Kočík Baby Jogger City Mini GT a Baby Jogger City Versa
Maminky, už ste niektoré majiteľkami týchto kočíkov? Ak hej poprosím skúsenosti, aké majú klady, zápory a ak nie, tak čo na ne poviete, aké môžu byť?
Tu sú o nich bližšie informácie:
Baby Jogger City Mini GT
http://www.baby.jogger.cz/14-kocarek-citi-mini-...
Baby Jogger City Versa
http://www.baby.jogger.cz/kocarek-city-versa-mo...
@katrenka111 no už aj ja len kolieska riešim, a určite nie je úzka je super ... nevedela som nafotiť spredu lebo malý bol už unavený a moc sa mu už nechcelo tak som len rýchlo cvakla. Ale podla mňa nieje úzka. A tie kolieska hrkotať určite nebudú je to dosť pevná konštrukcia ale aj kolieska sú také róbusné nie sú také hrkálky. Ale mne len kvôli výzoru tie GT sa mi viac páčia ale zas to som neskúšala na tlačenie. Ak odskúšaš tlačenie a zdvíhanie s malým daj vedieť. Túto zdvihnem v pohode aj s malým v kočíku. A v jednom netovom obchode mi odpísali že GT - čko je len o 1,1 kg ťažšie tak podľa mňa to nie veľa.
Kočky ja som sa už rozhodla a už aj objednala. Budem mať červenú Versu GT jupí už nech je tu, ale to bude dlho trvať, lebo ju musíme objednať zo Slovenska tu v Škótku ešte nie ... distribútor nevedel že bude až taký nápor na ne tu chce každý Versu s GT kolieskami a je vypredaná. Takže ju budem objednávať zo Slovenska. 🙂
@ivetka09 no aj si skusala dvihnut ho s malým??? no u mna zas opak na pohlad su mi krajsie tie obycajne kola ako tie GT ale urcite gt ide lepsie ako s tými klasickými...aspon tak baby tvrdia.... ja ked som ho skusala tak jazda mi prisla taka ako s nafukovackami zhruba....
Myslís teda že nebude uzky ani na zimu s fusakom???
@ivetka09 no supeeer takže už mas objednanu a kde si ju objednala hmmm???
@ivetka09 určite si sa rozhodla správne 😉 ja som sa este nerozhodla 🙂
@elisskah tak potom mini GT ten ma polohovatelnu rucku...
@katrenka111 ja som ju skúšala zdvihnúť aj s malým, a v pohode. A ty si neskúšala zdvihnúť tú s GT kolieskami? Ja som sa rozhodla na GT aj kvôli tomu že tu na anglickej stránke baby všetky len na GT kolieska hovoria tak už aj manžel na to pristúpil a povedal že tak asi tu na Edinburghské chodníky bude lepšie GT ako klasika a to manžel bol za tie klasické. Preto som sa nevedela rozhodnúť on chcel to a ja to. No a keď si tlačila tie s GT hovoríš že ako s nafukovačkami a to je ťažké tlačenie? Ja som nemala ešte nikdy nafukovací kočík tak neviem. Nestraš žeby bola ťažko tlačitelná hneď zmením objednávku 🙂 no a ja som si objednala cez MMB hihi 🙂
@katrenka111 a úzky s fusakom na zimu ? Nemyslím podla mňa by sa mal v pohode zmestiť aj s fusakom. Veď zober fusak aj malého do obchodu a skús tak. Ale ja už nezmením Versa bola moja srdcovka a hlavne je červená tak super 🙂
@katrenka111 no to dúfam, že neolutujem, ale ešte k tým kolieskam teraz naschval som aj to pozerala a tie kolieska tú moc tvrdo plastové, keby boli mäkšie také gumové tak by som brala tú Versu ale sú moc plastovo tvrdé a bojím sa že pri používaní časom by mohli prasknúť.
@ivetka09 cez minibazar??? kolko stala?, lebo ceny su rozne....
No ta gt ide praveže dobre....neviem ja som mala Casualplay s nafukovacimi a teraz Jane s gumenými a oba idu dobre neviem to moc porovnat...no a ja som tu GT neskusala dvihat teda....to ma ani nenapadlo vtedy.....
@ivetka09 akože tvrde plastove??? podla mna su asi taka ako ma mini ci???
@katrenka111 no ved prave ten by som chcela, ale so 4 kolesami....take asi nie su 😒
@elisskah no taka je len Versa GT 🙂 ten ma vsetko 🙂
@ivetka09 a este sa ta opýtam mal aj dost velku striesku v lahu???nebola kratka???
@katrenka111 cez MMB ale je to presne odtialto originalbabyshop.eu tam stala 379 eur ja neviem ceny na Slovensku ale už aj toto je oveľa lacnejšie ako tu. Tu stojí 400 libier. Škoda že si ju nezdvihla už nepôjdeš ju pozerať, a žeby si skúsila aj zdvihnúť s malým. Ale mne písali že je len o 1,1 kg ťažšia ako klasická tak to nie je veľa? Či ano? A neviem aké kolieska ma mini tie som neskúmala ale tieto som naschval chytala tlačila a tak a sú tvrdé, ja som preto pochybovala, lebo ja na Neonate mám umelé ale keď stlačím sú také gumovo plastové a to je super nezničia sa tak ľahko. A hovoríš že ceny sú rôzne vieš poradiť internetový obchod lacnejší?
@katrenka111 áno aj to som testovala strieška super. Aj ja som to práve preto pozerala mne tiež to je dôležité. Takže strieška v ľahu super 🙂 krásne chráni dieťa už len fusak a nánožník kúpim a bude v teplúčku 🙂
baby, tusim som nasla stranku, kde su tie kociky najlacnejsie, co som doteraz videla a nad 165E doprava zdarma. http://www.babytrend.sk/kategoria/kociky/sporto...
@ivetka09 a aký nanožník na nu????
@katrenka111 no práve to riešim, pozerám fusaky a nánožníky, hneď ti pošlem email 🙂
@katrenka111 a už si sa rozhodla ktoré kolieska berieš 🙂
@ivetka09 ne este ne na dizajn a na vahu klasicke a na funkcnost Gt stale vaham.....
@ivetka09 a myslis že treba aj nanožnik ked bude fusak + deka hmmm???
@katrenka111 no na váhu aj mne boli klasické, ale bojím sa ich kvôli ich tvrdému plastu, a tu všetky maminy chcú GT tak asi vedia prečo ... a tá váha kilo hore dole už nehrá rolu u mňa ... 🙂
@ivetka09 tak potom asi GT teda 😉
@katrenka111 a ja nánožník chcem kvôli tomu že to neprefúka deku skôr prefúka aj premokne, a tu v zime dosť fúka tak nech mu nenafúka do vnútra 🙂

@katrenka111 vadi, ale tie nozicky by som ozelela, len ta rucka musi byt polohovatelna, prave preto mi nevyhovuje. ja mam velku vanicku, mala sa tam este v pohode a dlho zmesti a mala som ju v plane tam vozit co najdlhsie. aj sa rada vozi uz od narodenia a vobec jej nevadi lezanie. len sa nechce ucit sediet, ked ju dam do kresla a oblozim vankusmi, tak vydrzi len chvilu a potom mrnci a vzpina sa, tak ju musim odtial zobrat. preto som vytiahla sportiak, nech sedava aspon tam. tam sa jej paci.