Kočík Baby Jogger City Mini GT a Baby Jogger City Versa
Maminky, už ste niektoré majiteľkami týchto kočíkov? Ak hej poprosím skúsenosti, aké majú klady, zápory a ak nie, tak čo na ne poviete, aké môžu byť?
Tu sú o nich bližšie informácie:
Baby Jogger City Mini GT
http://www.baby.jogger.cz/14-kocarek-citi-mini-...
Baby Jogger City Versa
http://www.baby.jogger.cz/kocarek-city-versa-mo...
@cerimi77 a zabudla som na link 😅 http://www.bumbleride.eu/
@elisskah ano uz pekne sa hrabka von na hladinu uz mu to ide 🙂 🙂 🙂 a uz neplace aj on uz chodi na plavanie od 2,5 mesiaca a kazdy tyzden takze uz je zvyknuty ... na zaciatku pravdaze plakal ale teraz uz ked mu povies ze ide pod vodu tak uz vie a pripravi sa na to ... 🙂 🙂 🙂 no ty by si len tak malu nemohla strcit pod vodu, ako laik by si sa aj zlakla a bol by vecsi problem ako osoh ... ja uz snim chodim v pohode pod vodu a dokonca mam aj video kde som aj ja pod vodou a plaveme spolu tych par sekund co on moze 🙂
@elisskah no my na to plavanie chodime od zaciatku a poctivo je to super vec ja som chcela chodit aj so strednym synom ale v sturove to nebolo vtedy tak som si povedala uz ked som bola tehotna ze s tymto budem chodit nech sa deje co chce a je to fakt skvele ...
@katrenka111 no tak som trosku pozerala a zistovala, Luna stoji okolo 160 lib a ma 9 kg, Luna Mix stoji tiez okolo 160 - 170 lib. a ma 8,1 kg, a tvoj mini 4 kolka stoji okolo 260 lib. a vazi 9,2 kg ... a ten mini ako trojkolka ten vazi okolo 7,5 kg a cena je tiez okolo 260 - 270 lib. a postovne je okolo 40 lib. to presne neviem ale zalezi od vahy 🙂
@ivetka09 mini 4 ma 9,2kg???? to je ako možne, nie 7???
@katrenka111 ja som to zerala na rychlo a tam kde je 4 kolka ze 9 kg tak neviem idem to pozriet este len sa mi maly vkuse budi 😒
@katrenka111 neviem tu pisu ze 8 kg
http://www.babyjogger.co.uk/citymini4wheel.php
tu pisu ze 7, 6 kg
http://www.boots.com/en/Baby-Jogger-City-Mini-4...
tu pisu ze 9,2 kg
http://www.preciouslittleone.com/product-inform...
tak neviem ... ale ja to nestudujem tak neviem kolko ma kg ... tak si to poriadne prestuduj, ale napis maminkam co ho maju ze kolko ma kg
@ivetka09 jaj moja aj mne, nie a nie sa mu zubky prerezat....
@ivetka09 dik za info
@ivetka09 no ta luna sa mi celkom pozdava len sa bojim že bude malicka....
@katrenka111 nemas zac ... no a ta Luna nie je vobec malicka je to normal sportiak ... a myslim je vecsia ako pp book ale to si este vyzisti aka je a co ... keby si mala moznost vidiet nazivo ...
@katrenka111 čo som čítala, tak mini má plastové kolieska, čo by som nechcela 😖
@ivetka09 ďakujem za podrobné info, ja mám 15m dcérku, nemá problém spinkať doma v postielke, ale ak nepadajú tragače, tak sa snažím byť s ňou čo najviac na čerstvom vzduchu, takže dosť často chodíme do kočíka aj spinkať a ja ti verím, že ti dieťa pospí bez problémov aj v korýtku, ale kvalite takého spánku trochu pochybujem, nehovoriac o tom, či je to úplne fajn na chrbticu 😝 takže korýtko ja fakt eee 😝 a ten quinny zapp xtra má viac vecí, ktoré mi nevyhovujú, nechcem trojkolku a chcem spojenú rúčku určite, potom nechcem plastové a malé kolesá, ale to by som musela vyskúšať a podľa toho sa rozhodnúť a chcela by som trošku väčšiu striešku a prečo si nekúpila versu klasik ktorá je ľahšia ako GT? či som zle pochopila? ja bývam na 5pod. bez výťahu, som po operácii chrbtice a úplne mi stačí, ak tam musím nosiť dieťa (našťastie nemá ešte ani 9kg), nehrozí, že by som vynášala aj kočík, takže váha nie je pre mňa až tak dôležitá, hlavne aby sa dal dobre zložiť a zmestil sa nám do kufra 😕
@ivetka09 a ešte som zabudla, ja mám dva kočíky, ale ani jeden som nekupovala a nevyberala, jeden sme dostali od kamošov a druhý sme zdedili od švagrovej, ten darovaný je zn Baby Welt, je to kombinácia, používali sme ho do 6m a teraz na zimu som ho znovu vybrala, lebo druhý kočík - Jane powertrack je na zimu úplne nevhodný a celkovo je to kočík ktorý by som najradšej vyhodila kade ľahšie, je to starší typ, nemá polohovanie nožičiek, trojkolka s pevným kolesom, veľmi tvrdý, ťažko sa ovláda a po zložení zaberie celý kufor 😝 a ten Baby Welt je inak fajn kočík, akurát je to veľké hebedo ťažké, ktoré sa nám ani po zložení nedá do kufra 😝 a ako čítam, tak ty už budeš mať 3 kočíky, či niektorý predáš? no ja práve potrebujem nejaké super kočík na všetko, aby som už nemusela iný dokupovať 😀
@katrenka111 na tejto stránke majú aj lunu
http://www.kocikyskalica.sk/obchod-kociky/kocik...
