Kočík Baby Jogger City Select. Máte s ním skúsenosti?
ahojte, ma niekto skusenost s touto znackou ? http://www.babyjogger.com/city_select_lp.aspx planujem si ho zaobstarat ako double, tak ak niekto vlastni tento model, budem rada za kazde hodnotenie 🙂
ahojte kocky, mam na vas otazocku ohladom vanicky. Je normalne ze strieska je vacsia/dlhsia ako vanicka a teda medzi vanickou a strieskou je asi 10cm medzera? Nefuci tade detom dnu? Raz sme boli vonku a fukal vietor a dcerke tam normalne okolo hlavicky fusak povieval. Mate aj vy takuto skusenost alebo som ja vanicku nejako zle poskladala? Aj ked neviem co som mohla zle zlozit lebo je to dost intuitivne. Vdaka za odpovede!
@katren, @kvetinqa dakujem, takze asi to tak ma byt. Dnes sme boli von a dost fukalo a bola zima a bolo to ok, tak asi len lepsie musim nasadit fusak nech tu dieru zakryje. Neviem ako vam ale vanicka sa mi az tak nepozdava, blbe je ze ju treba nasadzovat dvoma rukami a irituje ma aj to vecne vyberanie a vkladanie tych usi za co sa drzi (na druhom kociku ma vanicka hore jeden uchyt a krasne sa da jednou rukou niest aj nasadit a zosadit z konstrukcie). Ale inak je kocik super, velmi chvalim!
Aj my sme dnes poskladali kocik 🙂 Chcem sa spytat, tie, ktore ho pouzivate ako surodenecky, ako je najvyhodnejsie mat nasadenu vanicku a sportovu cast? Vanicka dolu a sportova cast ku mne? A ak chcem, aby starsie dieta bolo otocene dopredu? A tiez sa chcem este spytat, aky mate fusak vo vanicke? Je strasne malicka a ked tam dam este fusak, tak sa tam ani babo nevojde... Tiez som pozerala na tu medzeru na vanicke, ze tade musi fukat. Jedine tam dosit suchy zips?
@vivianaba
@moka
@kvetinqa nam tadial vietor nefuka 😕 , vcera som skusala a to teda sakra riadne fukalo 😕 😕 😕
My fusak este nenosime, ale mam Kaiser Iglu tmavohnedy....aj minuly rok som mala a zmestil sa 😉
@moka ja nosim dolu vanicku a hore sportak ku mne....a da sa aj opacne, ale musis nozky dat uplne hore na sportaku a potom sa to da 😉
dievčatá,,, nebudete niektorá predávať vajíčko???
ďakujem 🙂
Ahojte dievčatá, prosím Vás aku podlozku používate do sportakov? Pasuje aj tá bez bocnic od pinkie?? Ďakujem za radu 🙂
@olimon od pinkie pasuju presne do tohto kočiara tie bez bočnic https://www.modrykonik.sk/fotoblog/lubka_to/alb...
@magic08 Versa je aktualna novinka, ktora prisla v par kusoch v oktobri, ktore sa hned rozpredali a momentalne nie je na Slovensku ziadna a bude az mozno v marci, ale to je este vo hviezdach a co sa tyka vanicky, tak ta este vobec ani nebola, ale casom hadam bude, ale to je este daleka buducnost. A ani v cechach uz nie je versa.
@moka ja ho ešte tiez nemám vyskusany 🙂 len dnes si idem po neho 🙂 najprv som myslela, že mi bude stačiť 1 kocik pre babo... Ale s tou mojou "víchricou" sa neda ísť nikde... Malu by som mala aj tak na rukách, a má 13kg, a ešte tlačiť aj kocik s babom... Tak som presvedčila manžela, že nám treba surodenecky 🙂 bola som sa naň pozrieť v predajni, čo má trosku odvádzalo že vôbec neperuje, ale dúfam že sa s ním bude chodiť dobre. Vanicky by som sa nebala, pretože je "štandardne" velka. Má rozmery 72x35, takze aj fusacik s overalom by sa tam mal zmestit 🙂 ja mám druhý kocik brio go, a tam je Vanicka len 71x31cm... 🙂 a ako nám budu deticky rast, tak sa bude aj otepľovať a budu mat stále menej oblečenia 😉 takze by to mali vo vanicke v pohode zvládnuť.
@olimon ja som pre istotu presvedcila manzela dopredu, ze potrebujeme surodenecky kocik 🙂 Maly sa zatial rad vozi v kociku a neviem si predstavit ist s nim niekde pesi... Tiez je dost velky a tazky. My sme zohnali ojazdeny za super cenu. A mozem sa spytat, ako to zvladate s 2 drobcami? Ja sa toho dost obavam, hlavne, ze maly bude ziarlit.
@moka Ja som tiez chcela jazdeny, ked som bola tehu tak ich bolo kopec pekných a za dobrú cenu. Ale manžel nechcel ani pocut o ďalšom kociku 🙂 mám brio v ktorom dcéra cez den spí a tým že som bola tehu a nesmela som sa natahovat, tak som si kúpila golfky quinny zapp xtra do auta. Takze o treťom kociku sa ani nechcel baviť 🙂 ja ho aj chápem 🙂 ale on musi pochopiť aj mna 🙂 no a potom ked uznal že s dvomi deti sa niekam vychystat a vôbec vyjsť na ulicu je ako maturita, tak povolil kúpu baby joggera 🙂 no ale v ponuke boli len dost drahé alebo cervene a fialove, a tie farby moc nemusím 🙂 tak mame nový cokoladovo hnedy 🙂 uz parkuje v chodbe 🙂
Prosím Vás, nema niekto na predaj 1x adapter maxi cosi na city select?? Ďakujem 🙂
@olimon https://www.modrykonik.sk/bazar/dvojicky-potreb... tu je na predaj ....

@katren dakujem... najdem si to... pozeram bazar, ale neviem najst ten kocik... ej tu na MK, ci na MMB?