Kočík Baby Jogger City Mini GT a Baby Jogger City Versa
Maminky, už ste niektoré majiteľkami týchto kočíkov? Ak hej poprosím skúsenosti, aké majú klady, zápory a ak nie, tak čo na ne poviete, aké môžu byť?
Tu sú o nich bližšie informácie:
Baby Jogger City Mini GT
http://www.baby.jogger.cz/14-kocarek-citi-mini-...
Baby Jogger City Versa
http://www.baby.jogger.cz/kocarek-city-versa-mo...
@janjam a aký si mala???
baby jogger city mini čierny to sú tie úplne prve,maximalna spokojnosť
@janjam aj ja som pokojna len chcem gt.... 😉
@katrenka111 no ja som rovnako spokojna. Mame skor problemy so zdravim. Od polovice januara sme obe casto chore. vydravieme a zas ochorieme a podobne. Teraz sme v stave vyzdravovania zas. Takze sme mali aj vela prestavok v kocikovani. Som sa bala, ked som ju po dlhsej dobe isla kocikovat, ze nebude chciet tam byt, ale v pohode. Doma v posteli je zvyknuta tak 90% spat na brusku, ale v kociku jej nevadi spat na chrbatiku a spi tam velmi dobre, ale len vonku. Vnutri ju davam spat vzdy len do postele. Tak nevadi ti ani plus nejake kila navyse, ked budes mat s GT?
Ahojte, viete mi prosim niekto napisat rozmery chrbatikovej casti v kociku Baby Jogger City Mini GT. Na nete som nasla ze je 66 cm, no neviem. Ak ho niekto mate a viete mi to premerat budem Vam velmi vdacna🙂
baby, objednala som si pred 4 mesiacmi 😀 😀 😀 madlo a plastenku na baby jogger city elite a DNES mi volali, ze im to prislo do obchodu. Samozrejme, ja som si uz pred 3 mesiacmi, ked nic nechodilo, objednala z amazon.co.uk a prislo to hned o 48h. Len ma napadlo, ze takto mozem posunut dalej, viem ako tazko sa to na sk da zohnat, je to na predajni babymarket.sk v BA ak by mal niekto zajem. Je to na Mini GT, Mini, Elite a Summit.
Ahojte, viete mi poradit kde kupim city versa GT v BA? Dakujem
@katarinnak nechci versu...tazka je :/
@ifkael Uz je objednana, nevadi mi ze je tazka, mala som doteraz 14 kil kocik. Kocik ktory ma byt aj do terenu musi mat aj vahu podla mna 🙂. Dufam ze to bolo jedine minus ktore si nasla 🙂
@katarinnak a kde ste objednali? akej farby? 🙂
@elisskah v babymarket-e v BA, ciernu. Pride z Ciech. Uz sa strasne tesim 🙂
@elisskah Vidim ze aj vy mate. Ste spokojna?
@katarinnak ja som spokojna. Je velmi pekna stylova a som pysna na nu. Malej sa v nej velmi paci, rada sa vozi a rada v nej aj spi. Kosik dole je perfektne velky. Niekedy to vyuzijem pri nakupoch. Minus je, ze ta matna konstrukcie je velmi hakliva na poskriabanie. Taj si davajte nan pozor. Ked ho kdesi suchnete, hned vam tam ostane skrabanec. paci sa mi rucna brzda a madlo. Rucka dobre polohovatelna. Ja som spokojna, ale nie som kocikomaniacka, takze nemam vela odskusaneho a nemam vysoke naroky. 🙂
@elisskah Dakujem ze ste ma upozornili na tie skrabance 🙂. Vela chodime autom, tak si dm pozor a hlavne upozornim manzela 🙂. No ja myslim ze budem spokojna tiez 🙂.
....kocky,a nevadi vam, ze da nedaju na BJCM polohovat nozicky?
@dada33 nožicky sa daju krasne dat do polohy rovno...treba len vediet ako na to 😉
@katrenka111 ....fakt ? Nikde som to nevidela. Pozerala som aj na youtube a nikde to neukazovali :( vies pridat foto?
@dada33 v temy BJ city mini mam foto tak možes kuknut muž mi tam urobil taku dosku a krasne to drži....
@katrenka111 Ahoj, chci si koupit city mini GT a tak by mne zajímal taky ten fígl na to jak dát nožky na rovno. Viděla jsem ušité nějaké jakoby podnožníky, ale jestli máš ještě jiné řešení, tak bych ráda viděla i to 🙂.děkuji
@katrenka111 kupila si gt?
@ifkael zatial nie, ale zvažujem, už som si zvykla na ten moj🙂 zatial najlepsi kocik teda až na tie kolieska,kedže su plastove tak su take zasedle a to je jedine - ☹
@katrenka111 tak sup do gt ;)
@ifkael myslis že sa oplati už teraz ked ma malý 14m. a protestuje v kociku???
🙂)
@katrenka111 asi ani nie. Iba ak pre pripadne druhe 😉 Sme na tom rovnako, hoci je mala starsia.. Som strasne rada, ze som zobrala tento lahsi. Dnes som si uvedomila, ze viacmenej chodim s nou peso, alebo ked uz nemam nerv, vytiahnem z auta a nejako ju tam nasilu vopcham 🙂) Takze uplne v pohode mi tiez staci.
@katrenka111 ved ste este malicky a ze akurat mate obdobie, ze sa nechce vozit- to ho este prejde...
Gt prejde vsetko, ak mas pocit, ze chces vyskusat, tak preco do neho neist?
@katrenka111 je pravda, ze neni maly, ale hlavne je, ze je maly, ked sa zlozi 🙂 no ved uvidis..

ahojte baby ja už kočik nemam predala som ho aj z madlom, ale je super...