@elisskah ako som písala, váha nie je až tak dôležitá, ak to je do 14kg, tak to nevadí, ja kočík nikde nevynášam, hlavne aby bol skladný a sola sa dá v pohode kúpiť, poznám dve kočky čo si tento rok kúpili solu dokonca v akcii za 330e v Hlohovci v Aladine mali akciu vtedy a aj tu v Skalici ju majú
neviem aké má kolečká, nie je k tomu porobný popis, ale opýtam sa tých kamošiek čo ho majú, inak mi ho doporučovali, sú s ním vraj max spokojné 😉 a zatiaľ som kočíky naživo nevidela, dnes som do tej skalice nevolala, tak neviem či ich majú všetky aj na predajni, ale chcela by som ich vidieť, lebo sa neviem rozhodnúť, ale ak by som si vytipovala jeden a boli by naň len dobré ohlasy, tak by som možno tiež kúpila naslepo, ale teda radšej osobne 😉
@elisskah ten bumbleride vyzerá byť docela fajn, nepoznám tú značku vôbec, je to ale trojkolka, čo som nechcela, ale tak to by som možno oželela, musela by som si ho vyskúšať naživo ako sa s ním manévruje, ma dosť odrádzajú trojkolky, po skúsenosti s jané powertrack 😝
@katrenka111 mojej dcérka sa dne prerezal prvý zub a to má 15m a týždeň 😀
@ivetka09 aj my chodíme plávať, terezka miluje vodu od malička, nemala nikdy žiadny problém, nikdy nezaplakala, pekne sa ponára a udrží sa na chrbátiku na vode, pričom máme za sebou len 2 kurzy, ale doma si sama sprchu hodí na hlavu 😀
@cerimi77 hej hej už som pisala tej pani za kocik tak som zvedava co odpise....
@cerimi77 cože??15mesacnej, prvý zubok??? tak ste sa natrapili co??? moj dnes 1,5hodku pobede len plakal a len sa chcel pestovat na rukach...
@cerimi77 mini ma tie EVA kolieska, nie su plastove ale gumene, Versa ma gelove....
@katrenka111 mini má EVA kolieska? lebo na tejto stránke píšu, že plastové
a hej, na prvý zúbok sme si počkali až do dnešného dňa 😀 ale tak nejaké extra trápenia sme zatiaľ nemali, táto noc bola horiša, zobudila sa síce len raz, ale 1,5 nemohla zaspať, až som jej dala nurofen a potom zaspala a potiahla až do 7.30 a to ju zväčša susedove dieti čo idú do školy zobudia, cez víkend potiahne aj do 9-9.30 😉 ale idú jej teraz skoro všetky zúbky naraz, tak som zvedavá ako to pôjde ďalej 😝
@cerimi77 no asi aj mi budeme tak na tom, už ma total biele dasienka tak tiež asi pojdu naraz vsetky...
@cerimi77 no ja viem tak že EVA su tie gumene, oni nie su plastove....
