icon

Kočík Baby Jogger City Mini GT a Baby Jogger City Versa

veronka
17. jan 2012

Maminky, už ste niektoré majiteľkami týchto kočíkov? Ak hej poprosím skúsenosti, aké majú klady, zápory a ak nie, tak čo na ne poviete, aké môžu byť?
Tu sú o nich bližšie informácie:

Baby Jogger City Mini GT
http://www.baby.jogger.cz/14-kocarek-citi-mini-...

Baby Jogger City Versa
http://www.baby.jogger.cz/kocarek-city-versa-mo...

katrenka111
25. jan 2013

@ifkael prečo?? ja už nechcem Brio teraz naco ked už chodi pomaly.....pri 2 ak bude niekedy tak kupim urcite.... 😀

ifkael
25. jan 2013

@katrenka111 ved kocik este bude treba...🙂

katrenka111
25. jan 2013

@ifkael ved hej ja cakam na mini vo februari už bude

veronka
autor
25. jan 2013
katrenka111
31. jan 2013

žeby bolo nove mini GT cisto cierne???
http://site.pishposhbaby.com/blog/2012/10/14/ba...

zuzikkaa
31. jan 2013

ak by sa chcel niekto zbaviť GTčka,,sem sním 😀

ivetka09
3. feb 2013

@katrenka111 Ved ty si nechcela mini GT lebo je tazsie ako 4 mini .... a len na okraj Brio je najuzasnejsi kocik aky som kedy mala ... ja veru idem kupovat nove Brio a mne vobec nevadi ze ma maly rok a ze uz chodi ale v nom vie nadherne spinkat, ma velky kralovsky priestor, hlavne ze sa mu polohuju nozicky co pri minickach sa nedaju a to vela hra este pri malych detoch ... ja tiez si robim zalusk na mini GT ale az ked bude mat maly tak 2 roky zatial urcite moja milovana kosacka bude ... 🙂 a hlavne jeho tlacenie to je fantazia ... cim viac s nim chodim vzdy viac a viac sa mi paci a od teraz by som fakt kazdej len Brio Go odporucila
@ifkael - vsak mam pravdu ... 🙂

janjam
3. feb 2013

ahoj mi mame doma baby jogger city mini v ciernej farbe ja som snim bola max.spokojná aj ked drahší kočík ale splnil všetko čo som od kočíka chcela. ak má niekto záujem doplním fotky ako vyzerá http://kociky.heureka.sk/baby-jogger-city-mini/.... Keby chcel niekto kupiť predám ho mala už chodí do škôlky takže ho už skoro vôbec nepoužívame je celý čierny a dokupovala som aj madlo k nemu.

katrenka111
3. feb 2013

@ivetka09 no ja som len pokukovala po mini gt celom ciernom ale nie ja už som rozhodnuta pre mini 4 🙂 brio nepripada do uvahy..... 🙂

katrenka111
3. feb 2013

@janjam a odkedy ste ho použivali???

ivetka09
3. feb 2013

@katrenka111 a preco Brio neprichadza do uvahy?

janjam
3. feb 2013

Mi sme ho kupili ked mala mala 1,5roka a poviem vám tak že keby som nemala predtým concord, ktorý bol taktiež super tak by som ho kupila skôr podla mna baby jogger je používateľný už aj kľudne od roka...

katrenka111
3. feb 2013

@ivetka09 no lebo už bude mat malý rok a naco taký sportak....kebyže mam male babänko tk nevaham, ale Brio nie su golfky a ja už chcem nieco take....lenže so spojenou ruckou....

elisskah
3. feb 2013

@ivetka09 a kolkoze vazi Brio?

ivetka09
3. feb 2013

@elisskah neviem presne kolko vazi ale je lahsie aj ako moj sportovy kocik ten neonato ... ja tak viem ze brio moze mat tak okolo 11 - 11,4 kg je fakt lahky 🙂 vpohode ho znesiem dole aj s malym 🙂

ivetka09
3. feb 2013

@katrenka111 no ked ma dieta rok nepotrebuje kocik? Vies ja mam uz tretie dieta a viem velmi dobre ako to s detmi, ano ked ma dieta rok nauci sa chodit tak vtedy ho to velmi zaujima a chodi len a niekedy nechcu sediet ani v kociku, ale to obdobie prejde tak za 2 - 3 mesiace omrzi ho chodenie lebo uz to pre nich nie je uz novinka a vtedy zacnu zas len v kociku sediet. Moj najstarsi syn mal velky kocik a veru bol v kociku az do troch rokov a veru sme ho vyuzili maximalne. Moj stredny syn vobec nechcel byt v kociku ani ako miminko a ked zacal chodil a mal rok a pol vtedy ho chytilo kocikovanie a vtedy som mu kupila velky sportiak aby mohol kludne v nom spat. A tak isto aj pri tomto musim mat velky sportiak hlavne na spanie 🙂 🙂 🙂

katrenka111
3. feb 2013

@ivetka09 to netvrdim do 2rokov urcite potrebuje....
len Brio teraz je podla mna pre nas zbytocne kupovat....a 11kg kocik no dakujem....ale Versa mi stacila....
Moj tiež zvykne spavat v kociku a v korýtkovej Verse celkom ok tak urcite sa mu bude pacit aj v mini ktorý je podla mna priestrannejsi.....

ivetka09
4. feb 2013

@katrenka111 ok ...

lady24
13. feb 2013

@janjam ahoj,predávaš ešte ten kočík city mini? dala by si nejaké foto? Kokľo si ho používala?

janjam
13. feb 2013

Ahoj kočik predavam len ho musim nafotit lebo ja ho sice už nepouzivam a preto ho chcem predat ale nemam ešte foto lebo to som este nestihla.ja som mala v plane ho predat po zime ze si ho este necham ale nakolko mala chodi už do školky tak som ho použila asi tuto zimu tak 2krat.je este v zaruke do 13.5.2013. jana

katrenka111
21. feb 2013

No ahojte kocikomaniacky, majitelky GT ako sa jazdi s 3kolkou??? neda mi pokoj teraz mini GT bude nova kolekcia celý cierny..... tak rozmýslam ci nevymenim za mini 4 predsa tie GT kolieska su fakt vynikajuce.....

katrenka111
1. mar 2013

Baby ako sa vam jazdi s mini GT kedže je to 3kolka???

lucylla
2. mar 2013

Ahojte dievčatá, nebudete niektorá v najbližšej dobe predávať alebo nemáte na predaj BJ city mini alebo BJ city mini4 v rozumnej cene pre chlapčeka alebo neutrálna farba? Poprosím o IP. Ďakujem .

katrenka111
Odpoveď bola odstránená
xlea
Odpoveď bola odstránená
elisskah
3. mar 2013

@katrenka111 ahoj. Co sa stalo? Ty mas mini na ktory si tolko cakala a predavas ho???? nesplnil tvoje ocakavania? A versu este mas?

veronka
autor
4. mar 2013

@xlea @katrenka111 @janjam
baby, prosím vas neprideme niektorá madlo na kocik samostatne, ak mate?

Ďakujem

veronka
autor
4. mar 2013

@xlea @katrenka11 @janjam oprava: nepredate madlo? na mobile mi to prepisalo na neprideme 😀

katrenka111
4. mar 2013

@elisskah Ahojky, Versu už nemam, mini je super užasný ale chcem mini GT, predsa GT kolieska su lepsie do terenu, cakam na celý cierny 😉
A ty ako??? spokojna s Versou???