icon

Kočík Baby Jogger City Mini GT a Baby Jogger City Versa

veronka
17. jan 2012

Maminky, už ste niektoré majiteľkami týchto kočíkov? Ak hej poprosím skúsenosti, aké majú klady, zápory a ak nie, tak čo na ne poviete, aké môžu byť?
Tu sú o nich bližšie informácie:

Baby Jogger City Mini GT
http://www.baby.jogger.cz/14-kocarek-citi-mini-...

Baby Jogger City Versa
http://www.baby.jogger.cz/kocarek-city-versa-mo...

maryem
28. dec 2012

Ved napis tak do inzeratu... @katrenka111

ivetka09
29. dec 2012

@maryem mojko ja uz dieta neplanujem, uz stacilo 🙂 mam 3 chalanov 🙂 a ver mi ze kocik vyuzijes maximalne az do 3 - 4 rokov mam s tym skusenosti. Hej Brio chcem inu frbu, len neviem aku to je to ze ich neviem vidiet nazivo a tak sa velmi zle rozhoduje ☹ ale ak sa mi nepodari pradat toto hnede za tu cenu co chcem tak si necham hnede, aj to je krasnej farby len pre mna je malo vyrazne 🙂

maryem
29. dec 2012

@ivetka09 joj, prepac,az potom som si uvedomila, ze to Katka je s 1.bábätkom,ale uz sa mi to nechcelo prepisovat😉 viem,ze využiješ az do 3 rokov,hlavne na rýchle presuny. Len ja na rýchle presuny preferujem uz nieco malé a hlavne skladne ,kdeže miesta je tu pramálo.. Ale samozrejme proti gustu nic nemám,ked ti vyhovuje aj väčší kočík, je to ok,hlavne,ked ich aj mas kde skladovat. Naše deti majú dosť maly vek rozdiel,takže v tych 2rokoch uz som musela hľadať alternatívu ku kočíku pre staršie,ale je fakt,ze by sa radi vozili este dlho. Hlavne čím su staršie😀😀 bielu konštrukciu som veru este nevidela. Mrknem

ivetka09
30. dec 2012

@maryem Ahoj to je ok, nevadi ... ja som nemala cas byt tu teraz tak preto len odpisujem ... 🙂 maly je chory tak moc tu neviem byt ☹

ivetka09
30. dec 2012

Moje zbierky 🙂))

elisskah
30. dec 2012

@ivetka09 A teraz hodnotenie. Number one je ktory? Asi vsetky, lebo kazdy je v niecom najlepsi, ze? Do Bria si si kupila ten fusak? L? to je kaiser? nahodou pekny je v hnedom prevedeni. A ake ma Brio kolesa?

ivetka09
30. dec 2012

@elisskah no mojko asi tak nejak ... ze kazdy ma nieco + a nieco - ... number one medzi sportovymi je Brio, medzi golfacmi Quinny a farba Neo hihi 🙂 hej nie je skareda ta hneda praveze je pekna cokoladova, a ten fusak sa hodi do neho len co mi vadi ze ta hneda nevynikne ... vies cervena Versa tu vynikla krasne a to chcem aby aj Brio vyniklo, ale ked nebude ina farba nevadi ... Hej je to Kaiser fusak, prave bol zlacneny na polovicu tak som ho hned kupila takze z 80 lib stal len 41 lib. co bola super cena 🙂 ale ten fusak nema L sed ale nie je zly velmi dobre sedi v Briu aj na sirku aj na dlzku 🙂 A ako myslis ze ake ma Brio kolesa? Kde vzadu? Jedny tie vzadu ma velke a predne su mensie otocne alebo na co myslis?

maryem
30. dec 2012

@ivetka09 tak rychle vyzdravenie, nech ste na novy rok fit!!! 😉 Nas to dnes tiez postihlo, teda zatial len jednu, tak ocakavam pekne dlhy okruh sirenia horucky..
Mas teda peknu zbierku 🙂 Vizualne sa mi zda najsikovnejsi ten Neo, ale nazivo asi fakt kazdy ma daco.
Btw.spominate fusak do L... Da sa pouzit aj nalezato? Resp. nakolko je pohodlny? Ak dieta zaspi a musis ho polohovat..?

