icon

Kočík Baby Jogger City Mini Zip

omajevaskida
29. jún 2015

Dobrí deň mamini už dlhšie uvažujem o tomto kočíku no zatiaľ som nenašla k nemu žiadnu diskusiu ani recenziu tak by som bola veľmi vďačná za všetky vaše odpovede pripomienky hlavne skúsenosti s týmto kočiarikom za každú jednu odpoveď vám veľmi pekne ďakujem. Kľudne diskutujte, píšte chváľte, preháňajte budem rada Krásny deň Mamini 🙂

Kočík Baby Jogger City Mini ZipKočík Baby Jogger City Mini Zip
smirujuca
24. júl 2015

@vziskova podla mna je to rovnaky sed ako mam teraz na Baliose. Cize Agis bude mat asi podobny.

omajevaskida
autor
24. júl 2015

@vziskova no tak to neviem ale predné kolesá sú odpružené to sa musíš spýtať tu dievčat čo ho majú či po dlažbe hrkoce aj mňa by to zaujímalo

adush123
24. júl 2015

@vziskova neviem aky je typicky material pre bjcm no je pohodlny a nesusti mi pod prstami. Strieska je latkova trosku labilna pre mba ked som zvyknuta na iny tym striesky ☺ fotku hodim ked ho tam odfotim.no je dost dlhy aj siroky. Moj drobec je chlap na 16mes a v pohode tam lezi a nozky mu trcia. Ani zdaleka nedostane na tie stupaje pre nohy.

adush123
24. júl 2015

A ja co som s nim zatial presla i macacie hlavy tak mi nehrkotal. Po kamenoch tiez ide celkom dobre. No do lesa neviem ci je urceny.

adush123
28. júl 2015

Foto s mojim 12kg 90cm drobcom

omajevaskida
autor
28. júl 2015

@adush123 Drobec je super.Môj poslednou dobou nechce byť v kočíku tak to ideme aj Dve hodiny domov z prechádzky no katastrófa tak ti želám nech sa dlho vozíte a krásny večer.

ondrinka
2. aug 2015

Ahojte, ja sa chcem spytat, aky je priemer zadnych kolies, nikde sa to nepise, iba o prednych, ktore su viditelne mensie. Dakujem! :D

omajevaskida
autor
2. aug 2015

@ondrinka priemer zadných by mal byť 30cm pekný deň

omajevaskida
autor
2. aug 2015

@ondrinka priemer zadných by mal byť 19 cm a predné 15cm pekný deň

omajevaskida
autor
2. aug 2015

@ondrinka zisťovala som ten 30 nieje správny

ondrinka
2. aug 2015

Dakujem!🙂

smirujuca
3. aug 2015

Aj my mame Zipa uz doma 🙂

adush123
3. aug 2015

@smirujuca a sklada a rozklada sa lahko? Ja ho stale nebiem 1 rukou rozlozit 😕 a podlozku mas aku? Sklada sa s nou v pohode?

smirujuca
3. aug 2015

@adush123 muzovi sa to podarilo jednou rukou. Mne zatial nie. S podlozkou sme ho zatial neskladali. Podlozka je od Aeromoov https://www.modrykonik.sk/shops/kociky/p2fn/aer.... Je naozaj super. Mala som ju predtym v Cybex Balios.

omajevaskida
autor
3. aug 2015

@smirujuca No ahoj tak farba je super krásna a malá jej úsmev vraví za všetko vyzerá byť veľmi spokojná a tie kolieska aj mňa by to štvalo ak sú hlučnejšie ale to asi neovplyvníme keďže je to tvrdená pena aspoň v predajni Lea mi písala majiteľka tak nech sa vám dobre vozí krásny deň malej pusu pá 🙂

adush123
3. aug 2015

@smirujuca ja som kupila pinkie no nedal sa mi s nou ani zapnut v pasoch okolo noh a ani poskladat sa dobre nedal.

katarinnak
3. aug 2015

@adush123 ta podložka pod nohy sa dá polohovať? Dakujem

omajevaskida
autor
3. aug 2015

@katarinnak áno dá 🙂

celasapremenim
23. aug 2015

baby, prosim vas, odmerajte mi chrbat sirku tohoto kocika, dakujem pekne (priblizne v mieste pliecok dietata)

omajevaskida
autor
23. aug 2015

@celasapremenim ahoj širka sedenia pod dupkou je 35cm a chrbtová 32cm pekný večer

celasapremenim
23. aug 2015

dakujem pekne

aristokratka
13. dec 2015

@omajevaskida mysl9s ze by si mohla odmerat dlzku chrbtovej opierky a od sedacky po striesku miesto pre hlavu?

omajevaskida
autor
14. dec 2015

@aristokratka ahoj ja jogger nemám chcela som ho ale nakoniec sme nekúpili ale on je dosť visoký krasne sa tam ti zmestí aj 4 ročne dieťatko skus tie baby čo davali sem fotočky radi ti premerahú pekný dník Pá

vziskova
14. dec 2015

@aristokratka Domi...agis je priestorovo vacsi sirsi a ma vacsoe kolesa...niekde som hadzala porovnanie...myslim ze na kocikovo 🙂

aristokratka
14. dec 2015

@vziskova hahahaha dakujem este je v hre bj city mini ten nemas nastudovany?

vziskova
14. dec 2015

@aristokratka mam...ten som riesila ked som kupovala armadillo...do uvahy u mna prichadzal max.v gt verzii ale rozmermi bol uzsi a kratsi

markocisar
14. dec 2015

Dobrý večer, vie mi prosím niekto poradiť, ako prichytiť fusak, resp. aký fusak je vhodný do športového kočíka baby jogger city mini GT, neviem ako ho mám vzadu prichytiť, aby sa nešmýkal. Vďaka za každú radu. K.

marttina333
14. mar 2016

@adush123 ahoj prosim ta ty si kupila aj original plastenku k nemu ? ak ano je dobre uchytana na kociku ? podla obrazkov vyzera dobra
lebo co mam na sportiaku plastenku tak uchytana nie je moc extra , tam kde mam nanoznik tak je iba polozena (mohla byt s gumickou aj zo spodu uchytena) a vzdy ked fuka tak sa bojim ze mi odleti 🙂

adush123
15. mar 2016

@marttina333 hej kupila som plastenku no len raz som ju skusala ked doala. A drzi dobre, aspon to ked tolko stala 😆

marttina333
15. mar 2016

@adush123 a vies mi poslat foto ? 🙂 🙂 🙂 🙂