icon

Kočík Baby Jogger City Select. Máte s ním skúsenosti?

kkiki
27. okt 2010

ahojte, ma niekto skusenost s touto znackou ? http://www.babyjogger.com/city_select_lp.aspx planujem si ho zaobstarat ako double, tak ak niekto vlastni tento model, budem rada za kazde hodnotenie 🙂

adaq
28. apr 2014

Ja mam kocik pre dvojicky uz skoro dva roky a nemozem si vynachvalit a o verzii pre jedno dieta ani nehovorim to sme vyuzili ked bolo jedno dvojca chore.
Odveziem nakup alebo dve motorky.
Trosku mi chyba brzda v BB su same kopce.
Ada

slavinkas
4. máj 2014

Ahojte baby, my sme prave vcera boli v Mocenku kupit BB City Select - farba "quarz". Kedze to budeme mat pre 2 dievcatka, kupili sme k tomu od Ivemababy aj farebne podlozky do kocika a nanoznicky. Tak uz sa tesim ked to budeme pouzivat, ale este mame cas. Inak vyzera kocik sam o sebe super. 🙂

capuletka
10. máj 2014

@adaq ahoj, prosim ta v akej kombinacii ste ho kupovali? dva sportove, dve vanicky, dve autosedacky?? Kolko to vsetko vyslo? Dakujem

adaq
13. máj 2014

@capuletka Ahoj kupil ho manzel v BB v Pre deti.sk mali otvaraciu zlavu -20% takze cena je uz neaktualna a uz asi aj povodna cena kleslaa da sa pzriet na stranke.Ada

lenkaks
23. máj 2014

Ahojte kocky,ake mate prosim vas podlozky do kocika? Myslite,ze tato bude sediet? http://www.mravcek.eu/kategoria/kociky/prisluse...

katren
23. máj 2014

@lenkaks ja mam podlozky, ale dala som si usit tu jednej maminke 😉
ja by som si vypytala este rozmery a podla toho ne/objednala 🙂

mmmv1
Odpoveď bola odstránená
myzma
27. máj 2014

Ja rovnako ako
@mmmv1 len červeno čierna kombinácia MA 😀

babyjogger
Odpoveď bola odstránená
myzma
27. máj 2014

@mmmv1
@babyjogger aby nás tu admin nezrusil 😀

myzma
8. jún 2014

Prosím váš, ak máte podložky do kočíka, ako vam v športaku pasujú a odkiaľ ste brali? 😉

katren
8. jún 2014

@myzma ja som si davala sit tu jednej maminke...robila na jogger prvykrat, ale podla mna super trafila 😉

myzma
9. jún 2014

@katren ďakujem, ak si pamätám jej nick, prosím hodis mi ho do ip?

foxinecka
16. jún 2014

@katren posles prosim aj mne kontakt na tu pani?dakujem!

tinka_14
17. jún 2014

@slavinkas Ako sa prosím vola ten obchod v Mocenku? Maju aj www stranku?

slavinkas
17. jún 2014

@tinka_14 Ahoj, je to www.prenasedeti.sk. Kazdu prvu sobotu v mesiaci sa mozes dohodnut na obhliadku kocikov. Samozrejme cez tyzden su tam bezne, ale nam to vyhovovalo len v sobotu.

mmmv1
17. jún 2014

A ma aj niekto zaujem o tento kocik 🙂

leamax
2. júl 2014

Ahojte dievcata.cakame dvojicky a velmi rozmyslame nad BJ city select.nazivo sme ho este nevideli,citam nan len same chvaly,ma aj nejake negativa? Babatka sa narodia zaciatkom decembra🙂🙂🙂 viete mi niekto povedat vnutorny rozmer vaniciek?dokedy sa vam tam deticky zmestili aj s fusakom? A dokedy sa vam zmestili deticky do sportovych sedaciek? Nie su uzke? Lebo dalsiu zimu budu mat nasi drobcekovia rok,tak ci nebudu vo fusakoch v sportakoch natesno.dakujem za kazdu odpoved

leamax
2. júl 2014

@adaq
@slavinkas
@capuletka
@lenkaks
@katren
@myzma este sa chcem spytat aku prebalovaciu tasku by ste mi odporucili na tento kocik a ako ju tam uchytit aby sa nesuchala dole?

myzma
2. júl 2014

@leamax negatívum asi ziadne 😀 oproti iným kocikom len vyhody 😀 jediná vec a to je že deti vo fusaku sa i do vanícky vo veku 5m nezmestia, ale to je len môj odhad, moje sa narodili tak, aby boli v zime už v sportaku a s fusakom sa mi tam stál i 3,5r syn. Dokonca i spaval a to je kus chlapa podľa mňa 😀

No sportak sa dať až do lahu, čiže ak by si bola fakt nutena vytiahnuť sportak, máš riesenie, ja mám teraz versu a tá nejde do ľahu, tretia má teraz 5m a ak by sa dala dať do ľahu ako select vozim ju už len v sportaku.

