Kočík Baby Jogger City Mini GT a Baby Jogger City Versa
Maminky, už ste niektoré majiteľkami týchto kočíkov? Ak hej poprosím skúsenosti, aké majú klady, zápory a ak nie, tak čo na ne poviete, aké môžu byť?
Tu sú o nich bližšie informácie:
Baby Jogger City Mini GT
http://www.baby.jogger.cz/14-kocarek-citi-mini-...
Baby Jogger City Versa
http://www.baby.jogger.cz/kocarek-city-versa-mo...
Cauko kocky ... kde ste kto? Nikde nikto ...
@ivetka09 tak versu kvôli korýtku som úplne vylúčila a rozhodujem sa medzi gessleinom s4 sport a brio smile, ten sa mi páči najviac a pokiaľ ma nesklame ak ho uvidím naživo, tak beriem ten, len zatiaľ ho nikde nemajú, dá sa objednať ale dodacia lehota 60 dní a ja by som ho chcela vidieť naživo najskôr a ten gesslein tiež tuším nikde na predajni ešte nemajú, lebo to sú novinky 😝 a akože, ja vôbec neriešm že prečo a ako máš toľko kočíkov, to je každého vec, mám kamošky ktoré v priebehu roka vymenili už 2-3 kočíky, ja možno aj preto toľko špekulujem, lebo by som chcela kúpiť kočík, ktorý by bol vhodný na všetky aktivity a do 3r veku dieťaťa a ak to bude kvalita, tak aby som nemusela kupovať nový kočík ani pri druhom dieťati, teraz sa už dajú kúpiť také kočíky, že to je vlastne športiak-dvojkombinácia, príp. aj trojkombinácia a pritom aj golfáč, ja by som chcela teraz kúpiť kočík taký, aby som už golfáč nemusela riešiť, príp. len nejaký lacný ak by sme išli na dovolenku, nechcem mať doma 2-3 kočíky, chcem jejden a poriadny 😉
@cerimi77 ten Brio smile je pekny ... len aj ten je pre mna tazsi ... no ja som tiez nechcela doma 2 - 3 kociky aj ja som hladala jeden na vsetko, ale ja som nic nenasla take ... mozno keby som mala len jedno dieta a nebyvam na 3 poschodi bez vytahu mam 1 kocik ... ale kedze my kociky nesmieme nechavat dole lebo nie je na to priestor a musim ho nosit hore dole a dokonca chodim denne aj 2 x urcite lebo stredneho syna musim brat do skoly a ist pre neho tak inaksie riesenie nemam len mat doma viac kocikov ... ja si myslim ze taky kocik este nevymyslel nikto co by splnalo vsetko ...
caute baby, ja nemmam vobec cas... stale nieco a malý stale na mne ....
včera sme skusali Versicku na snehu a bomba, uplna parada len trosku ťažšie sa tlacil....
No a v jednom eshope maju tuto lunu, tak teraz radte kupit lunu alebo cakat na mini do februara, marca, alebo neriesit.... už som to nejak ani neriesila len mi napisali co som davnejsie písala email.....tak teraz radte baby moje.... 😀 😀 😀
@katrenka111 nechaj si versu, pozri na lunu ake ma mini kolesa 😉
@ifkael no jedine kupit ako 2kocik 😀 😀 maju posledný kus takže ma to laka no je bombový....
@ifkael jedna babula si kupila mini 3 na zimu lebo maju Quiny zapp xtra, tak asi tie kolieska naozaj zvladaju aj sneh..... len mini bude až na jar..... mam 100chuti kupit lunu pre radosť 😀 😀 😀
@cerimi77 ...no ved praveze bumbleride Queen B je 4kolka. Tu je video:
Hlboku vanicku k nemu nemame.
