icon

Kočík Baby Jogger City Mini GT a Baby Jogger City Versa

veronka
17. jan 2012

Maminky, už ste niektoré majiteľkami týchto kočíkov? Ak hej poprosím skúsenosti, aké majú klady, zápory a ak nie, tak čo na ne poviete, aké môžu byť?
Tu sú o nich bližšie informácie:

Baby Jogger City Mini GT
http://www.baby.jogger.cz/14-kocarek-citi-mini-...

Baby Jogger City Versa
http://www.baby.jogger.cz/kocarek-city-versa-mo...

ivetka09
27. sep 2012

tak GT kvôli kolesám sa mi viac páči aj keď som to videla len na obrázku naživo som nevidela.

ivetka09
27. sep 2012

@ifkael tak GT kvôli kolesám sa mi viac páči aj keď som to videla len na obrázku naživo som nevidela

ifkael
27. sep 2012

@ivetka09 som mala bjcm gt, kolesa su oukej.. len chcem otocny sed

ivetka09
27. sep 2012

@katrenka111 no musím ti napísať, že celé doobeda rozmýšľam a hľadám pre a proti... no a zas u mňa dostala viac percent Versa už nie som 50 / 50 ale na tak 70 - 80 oproti Gracu. Už aj to ležanie, veď malý má teraz 8 mesiacov a bude vždy väčší tak toľko spinkať v kočíku určite nebude. A aj keď bude spať tak si myslím že tie dve hoďky vydrží aj v korýtku, veď keď spí v autosedačke a je ok tak to korýtko by malo byť tiež v pohode. Nie ... A Graco sa mi zdá že je tak do cca 2rokov no a kupovať to len na túto zimu sa neoplatí. Tak kúpim Versu dá zložiť v pohode do auta čo u mňa hrá veľkú rolu lebo denne chodím autom, otočiť ku mne sa malý dá, spať v ňom vie už len tie kolieska ... tak ktoré GT alebo klasika? Ty si videla naživo a skúšala Versu GT ? Lebo ja tu nemám možnosť ju vidieť tu je len klasika. Ja potrebujem vedieť ako sa tlačí Versa GT a hlavne keď ju zdvihneš aj s malým či nie je moc ťažká. Lebo Vyterigať kočík s malým na 3 poschodie nie je boh ví co. A malý bude vždy ťažší a väčší 🙂

ivetka09
27. sep 2012

Maminky kúpila ste si už niektorá Versu? Dajte recenzie súrne potrebujem kúpiť kočík 🙂

ivetka09
27. sep 2012

@ifkael a budeš kupovať Versu GT?

ivetka09
27. sep 2012

Kočky prečo všade tu píšu že Versa GT keď toto je klasická Nie? dávam link dúfam mi ho nezmažú http://www.maderna.sk/katalog/product/14735/

katrenka111
27. sep 2012

@ivetka09 no presne moj názor... no ja som skusala tu GT isla fajne ja som zasa nevidela tu klasicku...tiež sa neviem rozhodnut ktoru... tiež chcem nieco lahsie ale aj aby zvladala tereny....
No u nas maju v niektorých shopoch len Versu gt a niekde len Versu klasic s gumenými kolieskami.....
No je pravda zas že tie gumene kola sa rýchlo opotrebuju asi....
neviem no....
Skoda že tu neni niekto kto ju už maaa že??

katrenka111
27. sep 2012

@ifkael takže tiež Versu??? mala si mini GT a teraz versu??? ako stare mas babo???

katrenka111
27. sep 2012

@ivetka09 no lebo na Jane mi nevyhovuje ta strieska mala a velke zadne kolesa no proste neni zlý kocik ale chcem nieco ine....

ivetka09
27. sep 2012

@katrenka111 aha chapem 🙂

ivetka09
27. sep 2012

@katrenka111 presne tak, tak máme rovnaký názor na to. Aj ja potrebujem niečo ľahšie, ale aby zvládla aj ťažšie terény, preto sa rozhodujem. Potrebujem vedieť presnú váhu klasik a presnú váhu GT. Vieš čo ty choď ešte raz odskúšaj GT Versu hlavne ju skús zdvihnúť aj sprckom a ja to skúsim s klasickou. Len dúfam kým tam prídem mi malý nezaspí 🙂 A ja si nemyslím žeby sa klasik kolieska rýchlo opotrebovali, ja mám neonato a ten má umelé kolieska také gumové a sú skvelé. Aj veľmi lahúčko sa tlačí kočík. No dobre tak my ideme dúfam sa podarí odskúšať a potom napíšem. A rozhodneme sa. Ináč ty ktorú farbu berieš ? Ja červenú 🙂 tak zatím idem na to 🙂

