Kočík Baby Jogger City Select. Máte s ním skúsenosti?
ahojte, ma niekto skusenost s touto znackou ? http://www.babyjogger.com/city_select_lp.aspx planujem si ho zaobstarat ako double, tak ak niekto vlastni tento model, budem rada za kazde hodnotenie 🙂
ahojte, tiež budem predávať BJ city select vo fialovej farbe po mojich dvojičkách - 1 podvozok, 2x športová sedačka, 2x madlo, pláštenka a 2 nánožníky.
Baby aj ja mam na predaj. 1x sp.cast a vanicka, hnedej farby - ako novy...Nemozem najst zarucak, ale kupeny april 2013
ahojte dievčatá.. práve včera sme kupili BJ select city... a robí mi problém nánožník.. kde pozerám všade je drahý okolo 60e.. a to budem potrebovat dva... aké ste dávali? či kde to ušit? a čo vanička? do kolko cca mesiacov ste tam vozili bábatka? a to ešte rozmýšlam že nemám ani pláštenky :( to si už nikto nekupuje??
@dudi30 nas odvozil 3 deti a nanoznik sme nepotrebovali.....na zimu som mala hruby fusak Kaiser iglu thermofleece a nanoznik som nepotrebovala....plastenku sme dostali velku na cely kocik pri kupe, bude ti stacit uni velkost, netreba kupovat original 😉, par stranok dozadu je tu o tom pisane a aj link s plastenkou pridany 😉
vo vanicke som mala deti do cca 5 mesiacov, viac sa tam nezmestili....
Prosim vas vie mi niektora povedat vysko opierky na sportovej sedacke? Mam dieta dost vysoke ci sa mi do bej zmesti. Dakujem
@kkristin ahoj, namerala som 48cm, ale kedze sa da striska posunut este vyssie, ked je dieta starsie, tak to bude plus asi dalsich 5 centi, moj maly 4r. ma cirka 105 - 108cm a doteraz aj spaval v kociku, ale dobre casy vozenia sa pre neho skoncili, lebo sa stal minuly tyzden velkym bratom dalsej sestry 😀
Baby prosim vas aka je zaruka na tento kocik, hlavne ak niekto kupoval v Mocenku - rok alebo dva? Mne sa akurat pokazila brzda, pozerala som papiere, ktore mam odlozene, ale o zaruke som ako na potvoru nic nenasla, dufam,ze z toho nebude problem. Ak je tu nahodou niekto, kto mal s kocikom problem, ako sa postupuje, ak uz nahodou nie je v zaruke, neviete? Kde by ho vedeli opravit?
@pele na ram by mala byt zaruka dozivotna, teda aspon tak o bolo, ked som kupovala v 2010, ale ci tam spada aj brzda, to neviem... inak podla mna klasika dva roky, ale pisem len domienku
inak su tu nejake zienky, ktorym tiez brzda haprovala, skus si dat do vyhladavaca, baby jogger city select + brzda
Nevadi, dobre pre vas🙂 dakujem
@myzma dakujem. Nastastie sa to muzovi zatial podarilo opravit, dufam, ze to nie je predzvest dalsich problemov. My sme uz mali problem s brzdou uplne na zaciatku, ale to nam vymenili a prave preto sa mi zda, ze ta zaruka tam nebola vypisana, ze uz vtedy som si to vsimla. Ty mas niekde v papieroch aj nieco ako zarucny list?
A inak gratulujem k babatku🙂
Ahojte, prosím o radu. Uvažujem nad kočíkom baby joker city select nakoĺko čakáme druhè bábo a budeme mať vek. rozdiel 17 mesiacov. Aký je? Ak je hore hlboká vanička nevadí staršiemu dieťaťu že je dole pod vaničkou? A za horšieho počasia, nie zimnèho obsahujú športovè časti nánožníky? A do busu sa s ním ako nastupuje? Uvažujem aj nad Bugabooo donkey duo.
