Kočík Baby Jogger City Select. Máte s ním skúsenosti?
ahojte, ma niekto skusenost s touto znackou ? http://www.babyjogger.com/city_select_lp.aspx planujem si ho zaobstarat ako double, tak ak niekto vlastni tento model, budem rada za kazde hodnotenie 🙂
@palesandra ja mam 164cm a utlacim 😉
Ak by chcel niekto predat,city select,nech sa mi ozve🙂
Inak a nie je mala ta sportova cast pre 3,5rocne dieta?
@palesandra 3,5 ci 2,5??? Dominicka ma 3,5 a teda nenapadne ju sadat si tam.....najradsej chodi peso.....ale ked je unavena, tak je tam uz poskrcana....ma 110cm a myslim, ze pri 3,5 roku budes mat problem vybrat spravny kocik, lebo vacsina je DO 3 rokov....
3,5 ude mat orok ked ho budem vyuzivat ako surodenecky.v zime teraz ako jeden. A je dost pruzny,citala somze je asi najlepsi zo surodeneckych.
@katren moj maly nechce chodit peso na dlhsie tray a na nakupoch stale odbieha.
da sa nakliknut concord ion vajicko na konstrukciu bjcs?
@palesandra ja mam 157 cm a utlacim 🙂 a BJCS sa prave chystam predat.. Ak budes chciet viac info, IP.
@kvetinqa z akych casti mas vyskladanu zostavu?
@palesandra dve sportove casti, jedna vanicka, jedno madlo
Ahojte, nie je tu niektora, ktoraby BJCS predaval, alebo sa chystala ho predavat? Prirastok cakame 28..10. tak dovtedy je este trochu casu....
Ahojte, rada by som sa spytala, tie, ktore ste v kociku vozili dve deti, mate tip na nejaku fajn tasku na kocik? Aby sa tam aj vela zmestilo, no nech nevyzera ako opacha...
Baby, môj dvojmesačný sa už teraz do vaničky vojde len-len... Narodil sa ako 55cm, teraz neviem koľko má. S fusakom by som ho tam už ani nedostala. Keďže do kočíka ťažko, nosíme sa v Ergu... Kedy ho môžem dať do športovej časti?? Kto vymyslel takéto malé vaničky??? 😠 😠 😖
Chysta sa niekto predat bj city select? Ak ano,napiste mi.dik
@palesandra ahoj ja ho mam v inzeratoch.
@mirka212 dik za info, napisem ti IP...
@mirka212 mirka, taku svetlu farbu velmi nechcem, podla mna sa smotanova dost bude spinit, co ja mam skusenosti...
Ahojte, potrebovala by som poradit.. aký nánožník máte na BJCS? Tento: http://www.prenasedeti.sk/obchod/action/product... ? Alebo máte niektorá aj šitý?
@romanecka no u nas podobne, maly nema ani 2 mesiace a uz tam ma dost malo miesta ja netusim co budeme robit v zime :(
Ahojte, potrebujem kupit plastenku do dazda na BJ City Select - staci ten univerzalny na surodenecku/dvojickovsku verziu. Viete mi poradit, ci to dostat aj niekde v BA? Keby som si to dala poslat z Pre nase deti, zbytocne preplatim na postovnom...
ahojte baby, prosim vas, da sa na bjcs kupit aj samostatna vanicka alebo len ten bassinet kit na prerobenie vanicky zo sportovej casti?
druha otazka, da sa pripojit aj skejt k tomuto kociku?
@palesandra pokial viem tak len bassinet kit, bo zo sportaka na to potrebujes ten ram.....
a skejt sa da, my mame uni 😉

Baby rozhodujem sa pre bjcs,pre babatko a 3rocneho,na nakupy do mesta a pod. Mam golfky maclaen xt a mala som hauck ale tazko sa mi tlaci,vaha dietata a ja mam len 157cm.neviem ci utlacim bjcs,ked bude este jedno babo a vacsi tazsi kocik...poradite?