icon

Kočík Baby Jogger City Select. Máte s ním skúsenosti?

kkiki
27. okt 2010

ahojte, ma niekto skusenost s touto znackou ? http://www.babyjogger.com/city_select_lp.aspx planujem si ho zaobstarat ako double, tak ak niekto vlastni tento model, budem rada za kazde hodnotenie 🙂

palesandra
28. júl 2013

Baby rozhodujem sa pre bjcs,pre babatko a 3rocneho,na nakupy do mesta a pod. Mam golfky maclaen xt a mala som hauck ale tazko sa mi tlaci,vaha dietata a ja mam len 157cm.neviem ci utlacim bjcs,ked bude este jedno babo a vacsi tazsi kocik...poradite?

katren
29. júl 2013

@palesandra ja mam 164cm a utlacim 😉

slavkath
29. júl 2013

@katren ...urcite, ja som mala graco surodenecky, ako autobus, tieto su ovela lahsie🙂

palesandra
29. júl 2013

Ak by chcel niekto predat,city select,nech sa mi ozve🙂

palesandra
29. júl 2013

Inak a nie je mala ta sportova cast pre 3,5rocne dieta?

katren
29. júl 2013

@palesandra 3,5 ci 2,5??? Dominicka ma 3,5 a teda nenapadne ju sadat si tam.....najradsej chodi peso.....ale ked je unavena, tak je tam uz poskrcana....ma 110cm a myslim, ze pri 3,5 roku budes mat problem vybrat spravny kocik, lebo vacsina je DO 3 rokov....

palesandra
29. júl 2013

3,5 ude mat orok ked ho budem vyuzivat ako surodenecky.v zime teraz ako jeden. A je dost pruzny,citala somze je asi najlepsi zo surodeneckych.

palesandra
29. júl 2013

@katren moj maly nechce chodit peso na dlhsie tray a na nakupoch stale odbieha.

manila421
1. aug 2013

da sa nakliknut concord ion vajicko na konstrukciu bjcs?

kvetinqa
1. aug 2013

@palesandra ja mam 157 cm a utlacim 🙂 a BJCS sa prave chystam predat.. Ak budes chciet viac info, IP.

moka
1. aug 2013

@manila421 myslim, ze nie. Ale mozem to zajtra vyskusat 🙂 Co viem, tak maxi cosi sa daju nakliknut.

palesandra
2. aug 2013

@kvetinqa z akych casti mas vyskladanu zostavu?

manila421
2. aug 2013

@moka ked ja mam po prvom dietati vajicko concord a sa mi nechce kupovat nove vajicko kvoli tomu, ale ani nebudem, aj tak som to velmi nepouzivala to naklikavanie vajicka na konstrukciu, vacsinou bol vo vanicke...
ale ak by sa ti adlo to skusit, aj nemam tie adaptery...

kvetinqa
2. aug 2013

@palesandra dve sportove casti, jedna vanicka, jedno madlo

amcitamci
3. aug 2013

Ahojte, nie je tu niektora, ktoraby BJCS predaval, alebo sa chystala ho predavat? Prirastok cakame 28..10. tak dovtedy je este trochu casu....

katren
3. aug 2013

@amcitamci staci si precitat 5 komentarov vyssie 😉 alebo pozriet bazar 🙂

mirka212
Odpoveď bola odstránená
livsa
29. aug 2013

Ahojte, rada by som sa spytala, tie, ktore ste v kociku vozili dve deti, mate tip na nejaku fajn tasku na kocik? Aby sa tam aj vela zmestilo, no nech nevyzera ako opacha...

romanecka
11. sep 2013

Baby, môj dvojmesačný sa už teraz do vaničky vojde len-len... Narodil sa ako 55cm, teraz neviem koľko má. S fusakom by som ho tam už ani nedostala. Keďže do kočíka ťažko, nosíme sa v Ergu... Kedy ho môžem dať do športovej časti?? Kto vymyslel takéto malé vaničky??? 😠 😠 😖

palesandra
12. sep 2013

Chysta sa niekto predat bj city select? Ak ano,napiste mi.dik

mirka212
12. sep 2013

@palesandra ahoj ja ho mam v inzeratoch.

palesandra
12. sep 2013

@mirka212 dik za info, napisem ti IP...

palesandra
12. sep 2013

@mirka212 mirka, taku svetlu farbu velmi nechcem, podla mna sa smotanova dost bude spinit, co ja mam skusenosti...

moka
15. sep 2013

Ahojte, potrebovala by som poradit.. aký nánožník máte na BJCS? Tento: http://www.prenasedeti.sk/obchod/action/product... ? Alebo máte niektorá aj šitý?

katuska_za
17. sep 2013

@romanecka no u nas podobne, maly nema ani 2 mesiace a uz tam ma dost malo miesta ja netusim co budeme robit v zime :(

katren
17. sep 2013

@moka my nemame ziadny.....minuly rok som tiez vahala ci kupit ci nie, ale nakoniec sme ho ani nepotrebovali....staci poriadny fusak a je to 😉
my mame teraz lodger bunker a na zimu kaiser iglu thermofleece 😉

livsa
17. sep 2013

Ahojte, potrebujem kupit plastenku do dazda na BJ City Select - staci ten univerzalny na surodenecku/dvojickovsku verziu. Viete mi poradit, ci to dostat aj niekde v BA? Keby som si to dala poslat z Pre nase deti, zbytocne preplatim na postovnom...

moka
17. sep 2013

@katren Dik, my mame tiez Lodger bunker aj original fusak Baby jogger, ale predsa zvazujem aj nanoznik.. Skor kvoli tomu, ze mozno dam na fusak aj deku, tak aby sa mi nezosmykla.

palesandra
18. sep 2013

ahojte baby, prosim vas, da sa na bjcs kupit aj samostatna vanicka alebo len ten bassinet kit na prerobenie vanicky zo sportovej casti?
druha otazka, da sa pripojit aj skejt k tomuto kociku?

katren
20. sep 2013

@palesandra pokial viem tak len bassinet kit, bo zo sportaka na to potrebujes ten ram.....
a skejt sa da, my mame uni 😉