@dollydo tento kočík je super podľa môjho názoru. Radšej by som zvolila tento ako bugaboo lebo ten má sedenie vedľa seba takže je širší a s týmto prejdes všade. Nánožníky nemá,dajú sa doobjednať zvlášť, ale ja som nepotrebovala ani cez zimu. Kým som používala vaničku,mala som ju dole a staršie hore. Aj tak kým je babo vo vaničke tak väčšinou spinka. Do autobusu neviem poradiť, lebo chodíme len autom. 🙂
@dollydo do autobusu sa nastupuje dobre. Je velmi lahko manipulovatelny, takze napr, na volne miesto sa da celkom dobre 'zaparkovat' pomedzi sedacky, vytocit s nim. Je aj relativne lahky podla mna na to, ze su tam dve deti. Ak sa mi nahodou nedal nadvihnut, tak si vzdy stupim na tu spojnicu dvoch velkych kolies a tak ho vzdy nadvihnem. Ja v nom nosim aj cely obrovsky nakup plus dve deti a pohoda, a pritom nie som az taka silacka🙂 Este vzdy mozes jedno dieta poprosit, aby vystupilo, keby bolo treba. Ja som tak robila napr. do vytahu som odpajala jednu sedacku (bol maly). Je velmi dobry, ale pozor na brzdu, s tou mam napr. ja problem, vraj by sa nemala az tak zatazovat, asi je to pravda...a este dalsie minus pre mna, ide tak strasne lahko, ze ide az 'sam' staci fakt minimalny naklon chodnika a uz sa zvezie, takze na to pozor. Pre mna jednoznacne naj kocik pre dve deti, aj napr. preto, ze z neho moze byt aj mono kocik, to sa tiez velakrat hodi ako chodit stale s velkym pre dve deti...
ahojte maminky budeme mať dve miminka koncom augusta nechystáte sa náhodu v tej dobe predávať BJ city select mala by som záujem. 🙂
@dollydo ja som vela chodila autobusom a ked je nizkopodlazny uplne super sa nastupuje, nepotrebujem pomoc druhej osoby, krasne nastupim/vystupim sama. Kocik ma aj dobru brzdu co je v autobuse tiez dolezite (mala som iny kocik ktory aj ked bol zabrzdeny trochu sa hybal pri prudsich pohyboch autobusu). Ak potrebujes kocik dvihat do autobusu ktory ma schody bez pomoci si neporadis. Kocik je tazky (dve deti plus samotna konstrukcia kocika) a tazko sa spredu chyti ked mas nasadene obe sedacky resp. vanicka+sedacka. Da sa to, ale treba dvoch ludi na to. Nanozniky som si dokupila univerzalne, sedia super a su dost dlhe, t.j. zakryju aj vacsie dieta.
@komka168 ja sa chystam predavat teraz na jar, uz ho bohuzial takmer vobec nepouzivame, lebo starsi syn uz do kocika nesadne a s mladsou bud ideme peso, autom alebo ked uz tak stacia golface. Ale kym boli deti mensie, nevedela som si tento kocik vynachvalit, aj moj muz ho zboznoval! Brali sme ho so sebou aj na dovolenku aj do lietadla a zvladli sme to 😉
dievčatá... poradte nejaká dobrú tašku ku kočíku, kedže nemám žiadnu a bude treba ... dakujeem 🙂
@dudi30 to musis vystihnut niekedy maju niekedy nie, niekedy maju ale nie tu farbu ktoru chces. Alebo skus aj tuto v bazari urcite sa nejaka najde. A pises ze drahe? Stala tusim 25 EUR a ked odratas body na zlavove knizky mozes dost usetrit. Mne sa tie znackove kocikove tasky zdaju ovela drahsie, aspon 60 eur. Mne sa pacia napr. aj Lassig tasky (Lassig messenger), ale tiez stoja vyse 60e.
Inak na BJCS je dobra taska, ktora sa da zavesit na haciky (haciky sa daju dokupit, ja som kupovala kocik v Mocenku a tam mali aj haciky). Najprv som pouzivala len prevesenu Teutonia tasku a ma sice cvoky ktore ju upevnia na rukovat kocika ale aj tak sa mi to smykalo dole a musela som to napravat. DM taska ma aj take uska na suche zipsy, takze sa da zavesit aj na haciky.
Baby prosím vás je tu niekto kto má vyskusane bjcs ale aj i candy peach ??

baby niekto zo ziliny pripadne bytce kto by mal select a bol ochotny mi ho ukazat a nechat odskusat s dcerkou ( chcela by som len skusit ci sa zmestime) v ostatnom mam uz jasno dakujem pekne 🙂 velmi by ste mi pomohli