maryem
30. dec 2012

@ivetka09 A nemienis ani jeden z nich predat, normalne ich vyuzivas vsetky???

elisskah
30. dec 2012

@ivetka09 no pytam sa preto, lebo si spominala, ze do Bria chces Lsed. Ale ved Brio nema korytko. Ci? Ak nema, tak preco si chcela Lsed? Alebo sa mylim uplne a nechcela si Lsed? Mne sa zda, ze si sa na to pytala ifkael. No kolesa som myslela plast, guma... Je na nich aj dezen, alebo su hladke? Svagrina ma xlander s hladkymi kolesami. Dobre je to v tom, ze sa tam nezachytavaju kamienky a spina. Lahko utries a hotovo.

ivetka09
30. dec 2012

@maryem dakujem, dufam aj ja ze rychlo vyzdravie, lebo nas to uz drzi 2 tyzdne, zacalo to uz pred vianocami ... ☹ A ano Neo je velm krasny a fakt super kocik, jedine co ma zle je skladanie ... A ano chcem predat aj Neonato teraz som uz zacala predavat aj Brio, Neo preto lebo je to 3 kombinacia a nechcem zbytocne tu drzat vanicku a autosadacku, a Brio kvoli farbe, ze si kupim tu inu farbu mozno ... A inak ich vyuzivam na striedacku kedy aky sa mi chce 🙂 A ten L sed to nevadi pri spinkani v pohode sa da dat lahnut Lodger ma Lsed a je super ... Kaiser L sed nema 🙂

ivetka09
30. dec 2012

@elisskah Hej chcela som L sed ale neviem preco hihi ... Brio nema korytkove sedenie ale lah nema uplne do lahu ... ale nevadi to je to super ... a inac Kaiser som sa len informovala ci ma L sed lebo som ho nepoznala. A kolesa ma gumove a hladne praveze sa zapichavaju kamienky do nich ale mne to nevadi, lebo nie je plastovy a nehrkoce aspon aj Neonato ma gumove kolesa tiez sa zapichavaju kamienky ... Ale aj to pekne vypadne takze neostanu vo vnutri ... 🙂

veronka
autor
31. dec 2012

@ivetka09 nemala si aj bj city mini gt a elite?

ivetka09
31. dec 2012

@veronka nie ja som mala BJ City Versa GT ale uz nemam 🙂

elisskah
31. dec 2012

@veronka tie mala ifkael

veronka
autor
31. dec 2012

@elisskah ďakujem, vedela som, že niektorá má oba, ale nevedela som, ktorá 🙂

veronka
autor
31. dec 2012

@maryem krásny kočík, aj malá, koľko má?

elisskah
31. dec 2012

@veronka ty si zakladatelka temy 🙂 aky mas kocik? mini gt? Spokojna?

veronka
autor
1. jan 2013

@elisskah mam gesslein F4 buggy, ale predavam ho a chcem skusit mini GT alebo mini 4

lutsine
Odpoveď bola odstránená
ivetka09
1. jan 2013

Kocky ... Elisskah - Gabika, Katrenka, Ifkael, Veronika, Maryem aj ostatne vsetkym vam prajem STASTNY NOVY ROK 2013 🙂

katrenka111
1. jan 2013

Aj ja prajem Štastný Nový rok všetkým 🙂

elisskah
2. jan 2013

Aj ja Vam Baby prajem Stastny novy rok, hlavne zdravie vam a dobre a zdrave deticky. 🙂

ifkael
2. jan 2013

Vsetko nove v dobrom roku zelaam 🙂)

elisskah
2. jan 2013

@lutsine u teba sa tiez velmi tie kociky neohreju 🙂

veronka
autor
4. jan 2013

@elisskah chcem skusit bjcm GT alebo concord fusion, neviem sa rozhodnut

veronka
autor
4. jan 2013

baby, ktoré máte bjcm GT?

elisskah
5. jan 2013

@veronka tusim maryem ma GT

elisskah
5. jan 2013

@veronka a nie, ona ma mini, ved tu davala fotky. 🙂

lilitela
5. jan 2013

@ivetka09 Nebola Versa trochu uzka? Myslim sedadlo. Podla vyrobcu ma cez ramena 28 cm, to je strasne malo.