icon

Kočík Baby Jogger City Select. Máte s ním skúsenosti?

kkiki
27. okt 2010

ahojte, ma niekto skusenost s touto znackou ? http://www.babyjogger.com/city_select_lp.aspx planujem si ho zaobstarat ako double, tak ak niekto vlastni tento model, budem rada za kazde hodnotenie 🙂

loxa
1. mar 2013

no inak tie farby..presne @tintinamartina ..niekde som ale videla ,,tusim na nejakej zahranicnej stranke ze daju do ponuky aj tyrkisovy a limetkovy..to by bolo pre mna🙂))

tintinamartina
1. mar 2013

@loxa to fakt? Nevieš na akej to bolo stránke? To by som chcela vidieť. A potom aj mať. V USA sa dá tá biela kúpiť bežne. To len my máme obmedzený trh. 😒

loxa
1. mar 2013

no presne na nejakej americkej stranke to bolo...alebo neviem ci tu nedaval niekto linky

lin123
16. mar 2013

ahojte. uvazujem nad tymto kocikom, sportovou castou len...manejake negativa tento kocik? dakujem.

miska22200
16. mar 2013

@lin123 ja som ho kupovala už ked boli deti väčšie ale uvažovala som nadtym že tie čo maju babätka je škoda že sa neda aspon trocha natriasat 😅 pri uspavani alebo upokojovani drobca 😝 ale niektorym to nevadi,mne by to vadilo lebo mala bola urevane a nespave babo tak som ju stale len natriasala aj počas prechadzky...ale inak je super nevidim žiadne negativa 😉

barny
20. mar 2013

chcem sa spýtať či sa oplatí BJC aj pri jednom dieťati, alebo je to skôr predsa len pre dve deti? Ďalšie dieťa už neplanujeme a tento kočík sa mi dosť páči 🙂

kocurcek
20. mar 2013

@barny ahoj, no ja by som si ho pre jedno dieťa nekupovala....pre dve deti je to super, ale pre jedno je to predsa len ťažký, dlhý a široký kočík...

barny
20. mar 2013

@kocurcek ďakujem za radu, aj ja sa bojím či preda nebude len ťažší, pozerala som na nete baby jogger versa a asi radšej ten mrknem, chcem behnuť do BA pozrieť ich naživo 🙂

miska22200
21. mar 2013

baby chcela by som ku kočiru kupit ten stoják či sa pripevnuje pre staršie dieta...neviete poradit aky tam môže ist????

mojan
22. mar 2013

@myzma ahoj tak ja som kúpila v DM drogerii,, priestranná s vnútornými priehradkami som veľmi spokojná... má nadstavitelnú dlžku ramenného popruhu takže ja som vždy len prehodila cez rúčku, a upravila dĺžku aby mi nezapierala do kolien... pre mňa je top...majú v čiernej aj béžovej a ked som kupovala obsahovala aj výrobky zn.babylove čo vlastne Dm. tak skús pozrieť možno sa ti zapáči... (ja som upínanie neriešila,,,taška pekne držla na rúčke bola taká pogumovaná rúčka)

mojan
22. mar 2013

@lin123 ahoj ja ho mám už dva roky a negatíva nemám aké napísať , som nadmieru spokojná.

drahomira123
26. mar 2013

@mojan a čo kolieska ..najma tie predné tie niesu nafukovacie??? a v snehu sa ako s ním išlo..nebol to problém...nezabárali sa príliš,? dakujem za odpoved

katren
26. mar 2013

@drahomira123 mozem aj ja odpisat? snad sa @mojan nenahneva 😅
kolieska nie su nafukovacie, su take tvrdene...v snehu sa s nim ide dobre, nezabaral sa 😉

drahomira123
26. mar 2013

@katren dakujem a tie zadne? a nie je to pre deti veľmi trasľavé...lebo teraz mám jedno dieťa a máme dorjan a ten je nafukovaci a je to super aj na terén na dedine kde bývam a čakáme dalšie tak na zimu by sme potrebovali a naživo pochybujem že ho uvidím v obchode

katren
26. mar 2013

@drahomira123 napisem ti takto: minuly rok sme s nim absolvovali turu na Marhat.....
cesta vyzerala: asfalt, udupana lesna cesta s korenmi stromov krizom, male kamienky.....takto sa to opakovalo....po ture som myslela, ze ho ani neumyjem uz a teda bola som s nim rozlucena....ALE....umyt sa dal, cakala som defekt a nic, decka neboli vytrasene...neviem kde byvas, ale ak niekde pobliz /myslim tak 200km +-/, nie je problem prist a ukazem ti ho 😉 uz som tak bola v BA, chodime do ZA k zubarovi...a v lete chodime po Slovensku na vylety 😉

drahomira123
26. mar 2013

no ja bývam pri bratislave v dedine...a mala by som mať rozdiel medzi detmi 13 mesiacov tak dufam že by som ho využila..aspon tu prvú zimu urcite...a ty si koľko ten kočík využila??? a máš tiež 13 mesiacov som kukala

katren
26. mar 2013

@drahomira123 ja ho mam este stale 😉
tak ked pojdeme do BA, tak napisem, ok??? hej, mame to tak natesno 😝 😀 ale nemenila by som 😉

mojan
27. mar 2013

@drahomira123 ahoj prvú zimu sa dalo v pohode,,kolieska sú dostatočne široké aj veľké a musím povedať že po dvoch rokoch niesú ani veľmi zošuchané,,,a druhú zimu sme už chodíli na sánkach ked bolo viac snehu.

mojan
27. mar 2013

@katren ahoj píšeš že máš BJ CS, potrebovala by som kúpiť jednu čiernu vaničku nemáš napredaj? ďakujem

katren
27. mar 2013

@mojan ahoj, ciernu nemam....mam hnedu a tu este pouzivam 😉

mojan
28. mar 2013

ahoj, a dokedy ju budeš ešte používať ja by som ju potrebovala asi tak na v júni, a brala by som asi aj hnedú , lebo nemôžem zohnať čiernu.

mojan
28. mar 2013

@katren ahoj a dokedy ju budeš používať , ja by som ju potrebovala na jún, a teda by som ju vzala , lebo nemôžem zohnať čiernu. dik

kvetinqa
28. mar 2013

@drahomira123 ja byvam tiez pri BA a tiez mam BJCS, ak ho budes chciet vidiet, nie je problem 😉

orovka
29. mar 2013

@mojan ja mám na predaj tiež hnedú

bubulka2610
4. apr 2013

@tilly ahoj chcem sa opytat kde to objednavate aj ja by som chcela ale ine mi treba dakujem

tilly
4. apr 2013

@bubulka2610 nechapem 😅 co odkial objednavam? bj som kupovala v alladine

bubulka2610
4. apr 2013

to madlo na kocik taky stolcek to vizeralo co ste predavaly len ja potrebujem ine na akej stranke

bubulka2610
5. apr 2013

dakujem

siss_sz
5. apr 2013

BABY... Surne potrebujem navod, ako sa meni ta spolocna cast z hlbolkeho na sportovu cast... dakujem 🙂