Kočík Baby Jogger City Select. Máte s ním skúsenosti?
ahojte, ma niekto skusenost s touto znackou ? http://www.babyjogger.com/city_select_lp.aspx planujem si ho zaobstarat ako double, tak ak niekto vlastni tento model, budem rada za kazde hodnotenie 🙂
Baby poraďte. Za koľko by ste predávali samostatnú športovú sedačku s maslom používanú 2 roky? Dik
Myslela som s madlom 😀
Ahojte,od kedy ste dávali bábätká do športovej sedačky?Môj drobec má 3 mesiace a teda,len len sa mi zmestí do vaničky...
Caute baby, my planujeme kupit tiez tento kocik (ako surodenecky). Pozerali sme aj ine, ale tento vyhrava. Nevideli ste nahodou nazivo tento kocik vo farbe "silver"? Mne sa z obrazkov paci vo farbe "silver", "quarz" alebo "ruby", ale nazivo sme z tychto troch videli zatial len "ruby".
@milenka74 Ahoj, tak to si ma celkom potesila. Mne sa kedysi cervene kociky vobec nepacili, ale tento ked som videla nazivo sa mi zapacil, pekna taka ziariva cervena. Pojdeme pozriet do Mocenku o 2 tyzdne a tam maju aj ten "quarz", ale ten "silver" som nenasla nikde, ze by mali. Tak ale mozno nakoniec skoncime predsa pri tom cervenom ked sa nam pacil 🙂
dievčatá potrebujem radu!!!! mám BJSC a kúpila som vajíčko maxi cosi city a naklikla som na adaptéry a nejde mi to teraz vybrat... prosím o radu... ako to dat dole, už som zúfalá :( :( :(
ahojte, zienky, planujem predavat svoju cervenociernu kombinaciu niekedy pocas leta (jul). Ak by ste mali niektora zaujem, mozeme sa dohodnut i na skorsom odbere (maj, jun), snad ma admin nezrusi 😉 treba pisat do ip 🙂
Ahoj baby cakame dvojicky a tiez sme si vybrali kocik BJSC. Termin mam v juli. Ak by ste v tomto obdobi predavali dajte mi vediet do ip a mozno sa dohodneme.'dakujem
Ahojte, mate nejake tipy, co proti slniecku na Ciry Select? Okrem slnecnikov... Vdaka
Ahojte viete mi poradiť či kúpiť BJ Select alebo Versu pre jedno dieťa? Zdalo sa mi síce len na predajni, že s versou sa ide lahšie. A neviete či sú korbičky velkostne rovnaké alebo select má menšiu korbu? Alebo špekulujem či by bolo dobré kúpiť Versu ako hlboku a športovú sedačku dať zo selectu. Poradte a kto vie či je medzi športovými sedačkami rozdiel velkostný alebo aj iný? Dakujem
@milenka74 prosím, kde v Močenku je predajňa? Majú tam aj BJ city Elite/Summit?..pre jedno bábo? Ďakujem
@mauceuka77 ja som tam osobne nebola,ale na nete som to pozerala,lebo nakoniec sme kupili u nas vo velkoobchode neviem ci tu mozem dat nazvy.napisem ti do IP 😉
Ahojte baby, my sme boli vcera v Mocenku, pozriet BB jogger city select. Pacil sa nam, budeme ho urcite kupovat. Zrejme farbu "quarz". Maju tam k tomu mnozstvo farebnych doplnkov - vlozky do kocikov aj nanozniky od ivemababy, tak si to tam zrejme pojdeme o mesiac osobne zobrat aj s doplnkami, aby sme tu farbu trosicku farebne ozivili. akurat teda dost tazky, ale to nas neprekvapuje...
@slavinkas zvyknes si.Fakt je lahucky.My sme mali pozicany docasne taku to polsku trojkombinaciu pre jedno dieta a ta bola isto tazsia ako jogger aj s nakupom.Ja som pod kocikom nosila korcule s prilbou a chranicami pre starsieho a odrazadlo a kopec veci 😀 a vsetko sme odviezli 😀 bez problemov.
Drzim palce 🙂

@kkristin ja som minule videla icandy to sa normalne tak triasli tie vanicky na tom kocikuj,mne to prislo strasne nestabilne na dve deti 😒 s Baby jogger absolutna spokojnost 😉