Kočík Baby Jogger City Mini GT a Baby Jogger City Versa
Maminky, už ste niektoré majiteľkami týchto kočíkov? Ak hej poprosím skúsenosti, aké majú klady, zápory a ak nie, tak čo na ne poviete, aké môžu byť?
Tu sú o nich bližšie informácie:
Baby Jogger City Mini GT
http://www.baby.jogger.cz/14-kocarek-citi-mini-...
Baby Jogger City Versa
http://www.baby.jogger.cz/kocarek-city-versa-mo...
@katrenka111 presne tak ako hovori
@elisskah urcite vase versy nie su kazove ... keby boli uz to viete davno a hlavne obchody kde ste ich kupovali by o tom nieco vedeli ... a to ze versa sa sklada takto to nie je cudne je to dobre premyslene ved versa ma reverznu sportovu cast neviem ako by sa dala otacak keby to bolo riesene ako mini ... ja ked som skladala versu tak som zabrzdila sklopila sedadlovu cast ci ako sa to vola zatiahla za tu pasku a potom uz len konstrukciu som drzala a sklopila, zahackla sa a bolo ... a tak isto som roztvarala najprv odistila roztiahla konstrukciu a bolo takze krasne to vzdy sadlo ...
@ivetka09 no ano tym, ze je reverzna, tak to nemoze byt ako mini. A ziadny kocik nie je dokonaly. @katrenka111
caute babule, myslite že tato plastenka bude pasovat na Versu????
http://slnieckovo-px.rtrk.sk/index.php/domov/29...
alebo tato???
http://slnieckovo-px.rtrk.sk/index.php/domov/29...
Baby pisala som predajcovi a ma to vyzistit co s tou Versou a s Original baby shopu tiež nieco riesia.... tak neviem teda co je na tom pravdy.... už mi je to divne.... 😒
Ahojte, neviete kde v BA a okoli sa daju vidiet city mini gt, elite a pripadne aj summit xc? Vdaka
@ifkael
@katrenka111
kocky konecne kosacka doma hihi 🙂 chuda kocik tak dlho cestoval ale prisiel neposkodeny a v poriadku ... nechcem este hned pisat aky je len raz som ho skusila ale zatial co sa mi paci je ovela lahsi ako versa a velmi skvele sa tlaci to fakt ... a muzovi sa hned zapacil... jemu sa tato kosacka velmi lubi aj mne ... ostatne plus a minus neskor ked budem skusat, ale dnes som ho sama zniesla poschodoch dole aj hore aj s malym aj s fusakom,,. na prve poschodie v pohode na druhe to uz islo tazsie a na tretie islo ... takze da sa ... a krasne sa tlaci .. takze katrenka mozno budes lutovat ze nie brio si kupila ale to ti poviem az o par tyzdnov ... ale skladanie ma skvel to sa musi uznat
Dobre ranko kocky ... kde ste kto? Katrenka kde si uz si tu par dni nebola co sa deje?
@ivetka09 cauko, no peceme na sviatky tak neni casu 🙂
ako s Briom spokojna???
@elisskah ty ako moja, s Versou?? pisala si predajcovi???
@katrenka111 ahojko, tak uz pecies? super ... zatial spokojna s Briom a co dobre pecies? a ty si co vyzistila o verse? Poslali na reklamaciu alebo ako to riesis?
@ivetka09 no nijak, pisala som predajcovi a ten mi napisal že na Slovensku nie je žiadne stanovisko k Verse že by boli chybne kusy a poslali mi cislo že mam tam zavolat..takže tak....
piekla som medovniky a take orechove rožky zatial.....
A nevadi ti tam ta rucka a vaha, lebo tiež to neni najlahsi kocik????
A sneh nemate este stale???
@katrenka111 Vies co, nepisala. Nemam na to dovod. Na co ich mam otravovat s niecim, co sa podla mna mojej versy netyka. Nemam co s nimi riesit. Pisala som im este davno, ked prisla ta sprava, ze je nieco zle, ked sme este nevedeli ze co a ked som este versu doma nemala. Napisala som im len to, ze viem o tom probleme s versami, aby vedeli, ze mam info, ale ze dufam, ze s touto versou nebude nic a ze nebudem musiet na nej nic reklamovat. Moja versa sa da normalne zlozit a ja sa jej nechcem zbavit, takze nemam ziadny dovod im pisat. 😕
@elisskah tak ja som viacmenej koli bezpecnosti vies, aby sa nahodou nieco nestalo...nikdy nevies....
@katrenka111 Kedze ta moja nepatri medzi kazove a da sa v pohode zlozit, tak verim, ze je aj bezpecna.
@katrenka111 ahojko, presne tak predajca ma pravdu, oni sa s tym nebudu zaobarat lebo sa to netyka Versy ktora bola dodana na SK ono keby bolo nieco zle aj na tych Versach co su na SK tak si to ani vyrobca, ani dovozca dokonca ani predajca nedovolia to len tak ignorovat, vies jedna sa o bezpecnost deti, a hlavne o meno tej danej firmi takze BJ a oni si chcu zachovat urcite dobre meno aj do buducna tak preto urobili aj to vyhlasenie, ale jasne tam bolo napisane ze sa jedna o Versy urobene v ten den a jedna sa o Versy ktore boli dodane na UK trh a o klasic Versu ... keby bolo nieco aj s inymi urcite o tom vies. Neboj tvoj predajca ta urcite vediet niekde ze si Versu kupovala od nich a kdyby neco tak ti da vediet. Ale kedze sa nic nedeje tak preto ti napisali ze ak chces vediet nieco zavolaj si sama. A ak sa ti pokazy alebo s nou mas nieco ved ju mas v zaruke reklamuj ju a hotovka to sa uz ale nejedna na to ze by bola kazova, hoc co hoc kedy sa moze pokazit ...
