Kočík Baby Jogger City Select. Máte s ním skúsenosti?
ahojte, ma niekto skusenost s touto znackou ? http://www.babyjogger.com/city_select_lp.aspx planujem si ho zaobstarat ako double, tak ak niekto vlastni tento model, budem rada za kazde hodnotenie 🙂
@olimon sorry predosly prispevok patril @prinzesz. A uz som nasla aj tu maminu, je to @katarina6, vo fotoblogu ma aj fotky kocika s "novou" strieskou.
Inak baby my sme uz v sportaku, ta vanicka je na zaplakanie mala (hlavne v zime s fusakom). Teeeda ze sa 3mesacne dieta voslo do vanicky len s obuvakom je dost tragicke. Hlavne ze na vsetkych sportovych sedackach novodobych kocikov pisu ze je len pre deti od 6 mesiacov 😠 No co uz, tak sme v sportaku. Aspon moze vykukat von ale zda sa mi tam riadne stlacena v takej cudnej korytkovej polohe.
Baby mate niektora rovnaky problem ako my - ze sa zasekava predne koliesko ked veziem obe deti? Raz jedno raz druhe, takze konkretnym kolesom to nebude. Skor mi pride ze konstrukcia nie je najlepsia, ked je predok zatazeny tak sa to obcas proste zasekne. Kocik je tazky sam o sebe s 2 detmi a ked napr. nastupujem do autobusu a zasekne sa to je to fakt radost.
@vivianaba - mne sa dieta do vanicky pohodlne zmestilo do 8 mesiacov 😀 Vratane fusaku, samozrejme 😉 Zalezi od velkosti dietata 😉 🙂
S kolesami nemam ziadny problem, nezasekavaju sa, ci mam 1 alebo 2 deti nasadene.... Aj plne nalozeny sa mi ovlada vcelku pohodlne. Ale zase autobusom chodim minimalne....
@vivianaba tak to sa stava aj mne, a to jazdim len s jednym dietatom! ale vsimla som si ze sa to stane vtedy ked idem po hoodne nerovnom povrchu.. stalo sa mi to zatial asi len 2x potom som to poriadne zatlacila aby to bolo na tak ako to chcem ja myslm to kolecko a od vtedy v poho.. klop klop
@vivianaba nerobila som s tým nič, stávalo sa mi to ked išla hore alebo dole z chodníka.....ja som už kočiar predala, ale skús zavolať do obchodu či stým nemaju skúsenosti, lebo mne sa napriklad aj brzda občas nedala zabrzdiť a volala som do močenku a povedala mi že som není jedina ktorej sa to stáva...
@lubka_to s brzdou nastastie problem nemam, mozno tam zavolam ze co to ma byt s tym kolesom.
@kocurcek ano mam ju vo fusaku a na tom nanoznik, ale nemam ten originalny ale univerzalny (kupovany tiez v Mocenku ako kocik). Je tam dost dobre chranena, ten nanoznik je velky a dobre zakryje aj boky aj pred tvarou dietata. Pouzivam taky isty aj pre starsieho syna. A ty si ako poriesila tu malu vanicku?
@moka nie, nedavala som tam uterak ani deku. Mne sa ta poloha moc nepozdava ale mala je spokojna. Nastastie nepouzivam tento kocik casto, len ked veziem oboch, inak pouzivam Teutoniu a tam mi este vojde do vanicky a sportak sa tiez da dat uplne do rovnej polohy.
@katren to fakt vam je vanicka taka velka? Nechapem ake su tie deti rozne. Nasa mala ma necele 4 mesiace, asi 65cm a 6,5kg. Fusak som mala najprv kozusinovy - ten som uz davno zrusila kvoli malej vanicke, potom Kaiser (ten mam teraz v druhom kociku, ma vacsiu vanicku) a teraz Lodger Bunker. A bola tam riadne narvana aj hlavu mala otlacenu a nohy pokrcene a strasne vrieskala na poslednej prechadzke vo vanicke v BJCS tak sme usudili ze jej tam uz nebolo prijemne takej natlacenej a vanicku sme zrusili.
@vivianaba
@katren
ja si ju teda v sportovej casti este neviem vobec predstavit... Ved by mi uplne spadla do toho korytka 😖 Ja mam este Concord, teraz je sice prerobeny na sportovu cast pre starsieho syna, ale asi nasadim vanicku a budem ju vozit v nej, ked pojdeme niekam same. BJCS tiez len vynimocne teraz vyuzivam, skor budem asi v lete, ked budu moct byt uz obaja v sportakoch. Tiez je mala vo vanicke nespokojna, je tam natlacena, ani pohnut sa nemoze.
baby vidim ze nasa mala je obrik oproti vasim detickam takze asi preto sa nevojde do vanicky. Ked mala 57cm tak sa este vosla 😎
@loxa
@lubka_to
no tak nakoniec som objednala tašku z netu- v našej DM- ke mali len bledú a bordovú... že iné ani nemajú a v celom meste mi ponúkali iba čierne tašky... chcela som hnedú, tak som to riskla- 19Eur aj s poštovným tu z MK PRO... https://www.modrykonik.sk/shopy/kociky/81h5/tas...
Pripájam aj foto 😉 taká som rada že sadla farba dokonale 😀
inak, vôbec sa taška po tej gumovej rúčke nešmýka 🙂

a ja mam cierny kocik, zvazovala som cerveny a min.rok vysla nova farba taky pekny bezovy alebo co to bola za farba moc krasny ale samozrjeme vysiel az ked som uz odrodila a kocik mala doma.. hmm no neva! k ciernej sa mi lahko dopasuvavaju veci.. ja som si dala tasku sit u firmy aesthetic.cz ale uz by som to nerobila, lebo taska je sice fajn ale neprakticka, nema zips co mne chyba.. je dost mala, nema priehradky a tie "oka" co ma vpredu akoze na lyzicku tak tam sa mi ziadna nevosla.. tak netusim na ake lyzicky to siju! a tolke prachy som za to dala :( s tou z DM nemam skusenost