Kočík Baby Jogger City Mini GT a Baby Jogger City Versa
Maminky, už ste niektoré majiteľkami týchto kočíkov? Ak hej poprosím skúsenosti, aké majú klady, zápory a ak nie, tak čo na ne poviete, aké môžu byť?
Tu sú o nich bližšie informácie:
Baby Jogger City Mini GT
http://www.baby.jogger.cz/14-kocarek-citi-mini-...
Baby Jogger City Versa
http://www.baby.jogger.cz/kocarek-city-versa-mo...
@ivetka09 no ja teraz rozmýslam nad mini micro alebo 4kolesovy quiny len neviem ci ten nebude moc mini....
@katrenka111 neviem, ale mini kociky pre vecsie deti neviem, mne sa nepacia ... to je len fakt na sedenie a na rychly prevoz ... ale ak by nahodou maly zaspal alebo ak bude treba nieco na zimu tak tam vpratat velke dieta je horor ... aspon mojho on je dost velky silny chlapcek
@ivetka09 a quiny už nemate? už je mu malý? ja chcem len tak na obcasne vozenie....no neviem lebo moj rad spava v kociku...asi by som si nechala aj GT zatial....
@katrenka111 nie ja uz Quinny som davno predala ... ja mam GT a NUNU len do obchodakov ale uz aj NUNA je na predaj lebo je mala uz pre nas a ked tvoj rada spava v kociku tak GT by som nemenila ze mensie to sa i uz neoplati. Ved si nechaj GT do kym sa vozi a spi v kociku ved ked uz bude mat 3 roky nebude treba kocik
kolko ma tvoj rokov?
@ivetka09 no bude mat 2roky.... tak preto chcem nieco mensie na jar,leto bo niekedy vymysla a nechce byt v kociku.....no neviem ci sa mi to opalti.... ci aj na jesen,zimu bude este v kociku....
@katrenka111 na tvojom mieste by som uz s kocikmi nevymyslala. Nechaj si to co mas ak by este si potrebovala na niekedy ale uz by som nemenila. Neoplati sa ti to uz bude mat 2 roky
Maminky, prosím o radu. Aký univerzálny nanoznik pasuje na Baby jogger city mini GT? Pinkie, Emitex aj Ivemababy majú viac druhov a netuším, ktorý by pasoval. Môžete pripadne dať aj link. Ďakujem.
@janjam kolko by ste zanho chceli? je to trojkolka ci stvorkolesovy?
@katrenka111 ahoj, nechces prosim ta nahodou predat tu podlozku ED retro? kupila som GT cierne 😉 dakujem
@zipsy no možno hej ked kupim nový kocik nejake mensi🙂
Baby nepredavate nahodou niektora baby jogger city mini-cierny?
Dievčatá zoženiem niekde na SK striebornú Versu? Dakujem
@priadka Dobrý deň, prosím Vás máte ešte ten spomínaný Bumbleride Queen B? ďakujem za odpoveď.
Ak by mal niekto zaujem o cierno sede GT, tak sa ozvite, je uplne ako novy, pouzity max 10 krat, kupili sme ho neskoro a nestihli sme vyuzit, co mi je luto, lebo je to naozaj super kocik
@katrenka111
@ivetka09 Ahojte, prosím vás, koľko polôh operkychrbta máte na verse? Pre mňa bolo nepríjemné prekvapenie, že sú len tri, i ked napr. Select má 4. A na formách, ktoré tu vidím, sa mi zdá, akobyniektore versy má 4 polohy a niektoré 3. Čo sa mzda divné ☹ star. Napr.37 a pozrite tieto obrazky. Ja svoju versus nedám do tej ležiacej polohy. Mám len 3 stupne
ahojte, chcem zalozit skupinu s kocikmi Baby Jogger..hladam este 2 moderatorky 🙂 mate niektora zaujem?
@ivetka09
@katrenka111 baby aký fusak najlepšie pasuje do bjcm GT? chcem taký, čo by sme využili od narodenia do 2-3 rokov, hlavne aby sa dal stiahnuť okolo hlavičky a nešmýkal sa v kočíku. Ďakujem
Aha tak nič ak by niekto predával tento kocik prosím dajte mi vediet

@katrenka111 mna uz vobec kociky nebavia. Staci nam GT do kym bude v kociku a hotovka 😊