Kočík Baby Jogger City Mini GT a Baby Jogger City Versa
Maminky, už ste niektoré majiteľkami týchto kočíkov? Ak hej poprosím skúsenosti, aké majú klady, zápory a ak nie, tak čo na ne poviete, aké môžu byť?
Tu sú o nich bližšie informácie:
Baby Jogger City Mini GT
http://www.baby.jogger.cz/14-kocarek-citi-mini-...
Baby Jogger City Versa
http://www.baby.jogger.cz/kocarek-city-versa-mo...
http://www.babyjogger.co.uk/versa-recall.php oficialne vyjadrenie k problemu s versou
nerozumiem ci to je do toho datumu- alebo len ten den vyroby..
@ifkael
@elisskah
cauko kocky dobre ranko ... tak prave citam vase odkazy ... a pozeram stranku BJ ... no neviem, ale ako som sa docitala tak sa to jedna o klasicke Versy ... ja som to naschval pozeral a tam nie je pisane o Verse GT, totizto nemaju rovnake podvozky klasik a GT su dva rozne podvozky ... ale este nech sa pozrie aj Katrenka co je tam napisane myslim na jej kociku ... a ja to dam este raz poriadne prestudovat muzovi, ja velmi neviem este anglicky ale muz ano tak on to pozrie lepsie ... ale Gabika napis prosim ta tomu obchodu odkial je Versa vies komu ze co to ma znamenat a ci sa jedna aj o tvoju versu ... nech to da vyzistit este vzdy lepsie teraz ako neskoro ... ale ako som porozumela jedna sa to o klasik versy a tie su len na anglickom trhu ... takze majitelky versy gt by mali byt kludne ... ale istota je gulomet sa hovori ... takze si to dajte preverit
@katrenka111 ahojko citala si ohladom versy? precitaj si a skontroluj co tam mas ty na verse ...
@ivetka09 ahoj ,co sa zas deje s Versou???
@katrenka111 pozri si datum na boku
@ivetka09 a co s tým datumom??? nechapem??? zas nejake zle kusy?? už ma stvu..... ☹ ☹
@ivetka09 ja mam 2012.07.10 tam tak ako co s tým???
@elisskah ja mám tiež taký, pisala som tam mail že ci aj to može byt vadný kus..... tak som zvedava co napisu lebo to skladanie hapruje....u teba nie???
napisali mi že oni sa zaoberaju len kocikmi v UK že to má na starosti slovenský distributor tak to už co je 😠 😠
Ahojte,potrebujem poradit ohladom vlozky do kocika mini GT,aka tam najlepsie pasuje, kde ju zohnat a kolko cca stoji..moze byt aj nejaka sita na mieru,a tiez potrebuje poradit odladom nanoznika...Aky pouzivate?Dakujem
@katrenka111 ty si mala napisat do toho obchodu kde si kupovala versu ... ale ked tam mas datum iny tak sa to nevstahuje na tvoj kocik ... a ja si myslim ze sa jedna len o kociky vyrobene na UK trh tie su klasik versy a tie su myslim zle ale aj to len jeden den vyrobene ostatne su ok ...
@ivetka09 no neviem už mi to príde cele akesi pofiderne same nove info davaju o tých versach, no nepaci sa mi to ale vobec, nastvem sa a fakt ju už predam.....
@katrenka111 darmo sa nastves a das ju napredaj ked to citaju aj ostatne maminy ze mas nieco so skladanim ti ju ani nikto nekupi ... ty to vyries s predajcom odkial mas versu ved ju mas v zaruke ... to spravis blbost ked ju das napredaj ved si urobis zle meno takto ... keby moja versa vtedy mala nejaku chybu o com viem tak ju najprv riesom s predajcom kde som ju kupila a az potom ju predavam ... ale mojej nic nebolo a dokonca moja mala iny datum presne taky co tvoj ... a nasa versa je GT a tie maju uplne iny podvozok ako klasik ... to uz som hovorila 100 x ze klasik a GT nie su podvozky rozvane mozno sa podobaju aj vsetko ze sa rovnako skladaju ale su ine ani kolesa nevies vymenit s klasik na GT a dokonca a na klasik ma taku lesklu konstrukciu a GT ma matnu ... takze to ries s predajcom a cim skor lebo zaruka bezi takze ju nepredavaj lebo si spravis zle meno
@ivetka09 ako ja sama neviem, to asi tak ma byt to skladanie, ved aj Eliske sa to nejak moc nepacilo, no ma ine to skladanie a to možno nie je závada ako to vidim ja.....
neviem no, možno to robi aj ta vaha a možno robim chybu že si kocik nezababrzdim vždy...
@ivetka09 a ja netvrdim že ma vadne skladanie len je proste ine ako na iných kocikoch,Versa je ťažka darmo a ťažko ju zdvihnut aj zloženu to je celý problem asi...
a urcite ju nepredam este
@katrenka111 neviem o tom ze aj eliske sa nieco robilo zle zo skladanim, ked som ju mala ja tak bola ok a eliska pisala ohladom skladania len to ze je ten pruzok dole ci ako sa to vola co musis potiahnut aby si zlozila, ona len to pisala ze preco je to pod sedadlom a nie na sedadle ako u mini nie to ze sa jej zle zlozi kocik ... ved napis predajcovi a uvidis co ti na to odpovie ...
@ivetka09 no a to je to co aj mne pride divne ako Eliske asi...proste neni to vyriesene moc dobre .....asi tak
@katrenka111
@ivetka09 Kati to je presne to. Na 100% ani moja ani tvoja versa nie je kazova. To co ti na tom vadi, ze si myslis, ze sa zle sklada je to, ze si nezabrzdis kocik a je tazky, tak ti to potom lieta a ze ta paska je tam kde je. Tak sa nerotculuj nad tymi spravami oficialnymi, nas sa to netyka. Versa to ma takto vymyslene, neni ako mini.
@exupery To ti neviem poradit s podlozkou. To budem riesit az na leto a co viem, tak baby z tejto diskusie nemaju ani jedna nanoznik. A ja mam tento original fusakonanoznik http://www.originalbabyshop.eu/mini-elite-fusak...

@elisskah vau tak to je fakt super ... tak to som naozaj velmi rada, ze vsetko zvlada Versycka ... 🙂 🙂 🙂 tak to je dobry kocik a vidis ze sa podarilo aj fusak dat do nanoznika, tak to je fakt super ... No tak to mate uz riadnu zimu krasnu bielu ... budete mat krasne biele vianoce, boze to mi tu tak chyba ten sneh ... ci tu bude to neviem, aj ked velmi sa skoti pripravuju na sneh zevraj ma byt, no zima je tu uz riadna aj minusi co je tu rarita tak som zvedava ci bude ich sneh hihi ... ale bola by som rada keby bol 🙂 🙂 🙂 tak som rada ze si s versou spokojna a ze nelutujes kupu fakt ... to je dobre tak nech vam sluzi co najviac ... 🙂 🙂 🙂