@elisskah a mas pravdu netyka sa to tvojej versy tak co riesit ked nie je co riesit 🙂 ja som od zaciatku hovorila, ze na mojej verse teraz na tvojej nebolo nic zle ... ja som ju vzdy krasne zlozila a rozlozila, ja co som s nou mala bola len cisto vaha a to tvrdim aj doteraz, ved vtedy naschval som ju vybrala s krabice a skladala a rozklada a nic som nenasla zle na nej a hutala som nad tym aj hodiny ale potom som to uz neriesila lebo som videla ze moja bola na 100 % ok a je to aj tak ...
@katrenka111 a pytas sa na Brio ci mi nevadi ta rucka, vobec nie velmi krasne sa tlaci s nou kocik a drzi sa ta rucka, toho som sa aj ja bala ze je to cudne ale som prekvapena s toho fakt, a ze je takzy tak ti poviem ze Brio vobec nie je tazke dokonca je lahsie ako moj Neonato a tobo hned prve co sme s muzom skusali zdvihnut kocik a hned muz jej ved on je lahsi ako neonato takze od versy je fakt ovela lahsi nie len 1 - 2 kg ale 3 urcite ak mozno aj viac ... vsak brio s chmatnem s malym a idem dole v pohode a aj hore, a keby som byvala len na 1 poschodi tak s nim vybehnem ako srnka ... na 3 poschodie je to trosku makacka ale zvladam to lepsie ako s versou 🙂 takze zatial som spokojna ... a mam aj quinny a to je na ranne utekanie do skoly a to je vzdy skoro v aute cez den na noc doma a ked idem na prechadzka len vtedy beriem brio ... takze uz to je super
@katrenka111 nie kde ze tu a sneh? bol asi centimeter asi hodinu hihi tak kto vie ci bude tento rok tu sneh ..
Ahoj kocky, nikde nikto ☹ musim sa pochvalit, cim viac pouzivam Brio tym viac som spokojna 🙂 dnes som bola na vazeni maly ma uz dnes 11,3 kg uf to je vaha a som aj chora mam chripku takze ledva idem ale v pohode som vyterigala brio aj s malym hore 🙂 az som bola prekvapena, a tlacenie je uzasne dnes som maleho otocila smerom von ... no velmi lahucko ide fakt dole klobuk je to dobry kocik 🙂
@ivetka09 ahoj. Tak je super, ze si spokojna, ved ma len dobre recenzie, tak musi byt dobry. Aj ja som dneska bola na poradni a moja ma 7,7kg a 59cm a vcera sme mali 8 mesiacov 🙂 ja som cely tyzden nebola vonku s kocikom, lebo sme tiez take vseliake usoplane, ale zajtra idem konecne domov, uz som u muza tyzden a pol a mam toho dost 😀 A zajtra berieme Elissku na nakupy do takeho nakupneho centra v meste. Este tam nebola, tak vytiahnem konecne kocik.
@elisskah Cauko pocuj aj tebe zvykne padat strieska???
@katrenka111 a ako velmi padat myslis? Ze ked si ju uplne vytiahnes nasponujes, tak sa ti mozno povoli o 1cm? alebo ako? Lebo to moze byt, kedze je tak riesena, ze sa nesponuje, ze sa len tak volne dava. To nie je chyba.
@elisskah vies co moja už nic nenapisem sama zistis....casom a uvidis..... tak nech ti Versa služi....
@katrenka111 ale ved sa ta normalne pytam, ze ako ti pada strieska. Ved to, ze sa posunie kusok, to aj mne robi. Ona nema ako drzat, kedze tam nie je to klik klik klik, az vies co myslim. Tiez som na zaciatku pisala, ze som nevedela, ze to je take volne ta strieska, ze mam pocit, ze keby poriadny vietor zafuka, tak ju sam zlozi. No ale to sa mi este nestalo, ze by sa zlozila 🙂 este tak nefukalo.
@katrenka111
@elisskah kocky inac aj brio aj quinny maju take striesky a aj na quinny mi to posuva trosku ale nepada uplne dole vzdy ju napravim a idem dalej ... ja si s takych malickosti nic nerobim 🙂 a keby fukal velky vietor tak davam na kocik prsiplast a nesfukne striesku a nefuka ani malemu do kocika 🙂
@ivetka09 no ano je len velmi maly detailik. Ak mam povedat najväcsii nedostatok pre mna co je, tak to je vaha a to odpruzenie. Pre mna je slabe, kedze som mala predtym hojdaci kocik. Tu je citit kazdu nerovnost. Ozaj to odpruzenie na tych otocnych kolesach sa nastavovat neda, to je dane tak ako to je, ze? No ale tieto nedostatky su detaily, ktore u mna nevyvazia jej krasu a moju spokojnost s nou. Urcite si ju nepredam.

@exupery no to asi ano. 🙂 tento kocik mam od novembra, takze zatial neviem. Ale nie je to moc teple na zimu musim do toho este fusak dat, takze na taku jar jesen to bude dobre asi a na leto nepotrebujem nanoznik ziadny. To uvidim az potom, ak by mi predsa len chybal, tak nejaky co by na to pasoval budem zohanat.