Kočík Baby Jogger City Mini GT a Baby Jogger City Versa
Maminky, už ste niektoré majiteľkami týchto kočíkov? Ak hej poprosím skúsenosti, aké majú klady, zápory a ak nie, tak čo na ne poviete, aké môžu byť?
Tu sú o nich bližšie informácie:
Baby Jogger City Mini GT
http://www.baby.jogger.cz/14-kocarek-citi-mini-...
Baby Jogger City Versa
http://www.baby.jogger.cz/kocarek-city-versa-mo...
@lukmaj ahoj, ja mám versu, je skvelá až na polovanie, má len tri polohy, select ich má 4. Ten som mala predtým. Inak krásny kočík, skladny, ľahko sa skladá, jednou rukou. Veľký nákupný kôš. Čo sa týka polohovania, tretiu polohu som používala aj u dvoch starších deti na select, ale to je dvojicik, čiže to bolo z nudze, sú deti ktorým to vyhovuje a sú deti ktorým nie.
O stranu skôr o tom polohovani píšem aj s obrázkami. Je zvláštne, že som našla versu aj v polohe ležmo, čiže v štvrtej, ale baby tu písali, že mali tiež tri ako ja.
@myzma dkujem krasne za info. idem si ho pozriet na zivo. vsimla som si ze si z malaciek kupovala si svoju versu v ba? alebo niekde inde? nevies kde su najlepsie ceny? je to celkom drahy kociar a snazim sa najst co najlacnejsiu. inac som si vsimla na tvojom profile ze mas tiez synceka co sa vola matusko 🙂 ja tiez len ten moj ma len 7m. s kociarom po dcerke som max. nespokojnaa tak dufam ze toto bude dobra kupa. jedine co sa mi trosku nezda je,ze sa polohuje cela a nie len chrbatik...z ukazkoveho viďea mam pocit akoby to dietatko som sedelo a tak som jo sediace len sklopila ...uvidim vyskusam dam tam maleho a uvidime. este zvazujem mutsy evo alebo m&p sola 🙂.
@lukmaj ja som kupovala z druhej ruky, ktory bol este vyse roka v zaruke, novy by som nebola ochotna kupit, kedze som mala select, co su v podstate tototzne kociky, akurat, ze select je dvojkocik. da sa kupit cez amazon, a vyjde novy okolo 350eur, ja mam GT, ale su aj s evo kolesami, gt su podla mna lepsie,a le robia kocik o 2kg tazsim ako s tymi evo kolesami.... ale kupovala by som tak ci tak cez eshop byt na tvojom mieste. casto to vyjde lespie....
a ano, to polohovanie je cele, nie len chrbat, ako som pisala, niekomu to moze nevyhovovat, ja som takto vozila deti 3 roky a v pohode... akurat, ze select mal aj 4.polohu.... celkovo som spokojna.... velkostou je sedadlo vyssie, ako ine kociky, zmesti sa tam isto i 3,5rocny chlapec, perfetna strieska, i ked na ostatnych joggeroch je asi vacsia.... mne sa tam maly zmestil ako 3,5rocny aj s fusakom a spal 🙂
@lukmaj http://www.najnakup.sk/searchResults.aspx?q=Bab... mall ho ma za 415eur
prosim vas holky ktore mate Bj city versa kde v bratislave sa da na zivo pozriet? dakujem krasne...zatial co som obvovala obchody tak nikde. ho nemaju je len na objednavku.
Ak by mal niekto zaujem, predavam nas BJ city elite 2011 vo farbe sand s ciernym pruhom, vo vybornom stave za 280 eur. Viac info cez spravu..
Prosim vas aky fusak pouzivate do baby jogger city mini gt?Mne sa ten original.nepaci lebo sa stale smyka dole tak rozmyslam ci don kupit Kaiser alebo Elodie details alebo lodger bunker viete mi poradit ktory tam sadne najlepsie?Dakujem
Ahojte neviem ci je skupinka este aktivna ale skusim. Neviete kto predava baby jogger city mini gt alebo elite do 150€ ? Surne zhaname DAKUJEM
@myzma Ahoj, uz sa o tych polohach na verse pisalo davno, ja len ze tiez mam tri polohy, ale ked je otoceny sportak v smere jazdy tak je ta tretia poloha naozaj taka vodorovna. V protismere tak dietatko nelezi uplne.
ahoj ja sa chcem len spytat ci nemate niekto skusenost ci pasuje vanicka s minicka na versu? dakujem
Ahojte nepredava tu niekto BJCM 2014 v ciernej farbe s madlom, plastenkou a nanoznikom za rozumnu cenu?
Ahojte divcata, je tu tych informacii strasne vela a neviem sa dopracovat k tomu co potrebujem. Prosim vas, da sa z tohto kocika odmontovat potah a oprat???
chcem sa spytat.mam moznost kupit za dobru cenu baby jogger city mini. chcem ho pouzivat zatial hlavne ako druhy kocik (cca 1,2krat tyzdenne). dcera ma 7,5 mesiaca, uz viac menej sedi, myslite ze ju v nom mozem mat nalezato?zatial mam ako druhy kocik britax b agile a pride mi to uplne podobne a v nom je vo fusaku nalezato uplne ok.
Ahojte, vyberám pre syna kocik na leto kedy bude mat 2r. Ze ked niekam vyrazime na dlhšie napriklad zoo, celodenný výlet a podobne, aby si v ňom synček mohol pospať alebo oddýchnuť. Je este vhodný BJCM GT? Nechcem golfac, chcem spratnejsi sportak. Tak tento mi ucaroval. Bude este dvojročný chcieť byt v lete v kočíku, alebo ako sa take detičky presúvajú? 🙂 dakujem za odpovede
Ahoj, poradila by som asi skôr Baby Jogger City mini GT , má veľmi ľahké ovládanie a aj sám o sebe je tento kočík veľmi ľahučký. S týmto kočíkom neni problém vani v horšom terene nakoľko má odpružené kolesá s možnosťou aretácie kuk sem http://www.mojanjelik.sk/p/sportovy-kocik-baby-... 🙂
ano ifkael , ale pani sa pýtala konkrétne na City mini gt 🙂
Dakujem vam za rady. Stale nie som rozhodnutá. Len viem ze na nový nemám peniaze. Ak mate niekto na predaj používaný GT alebo Elite ponuknite .
neplanuje niekto predat baby jogger city mini gt?
baby co hovorite na toto? chcem gt versa, no myslite ze tento kocik bude horsi? ja uz fakt neviem...
link v nasledujucom...

@lukmaj ahoj, nepredala, ale ani ho už nepredám, čakáme druhé, tak nám ešte poslúži, čo sa teším 🙂