Kočík Baby Jogger City Select. Máte s ním skúsenosti?
ahojte, ma niekto skusenost s touto znackou ? http://www.babyjogger.com/city_select_lp.aspx planujem si ho zaobstarat ako double, tak ak niekto vlastni tento model, budem rada za kazde hodnotenie 🙂
@loxa to fakt? Nevieš na akej to bolo stránke? To by som chcela vidieť. A potom aj mať. V USA sa dá tá biela kúpiť bežne. To len my máme obmedzený trh. 😒
no presne na nejakej americkej stranke to bolo...alebo neviem ci tu nedaval niekto linky
ahojte. uvazujem nad tymto kocikom, sportovou castou len...manejake negativa tento kocik? dakujem.
@lin123 ja som ho kupovala už ked boli deti väčšie ale uvažovala som nadtym že tie čo maju babätka je škoda že sa neda aspon trocha natriasat 😅 pri uspavani alebo upokojovani drobca 😝 ale niektorym to nevadi,mne by to vadilo lebo mala bola urevane a nespave babo tak som ju stale len natriasala aj počas prechadzky...ale inak je super nevidim žiadne negativa 😉
chcem sa spýtať či sa oplatí BJC aj pri jednom dieťati, alebo je to skôr predsa len pre dve deti? Ďalšie dieťa už neplanujeme a tento kočík sa mi dosť páči 🙂
baby chcela by som ku kočiru kupit ten stoják či sa pripevnuje pre staršie dieta...neviete poradit aky tam môže ist????
@myzma ahoj tak ja som kúpila v DM drogerii,, priestranná s vnútornými priehradkami som veľmi spokojná... má nadstavitelnú dlžku ramenného popruhu takže ja som vždy len prehodila cez rúčku, a upravila dĺžku aby mi nezapierala do kolien... pre mňa je top...majú v čiernej aj béžovej a ked som kupovala obsahovala aj výrobky zn.babylove čo vlastne Dm. tak skús pozrieť možno sa ti zapáči... (ja som upínanie neriešila,,,taška pekne držla na rúčke bola taká pogumovaná rúčka)
@mojan a čo kolieska ..najma tie predné tie niesu nafukovacie??? a v snehu sa ako s ním išlo..nebol to problém...nezabárali sa príliš,? dakujem za odpoved
@drahomira123 mozem aj ja odpisat? snad sa @mojan nenahneva 😅
kolieska nie su nafukovacie, su take tvrdene...v snehu sa s nim ide dobre, nezabaral sa 😉
@katren dakujem a tie zadne? a nie je to pre deti veľmi trasľavé...lebo teraz mám jedno dieťa a máme dorjan a ten je nafukovaci a je to super aj na terén na dedine kde bývam a čakáme dalšie tak na zimu by sme potrebovali a naživo pochybujem že ho uvidím v obchode
@drahomira123 napisem ti takto: minuly rok sme s nim absolvovali turu na Marhat.....
cesta vyzerala: asfalt, udupana lesna cesta s korenmi stromov krizom, male kamienky.....takto sa to opakovalo....po ture som myslela, ze ho ani neumyjem uz a teda bola som s nim rozlucena....ALE....umyt sa dal, cakala som defekt a nic, decka neboli vytrasene...neviem kde byvas, ale ak niekde pobliz /myslim tak 200km +-/, nie je problem prist a ukazem ti ho 😉 uz som tak bola v BA, chodime do ZA k zubarovi...a v lete chodime po Slovensku na vylety 😉
no ja bývam pri bratislave v dedine...a mala by som mať rozdiel medzi detmi 13 mesiacov tak dufam že by som ho využila..aspon tu prvú zimu urcite...a ty si koľko ten kočík využila??? a máš tiež 13 mesiacov som kukala
@drahomira123 ja ho mam este stale 😉
tak ked pojdeme do BA, tak napisem, ok??? hej, mame to tak natesno 😝 😀 ale nemenila by som 😉
@drahomira123 ahoj prvú zimu sa dalo v pohode,,kolieska sú dostatočne široké aj veľké a musím povedať že po dvoch rokoch niesú ani veľmi zošuchané,,,a druhú zimu sme už chodíli na sánkach ked bolo viac snehu.
ahoj, a dokedy ju budeš ešte používať ja by som ju potrebovala asi tak na v júni, a brala by som asi aj hnedú , lebo nemôžem zohnať čiernu.
@drahomira123 ja byvam tiez pri BA a tiez mam BJCS, ak ho budes chciet vidiet, nie je problem 😉
@tilly ahoj chcem sa opytat kde to objednavate aj ja by som chcela ale ine mi treba dakujem
@bubulka2610 nechapem 😅 co odkial objednavam? bj som kupovala v alladine
to madlo na kocik taky stolcek to vizeralo co ste predavaly len ja potrebujem ine na akej stranke
dakujem
BABY... Surne potrebujem navod, ako sa meni ta spolocna cast z hlbolkeho na sportovu cast... dakujem 🙂

no inak tie farby..presne @tintinamartina ..niekde som ale videla ,,tusim na nejakej zahranicnej stranke ze daju do ponuky aj tyrkisovy a limetkovy..to by bolo pre mna🙂))