@katrenka111 co uz zas riesis kocik? ... 🙂
@ivetka09
@katrenka111 Dneska chlap zanadaval, ze sa zle sklada, reku nesklada, len my nevieme s nou robit. Tak sa vas pytam: da sa bez problemov zlozit aj s madlom, ze? lebo raz mi nechcelo nejak zaklapit poistku, ale potom uz hej, tak neviem co som tam vtedy robila. A mate pritom zabrzdeny kocik, ze? A hlavna otazka je, ze treba zaaretovat otocne kolesa? Lebo ja to nerobim a nemyslim, ze to treba. Tak sa pytam, ze ci nahodou predsa len nie. No minicko sa sklada ovela lepsie teda. Blbe je to, ze ho pokladam vzdy tou spodnou stranou, kde je kosik a tu hornu, kde je sedacka cervena, tu davam navrch, aby sa mi neuspinila. No a ta paska, za ktoru sa sklada, je na tej spodnej strane, tak ho musim pozdvihnut, aby som ho chytila za pasku. Proste je to take opacne pre mna.
@katrenka111 ja by som počkala na mini
@elisskah mojko nechapem ako to myslis ... ale ja som ju skladala tak ze netreba dat madlo dole aj dokonca s fusakom som ju zlozila, staci zabrzdit a sklopit sedlo a potiahnut tu pasku ono sa to uvolni a len chytis konstrukciu a hned to zaklikne a davala som ju konstrukciou dole aby sa mi cervena neuspinila ... a netreba zaaretovat kolesa ani madlo dole ... mne sa dobre skladala tak ja neviem
@ivetka09 no ved presne tak to robim, len obcas zabudnem zabrzdit a potom mi to lieta 🙂 Ved to, ze konstrukciou dole, a ta paska za ktoru tahas sa potom nachadza naspodu, lepsie by bolo keby navrchu, ze to hned chytim a zdvihnem. Ale to len tak, to nie je zas taky problem, len detailik. Nedavam madlo dole a uz vobec nie fusak 🙂 Dnes ju chlap daval do auta a nezabrzdil, tak nadaval, ja som to tam potom davala. A nevedel ju ani zlozit, som mu ukazovala, ze kde to ma stisknut za tym operadlom a za co potiahnut. Vzdy to robim ja a on potom nalozi. Ked prisla domov, tak to robil, ale zabudol ako.
@katrenka111 ja by som jednoznačne brala ten kočík, čo má väčšiu striešku, to je ten druhý, to je mini tuším 😉
@ivetka09 to je fakt blbé ak musíš kočík ťahať hore, my sme na 5p bez výťahu, takže ja odmietam nosiť kočík hore, tiež nemáme kočikáreň, len skrinky, ale my nemáme a v našom vchode sa nenašiel žiadny sused, ktorý by nám ju požičal, resp. prenajal, tak kočík dávam do skrinky vo vedľajšom vchode, ale nosiť neplánujem kočík nikde, ja mám po operácii chrbtice a stačí že vláčim dieťa 😀 takže váha nie je až tak dôležitá pre mňa, smile je ťažší, ale ostatné splňa všetky moje požiadavky, len škoda, že ho nemôžem nikde vidieť naživo 😝
@katrenka111 ved uz pockaj na mini. Podla mna Luna sa nan nechyta m inimalne tou strechou.
@maryem zatial som to neriesila. Kocik beriem do kufra tak raz za tyzden zatial, sem tam dva razy. A beriem ho z domu, takze nemam akurat kolesa od spiny a snehu. Tak neviem, alebo zvlast zabalit kolesa aspon trochu do handry alebo ich davat dole uplne. Ved vzdy dat kocik do kufra rovnakou stranou, tam kde su kolesa vzdy dat na jednu stranu na tu spinavu. A aky kocik si nakoniec kupila? mini GT?