katrenka111
27. sep 2012

@ivetka09 ok tak odskusaj,možno aj ja pojdem este teda ked ju budu vobec este mat.... ale ked som bola testovat tak vobec mi neprisla taka ťažka, skor mi prisla ako taký sporto-golfac 🙂
No ja mam tiež na jane gumene a tie kolieska maju trosku sedastý nadych ked sa s nim ide ale pocula som že su silikonove spreje na kocare a celý kocik aj kolieska vyzeraju ako nove.... 😵
Ja chcem cierny....ako vždy...cervený je tiež paradny a aj mini len ja mam chlapca tak nemožme mat cervený 😎
Ok tak daj vediet potom jo.... budem cakat... 😉

katrenka111
27. sep 2012

@ivetka09 inak dnes som videla v meste kocik Graco symbio a tiež pekný tiež ma tusim korýtko a babulko tam tak krasne spinkalo..... skoda že versa nema striebornu konstrukciu bola by vymakana....

ifkael
27. sep 2012

@katrenka111 ved aj cervena je chlapcenska ;)

katrenka111
27. sep 2012

@ifkael no jo ale cierny je lepsí... 😀

katrenka111
27. sep 2012

Baby teraz pozeram obrázky tej nasej Versy pocujte mne sa zfa byt na sirku strasne uzka....co poviete???

ifkael
27. sep 2012

@katrenka111 mate 6 mesiacov..spolahni sa, ze este dlho sa do nej vojdete. a urcite je lepsia ako to co mas teraz doma. neboj sa a chod do nej! ved uz dlho cakas na nu...

ifkael
27. sep 2012

i ked pravda, ze ta strieborna je najkrajsia 😵 😵 😵

ivetka09
27. sep 2012

@katrenka111 tak a prave pisem nacerstvo este z vonku. Ja mam tiez chlapca a uz s modrej farby mi stacilo preto chcem cerveny. A pre chlapceka cerveny kocik je nadherny. A uz som rozhodnuta na 100% pre versu uz len koliecka riesim. Prave som dostala email od jedneho predajcu ze versa gt je len o 1,1 kg tazsia ako klasicka tak to podla mna nie je hrozne. Inac pridavam zopar fotiek bolo to fotene narychlo lebo bol maly uz unaveny a prosim este mi pomozte vybrat versa clasik alebo versa gt dakujem

elisskah
27. sep 2012

@ifkael prosim ta.....bjcm GT nevyrabaju ako 4kolku? nevies? lebo bjcm maju aj 4kolku. ja potrebujem nastavitelnu rukovät lebo bjcm ju ma pre mna asi vysoko a neda sa menit vyska.

ifkael
27. sep 2012

@ivetka09 gt nieje o com..tie vzduchove kolesa su ovela lepsie. nehrkocu

ifkael
27. sep 2012

@elisskah stvorkolku ked chces gt si zober versu... stvorkolka bjcm je len na umelych kolesach.

na gt novom sa da nastavovat rucka - aj na bjcm.

katrenka111
27. sep 2012

waaaau no nadhera takže už aj ja asi idem objednavat versu len tiež neviem ake kola... tieto vyzeraju superne....
a ako?? neni moc uzky na sirku sedu a chrbta podla teba????malemu sa pacilo ako vidim 😉
ako už som aj ja rozhodnuta asi ...nadhera no 🙂

katrenka111
27. sep 2012

@ifkael podla mna ani tieto nehrkocu...

elisskah
27. sep 2012

klasicky bjcm s umelymi kolesami predsa nema nastavitelnu rukovät ? Pokial som sa tak docitala...

katrenka111
27. sep 2012

@elisskah tiež som chcela mini 4 ale nema polohovanie nožiciek, rukocäte ano otocnu sedacku tak to vyhrava potom Versa jednoznacne 😉

katrenka111
27. sep 2012

@elisskah to si chcela pre tvoju malu 5mesacnu??? to by pre nu viac bodla asi Versa 😵

elisskah
27. sep 2012

@katrenka111 tak zatial ma 5 mesiacov, ale predpokladam, ze ju budem vozit co najdlhsie, aj do 2 rokov by mohla vydrzat. ved zatial ma ta kupa az tak nesuri. mame sportak z dvojkombinacie a je uzky, ked tam narvem fusak asi. zatial by sa dalo, ale do zimy este porastie, tak neviem ako jej tam bude.

katrenka111
27. sep 2012

@elisskah moj sa vozí v sportaku už od 4mesiaca, vo vanicke bol už strasne natlacený ako sardinka....
no a nevadi tí že mini nemá polohovanie nožiciek a rucky???