@cerimi77
@katrenka111
Dobre ranko kocky, tak som si precitala celu diskusiu teraz ... a skusim odpovedat na vsetko 🙂 🙂 🙂 Tak Versu klasik som nekupila lebo sa mi nepacili jej kolesa, su umele a neviem kolko vydrzia. Ja zijem v UK v Edinburghu tu su tak otrasne chodniky ze neviem kolko vydrzia umele kolesa, tak som preto zvolila GT kolesa ale je fakt tazka na teriganie hore aj s malym. To bud rada ze nemusis kocik nemusis nosit hore a dole a ze tvoja mala ma uz 15 m a nema ani 9 kg fu to je lahucka ale moj valibug ma uz teraz dobrych 11 kg 🙂 ale on nie je tucko ale dobre stavany krasne pribera s mojho mliecka 🙂 🙂 🙂 tak ked uz tvoja mala 15 m tak moc extra kocik by som neriesila ja viem ze mozte chodit spinkat aj von aj moji chlapci radi spinkali v kociku az do ich 3 rokov velmi dobre sa im spalo ... k tej vahe kocika ze hovoris ze moze mat aj 14 kg vermi cim tazsi kocik tym horsie ja by som to len tak nechcela ... a ze sa bojis trojkolky, no ja ti poviem ja som sa tiez bala trojkolky vzdy som mala klasik kociky az pri strednom sa mi moc zapacila jedna trojkolka neonato reverso sport velmi som sa bala ho kupit ale ked som ho kupila vobec som neolutovala, tak skvele ako sa ovladaju 3 kolky tak ani jedna 4 kolka sa mi zatial neovladala dokonca ani Versa GT ... a ta fakt je dobra na teren a krasne prejde vsetko ale na 3 kolky ja nedam dopustit. Ja som sa vzdy bala ze sa mi dieta prevrati - neprevrati sa vobec ... potom ze ako sa to manevruje ked ma len stredne koleso - manevrovanie je perfektne ... ano tebe to islo zle lebo si mala pevne koleso ale ja mam otocne a to ide suprovo dokonca aj ked tlacim len jednou rukou ide kocik akoby sam. A skusala som tlacit aj svagrinin kocik ona ma Maxi cosi mura trojkolku aj ta sa manevruje skvele lahucko fakt 3 kolky ktore su otocne idu akobi same takze toho sa nemusis vobec bat ... a ked neriesis otocny sed staci ti len jednosmerny tak to co ti navrhovala Eliska ten bumble - kocik tak ten sa mi zda skvely, a co sa mi paci aj je Hauck Viper aj ten sa da dat uplne do lahu hej je to tiez trojkolka ale skvele sa manevruje ... a umele kolesa na SK su podla mna velmi dobre chodniky takze umelych velkych kolies by som sa tiez nebala ... a ked nechces korytko to je v poriadku je vela kocikov ktore korytko nemaju. A ze mam 3 kociky? no ja som mala prvy neonato 3 kombinaciu vo vanicke som maleho vozila do 8 m potom sme presli na sport. a casualplay som mala kvoli skladaniu a ze bol mensi do lietadla super ale tlacenie bolo zle tak ten som predala a kupila Versu GT lenze ta bola tazka tak tiez som predala ... teraz do auta som si kupila quinny zapp xtra ale ho pouzivam aj na prechadzky aj vsade nie len do auta a este som si kupila Brio Go ale to je este len niekde na ceste, tento tyzden mi ma dorazit ... takze ano mam 3 kociky a zatial sa nechystam predat ani jeden ... ja rada vymienam kociky a tieto co mam uz doma neonato a quinny su moje skvele kociky a tie nechcem predat len kvoli tomu lebo by som casom lutovala ved ked maly vyrastie s kocikov predam a to brio este uvidim to neviem nic o nom pisat lebo som neskusila ten kocik ... ale hovorim trojkolky sa vobec nemusis bat .. a to ze chces len spojenu rucku to zalezie tiez len o manevrovani toho daneho kocika. Skusala som tlacit golfac 4 kolesovy ci vlastne 8 kolesovy ale ten sa mi velmi zle tlacil ale quinny je tiez golfac ale 3 kolesevy a ten sa tlaci suprovo ... takze ja si myslim ze 3 kolesovy alebo 4 kolesovy kocik ked ma otocne kolesa nehra rolu len musis skusit ako sa s nim manevruje a ci sa tlaci dobre a tak isto je to aj s ruckami ci ma spojenu rucku alebo golfky treba si odskusat ked sa dobre tlaci tak ani to nehra rolu ... a ten kocik Sola? neviem ma umele kolesa si myslim viem ze sa dobre tlaci lebo som ho skusala ale korbicka neviem ci je dost dlha pre 1,5 dieta je tak ako klasik sportiak ale ked ty mas malu malinku tak sa ti don vojde. A da sa zlozit dokopi ale len v jednom smere von ... a ake mate auto myslim kvoli kufru auta?
@cerimi77 Sola ma asi umele kolesa, keby nie tak by to tam napisali. Tam kde neni nic pisane o kolesach tak su vzdy umele a kolesa GT su EVA kolesa. Minicko ma plastove a nie EVA.
@katrenka111
@cerimi77 ten bumbleride 4 kolesovy podla obrazkov vyzera, ze su to 4 pevne kolesa a taky urcite nie! Okrem toho asi je to stary typ, ktory sa uz nevyraba. Ja som 3kolku nemala, tak neviem povedat k tomu. Versa je moj druhy kocik, prvy som mala so 4 pevnymi nafukovackami, to bola katastrofa.
kočky, ktoré máte alebo ste mali BJ Versa Gt, potrebujem poradiť...kde ste kupovali doplnky ku kočíku??? Myslíte, že stačí na zimu tento nánožník http://www.babymarket.sk/sk/5954/2213/baby-jogg... alebo treba doňho aj fusak??? A ak áno, aký odporúčate??? Ďakujem za odpovede
caute baby hotova som z tohto kocika
http://answers.mamasandpapas.com/answers/4006/p...
no aj luna aj mini budu až na jar tak teda pockame zatial s Versou asi....

@cerimi77 A tento? tiez splna tvoje kriteria, akurat sa neda tusim otocit. Nafukovacky, lahka vaha, uplny lah, velka strieska, skladny, moznost dokupenia vanicky. A celkovu dlzku lahu ma 100cm. Tie ostatne co si dala ty, maju 90cm.