla mna je akurat nie je ako na mini a verse ale je postacujuca si myslim, a ked chces viem ti poslat to nie je problem a preto nie na sk a v cechach lebo je to mamas and papas uk shop tak oni moc neposielaju do krajin ako sk ani nevedie kde je sk hihi

katrenka111
3. dec 2012

@ivetka09 tak ak možes zisti mi prosim kolko by vysla Luna mix aj mini 4....
idem s malým von.cauky zatial

elisskah
3. dec 2012

@katrenka111 BJ Mini ozaj nie je pre nizkych ludi, kedze neni polohovatelna rucka. Aj pre mna to bolo vysoko, respektive na maximum, ale moja mama aj svokra by sa utopili za nim, by boli jak trpaslicky. Hlavne pri vychadzani na chodnik a podobne, ked potrebujes zatlacit na rucku, to by bol problem.

katrenka111
3. dec 2012

@elisskah mne by to nevadilo lebo ja som dost vysoka mam 176cm, takže ok.....
Inak na Verse som skusala tie nožicky tak dat ako ste vraveli ale ved to tam nijak predsa nedrži ked si tam da malý nožky to padne....ci to mam vypodložit??? noé nenasla som tam ani otvor na to tak neviem....

elisskah
3. dec 2012

@katrenka111 no ja viem, ze ty si vysoka, ze nemas s mini problem, len vravim, ze ked by ho chcel niekto 160cm, tak by sa ho musel kvoli tomu vzdat.. Jaj tak to neviem s tymi nozickami. ved ked das hore na maximum nozicky tak ti to je stale malo? To ti vadi pri lezani, alebo sedeni maleho? Ja mam malu vo verse len vonku vo fusaku a nevadi mi na tych nozickach nic. Vnutri vo verse nespava. No vypodlozit sa to asi neda nicim.

elisskah
3. dec 2012

@ivetka09 no ten vam uz jak plava maly valibucik. Jak sa hrabal rucickami hore na hladinu. 🙂 A ani neplacka potom? Deti automaticky nedychaju pod vodou? Akoze keby som ja moju tak ponorila, tak sa nenaloga nenadycha vody? alebo na to treba trening?

elisskah
3. dec 2012

@cerimi77 Pozerala som kociky vsetky 3 co si zadala a vsetky su podla mna laika dobre. 🙂 Akurat, ze to brio ma tiez 13kg ako versa. A ta sola ma ale ake kolesa? asi umele nie? A da sa tu na SK alebo CZ vobec kupit? Gesslein som aj ja pozerala, ked som hladala kocik. Aj si ich vsetky odskusala a videla na zivo? alebo kupis z netu naslepo? No ja som versu tiez nevidela, nemala som kde, ale mala som o nej dost info a to mi stacilo.