@cerimi77 to mas dobre, ze mate aspon kde tie kociky nechat ... ja by som tiez nevlacila kocik hore ... ved to je hrozne ... a to uz mam malinky lahky kocik ale aj to je trosku zle ... ale vzdy lepsie ako 13 kg ... no a my nemozme nechat dole kociky lebo ani priestor nie je ani pod schodami pretoze to brani tym ktori byvaju na prizemi ... takze my vsetko ci bicykle ci kociky vsetko musime terigat hore dole ...predstav si ze moj muz ma elektricky skuter dobre 50 kg a aj ten musime nosit hore a dole po schodoch ... to je co? tu nie je mieste na nic ale to je vo vsetkych cinziakoch ... nie len u nas ... takze uz to niekedy tak riesim ze mi najstarsi syn zobere kocik rano pred skolou do auta a ja len maleho rychlo schmatnem potom cez den ho necham v aute a hore zas len vecer ... je to o hubu ale co uz aspon vzdy je kocik pripraveny v aute a cez den hoc kedy len maleho schmatnem a letim ... a na noc sa donesie hore aby nenavlhol fusak a kocik ... ine sa neda robit zatial ale riesime sa prestahovat len ani to nie je jednoduche a rychle aj to potrva aj rok mozno a dovtedy maly aj narasti hihi
@ivetka09 tak to máte fakt blbé, u nás vo väčšine činžiakov sú kočíkárne, alebo, takých činžiakov ako je tento je málo, ale tu je to zasa vyriešené tými skrinkami, ale tie sú v 2 radoch, 4 sú dole a 4 sú hore nad nimi a tam terigať kočík nie je tiež nič moc a potom je tu ešte pivnica, kde majú ľudia komory, ale my máme tú smolu, že bývame v nadstavbe, ktorá sa dorábala nedávno a pri stavaní činžiaku sa samozrejme s jedným poschodím navyše nerátalo, čiže my nemáme ani skrinku a ani pivnicu 😝 a keby sme nezohnali skrinku vo vedľajšom vchode, tak by sme tiež dávali kočík asi do auta, alebo do garáže, ktorá máme našťastie kúsok od domu, tam by som krpca preniesla na rukách alebo v šatke, v šatke som ju dosť nosievala, vlastne ešte aj teraz ju občas zoberiem 😉
@ivetka09 no dneska dostala zabrat versa. tie bocne ulice okrem hlavnej su vsetky zladovatele,snehove ladove tu u muza. ja nechapem ci to tu nema starostka vobec zaobstarane udrziavanie ulic alebo co. a to este ani tak nenapadalo, som zvedava co bude neskor. som do takeho strmeho kopca isla, reku na skusku. Versa nemala problem, ale ja ano. Naspät som isla inakade naokolo radsej. Tusim si tuto zimu nohy dolamem. Snehove retaze budem potrebovat 🙂 Ale tak som prekvapena, som trosku pochybovala o verse na snehu, ale myslim, ze zvladne zimu uuuuplne v pohode. Som aj ten druhy fusak narvala do toho nanozniku. Celkom v pohode, som sa bala, ze to ani nezazipsujem.

@ivetka09 no ja doma byvam a aj u muza vlastne na hlavnej ktora vedie do hory. Obe dediny su konecne. Su aj bocne ulice, ale aj tak musim po hlavnej, kym sa k nim dostanem. A ta nasa je veeeelmi dlha, tie ostatne su take kratke, to by mi nestacilo na prechadzky. No a u muza to ej este horsie, cesty su tam uzsie a dlho trva kym zidem dole k nejakym bocnym ulicam. Byvame v podobnych dedinach, akurat, ze on blizko ku konecnej k hore a daleko od stredu dediny a ja doma blizsie ku dedine a daleko ku konecnej k hore. Praveze do lesika je to najhorsie, lebo furt robia tazbu a v kuse behaju tie kamiony. A inac obe nase dediny spaja ta lesna cesta, len su tam zavory, tak tade chodit nemozeme, ale musime naokolo. Ale aj to je dost daleko, min 10km urcite. Chodievali sme tade na bicykloch, ked sme nemali este Elissku. A muz chce ten vozik pre dieta za bicykel, ze budeme tak chodit. Ja sa budem bat....Tak na leto budem zhanat nejake bazarove vozitko 🙂