Select je skvelý výber, súper kočík 😎

Ps tu má malý 3 roky

leamax
2. júl 2014

@myzma tak to je potom super,tych 4-5 mesiacov budeme mat tak v marci a ak budu drobnejsi,ako dvojicky aj byvaju,tak by nemal byt problem s vanickami🙂 a sportaky teda su dostatocne velke ako pozeram.si ma potesila🙂 a do tych sportovych pasuje kazdy fusak?chcem little angel fusaky.

myzma
2. júl 2014

@leamax ja mám emitex a kaiser, emitex bol lepsi

leamax
2. júl 2014

@myzma dakujem.ak ma este nieco napadne,mozem otravovat?😀

myzma
2. júl 2014

@leamax podľa mňa je výhoda aby bol fusak otvrstelny na boku a s možnosťou akéhosi zakrytu vpredu v zlom počasí. Toto kaiser nemá, aspoň ten typ, čo mám. Ocenis to pri zlom počasí, počas spánku deti najmä nebudú vacsi, kaiser som nevedela s malým zapnúť zatiaľ co emitex mal ešte ako 3,5ročný. Toto su moje kritériá 😎

myzma
2. júl 2014

@leamax jasné, s radosťou poradím, jogger je moja srdcovka 😵

myzma
2. júl 2014

Ked budú vacsi ... tam malo byt ked som písala o fusaku

leamax
2. júl 2014

@myzma zips ma ten fusak naboku,ale nazivo som ho este nevidela.kupim ich az ked budeme mat kocik aby som si to vedela aspon predstavit🙂
A ako zvlada select horsie cesty?my mame totiz v ulicke cestu bez asfaltu a sama jama,tak dufam,ze to nebude problem

myzma
2. júl 2014

@leamax zadné kolesá du dosť veľké, predné sú odpruzene, podľa mňa je to kočík do mesta i to dediny. Povedala by som že je v mnohom oveľa lepší ako moja versa. Prešla som s ním v pohode zle cesty, sneh, piesok. Ja osobne mu nemám čo vytknúť. Neviem ako ostatné zienky z témy. ..... v kútiku srdca normálne ľutujem, že som ho predala 😀 i ked versa ma zase ine prednosti.

Všetko dobre prajem, tehotenstvo bez problémov, krásne zdravé deti, veľa trpezlivosti, pokoja a sebaovládanie a múdrosti potrebných na dobrý štart do rodičovstva ale i na celú cestu prajem.

leamax
2. júl 2014

@myzma dakujem za vsetko.
Zatial ma uz nic nenapada.ale stale viac sa k nemu priklanam🙂🙂🙂

slavinkas
2. júl 2014

@leamax Ahoj, myslim, ze terminovo co sa tyka velkosti vanicky a doby jej vyuzitia Ti to vychadza super. A plus to co pises, ze dvojicky byvaju mensie - naozaj tu nemusis mat obavy kvoli tej vanicke. Co sa tyka tasky, my sme ziadnu novu ne kupovali, pouzijeme zo sucasneho kocika. Zatial som ju na kociku skusala len vo vnutri, teda nie pri nejakom intenzivnom pohybe v terene, ale popravde popruh na tej taske a rucka na kociku maju oba taky drsny povrh a mne sa to neklzalo. Ale niekde v minulosti v tejto diskusii maminy spominali, ze sa daju kupit take haciky/karabinky so suchym zipsom, ktore vies upevnit na tasku a na kocik (suchy zips na rucku kocika a haciky na tasky a to ti potom drzi. Maju to aj v prenasedeti.sk, viacero druhov, my sme pozerali take, co stali cca 10-11€, ale nakoľko nasa tasks mala `vo vybabe` aj suche zipsy tak sme kupili v Hornbachu len obycajne cierne plastove karabinky za par centov a tie sinadpojim na tasku.
Super, ze budete mat dvojicky, drzim place nech sa dari 🙂