Kočík Baby Jogger City Select. Máte s ním skúsenosti?
ahojte, ma niekto skusenost s touto znackou ? http://www.babyjogger.com/city_select_lp.aspx planujem si ho zaobstarat ako double, tak ak niekto vlastni tento model, budem rada za kazde hodnotenie 🙂
kocky predávam tmavohnedý BJCS este v zaruke...kuk moj bazarik, ak by mal niekto zaujem.... 😉
dievčatá, sa chválim 😀 😀 😀 😀 😀 konečne máme doma BJCS 😀 😀 😀 som vytešená ako malé dieťa 😀 😀 😀
@sasikas preco ho predavas? nie si spokojna? ja mam tiez tento kocik ale len pre jedno dieta, maly ma 4 a pol mesiaca a uz sme museli prejst na sprotovu cast a neviem neviem ako vydrzime zimu.. nechcem kritizovat kocik ale je fakt dost maly a ja by som sa druhy raz uz pre neho nerozhodla!
@prinzesz maly??? mne sa tam tiez vozi Dominika este a to bude mat v decembri 3 roky....hoci sa v nom uz vozit nebude, bo uz onedlho budeme potrebovat vanicku, ale ja by som don isla vsetkymi desiatimi zas 😉
a vo vanicke sme sa tiez dlhsie nevozili....tiez sme boli zimu v sportiaku....poriadny fusak a mas to vybavene 😉 /ja mam kaiser iglu thermofleece 2x a teraz som kupila lodger bunker na toto obdobie, bo ten kaiser je na fakt zimu uz/
a dnes nam dosli aj adaptery na autosedacku, tak som vystastena, ze mozem ist rodit hned 😀 😀 😀
@bebel navod som si precitala, myslim to tak ze je uzky.. mne pride ze moje 4 mesacne dieta tam je napratane, mozno je len pocit tym ze tam mam tu vlozku z bunkeru no zatial si neviem predstavit ked tam dam cely fusak 😀
@katren idem sa pozriet na ten zimky fusak co o nom pises.. ale ked sme skusali jeden co som velmi chcela tak predavacka povedala ze to je bez sance 😀
ja mam ku kociku vsetko, adaptery, origos prsiplast, madlo.. prosto vsetko co potrebujem teraz.. len mam obavy z tej zimy ako to v nom maly prezije.. tiez ma stve ze sa neda dat sportova cast az do uplneho lahu..
a tiez som chcela aby kocik trosku peroval, aspon trosku lebo mi pride velmi tvrdy
@prinzesz pravdupovediac, ja som ho ani nemala moc moznost vyskusat, pouzivala som len cca 2 tyzdne hlboku cast, mame este aj druhy kocik a s tym mi bolo pohodlnejsie chodit.....ja som chcela surodenecky hlavne pre to, ze maly sa narodil v juny a myslela som ze ked pojdem niekam s drobcami sama, tak ho vyuzijeme, ale starsia dcera sa uz v kociku vobec nechce vozit, teraz od septembra isla do skolky, takze uz je nam uplne zbytocny.....hlboka cast sa mi tiez zdala mensia, to je pravda, ale to je asi tak vsetko ci viem posudit, nakolko ho nemam poriadne odskusany....no ale zas je jasne, ze pri surodeneckych kocikoch nemoze byt vanicka taka velka ako pri mono kocikoch...to by bola potom uz aka opacha velka.... 😅 😉 inak ja som mala dceru tiez uz od 4 a pol mesiaca v sportovom, lebo v hlbokej vanicke hucalaaaaa.....ale to bol zas iny kocik... 😉 😀
@prinzesz no, dufam, ze pomoze aspon nieco..... 😉
je to konkretne tento: http://www.enikibeniki.sk/shop/index.php?page=s...
farba je skoro taka tmavohneda ako kocik......len je to fotene s bleskom, preto sa aj odraza 😉
@prinzesz nie maly určite neni 😉 ja som sa tiež bala ked sme ho kupovali a teraz mi vnom sedi vpohode takmer 3 ročny syn 😉
@katren juuuj, vyzera to genialne! myslim ten fusak.. velmi pekne.. pozerala som ho aj u nas a nie je ani nejak zavratne drahy, jasne lacny nie je ale 100eur nestoji.. a ked do neho dam v decembri moje 6-7 mesacne dieta neutopi sa v nom? alebo nebude previsat dole kedze my sme este na prvom stupni /meria zatial 68cm/
si zlata ze si mi to nafotila a upokojila ma, lebo zacinala som mat nervy z toho.. inac madlo pouzivas od kedy? ja ho mam ale este sme ho nenamontovali, este mi pride zbytocne ci?
@miska22200 hmm no som zvedava, fakt mam obavy ale zas kamoska mi hovorila ze kocik pouzivala tak rok a pol a dost, ze dieta chcelo chodit a nie vozit sa..
@bebel a ten je odpruzeny?
@prinzesz urcite sa v nom neutopi....prisposobis tu hlavicku snurkami a bude 😉 a pretrcat nebude, da sa dolu v pohode "ohnut" ci ako to mam napisat, tak aby nepretrcal 😉 a tieto fotky si na tej vacsej velkosti a je to akurat...ani nepretrca 😉
madlo sme dali hned ako sme kupili, bo Dominicka ho pouzivala a potom sme pridali len sportiak druhy a tam sme jej dali tacku 😉
inak by som ho dala vtedy, ked bude vediet sediet, bo odvtedy nas Michal taaaaaaak vymyslal ze az 😀
nemate niekto fusak emitex v kočiku BJCS? ako obliekate detičk yterza v tomto počasi do športiaku mam 5 mesačných drobcov.. uvažujem o fusaku emitex a neviem či si mam kuúpovat aj nanožnik.. alebo stači len fusak...
aku značku mate v BJCS teraz na prechodne obdobie neviem ako ich mam obliekat či dokupit nanožnik.. alebo už rovno fusak zimny.. uvažujem o emitex 3v1 alebo baby desing od richelieu
@iwonna ja mam toto teraz v kociku http://www.4mama.sk/fusaky-a-zavinovacky/precho... - farba 67 😉 .....ale rozmyslam, ze dam do bazaru, bo som si kupila teraz Lodger Bunker 😉
a obliekam.....dlhe body, teplaky, ponozky, mikina a capica....nic viac 😉
@katren
ja som si včera kupila tento http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=11311523 je to super hlavne ak by na zastihol dažd či sneh je to nepremokave a neprefukne hlavne o to mi išlo a da sa vrch odzipsovat ak by bolo teplo.. a na zimu uvažujem o emitexe 3v1
@prinzesz no to hej,každe dieta je ine...môj syn bol tiež taky,že rad chodil,niekedy išiel pekne niekedy vymyšlal,neposluchal vtedy som ho dala do kočiara namiesto toho aby som ho tahala a bojovala snim 😝 a ešte aj tlačila zaroven kočiar 😝 niekedy to pomohlo ako vyhražka že som mu pohrozila že ked nebude posluchat ide do kočiara....a niekedy ked sme sa ponahlali niekde alebo sme išli daleko a dlho tak tam išiel tak či tak 😉
@prinzesz my mame fusak zimny ale to je hrube,ked sneži to nepremoči,a čo sa tyka kočiara tak si nemyslim že sa zniči tym že na neho sneži počas prechadzky,ved ho nenechaš stat cely den vonku , ja som rozhodnuta kupit nanožnik,myslim si že to je najlepšie riešenie a počas dažda...len ja ho dostanem až na vianoce 😝

@rika84 ano je to cabrio-fix 😉