Kočík Baby Jogger City Select. Máte s ním skúsenosti?
ahojte, ma niekto skusenost s touto znackou ? http://www.babyjogger.com/city_select_lp.aspx planujem si ho zaobstarat ako double, tak ak niekto vlastni tento model, budem rada za kazde hodnotenie 🙂
Dievčence neviete, kto šije náhradné striešky alebo obaly na striešky na tento kočík? Kúpili sme z bazára hnednú verziu a je trošku vyblednutá oproti ostatným častiam. Tak, či by sa to nedalo nejako vymeniť alebo prekryť.
@maruska223 @kkiki Ahojte baby, ako ste boli spokojné s kočíkmi city select? môžeš mi prosím ťa poslať fotku otom červenom ak máš? Ďakujem,,, lebo ja som doteraz mala TFK ale ten som predala resp. v nedelu pren prídu a už som objednala ciry select len sa chcem uistiť či som dobre spravila :D
Máte prosím vás niektorá real fotku city select červený dvojkočík? 🙂
🙂
ja som s nim bola fakt prevelmi spokojna!!! momentalne nemam v PC ziadne fotky, musim to vecer pohladat jedine.....ale vsak nanete je dost foteciek, ci nie,??
@maruska223 áno je tu vela fotiek ale len v obchode odfotené a také upravené,,, ja som tiež červený objednala,,, tak by som chcela vidieť ako to vyzerá ked su tie sedadla otočené oproti sebe.... a bolo tím detičkám pohodlné tam sedieť,, nezavadzali im nohy ?
Babiny aky zimny fusak mi bude pasovat do vanicky?
ja som ich moc oproti sebe nemavala, neviem, ci mam taku fotku...ja som ich mala ku sebe oboch smerom..le idem to pohladat veru..
alexandragy ..vytvorili som si album z fotiek co som nasla!! viac nemam..snad pomoze!!
@alexandragy moji drobci ked podrastli a nespal ani jeden z nich tak som ich tak casto davala.Pekne sa zabavali spolu.ale nedari sa mi najst ziadnu taku fotku.
ale s kocikom som bola maximalne spokojna. 🙂
@milenka74 nevadí, dakujem 🙂
@maruska223 ďakujem krásne, dúfam budeme aj my spokojný 🙂
ja som ozaj bola...dufam, ze budete aj vy...mala som 4 kociky....a tento isto bol na 1. mieste 🙂 skoda, ze sa nepredaval uz, ked sa mali narodili...usetrila by som prasule..
Ja som mala resp ešte aj mám tfk , kupovaný ako nový ,,,predražený a predsa mi tam vadilo dosť veľa vecí,, ked sme ho vyberali bol aj city select vystavený ale pri vaničkách sa mi vôbec nepáčil,, a nakoniec športová verzia si myslím že bude lepšia ako na tfk. Uvidíme, dám potom vedieť akos me dopadli :D
Ahojte velmi uvažujem o tomto kočiari kedze cakame druhe babatko a rozdiel necelé rok a trištvrte. Chcem sa opýtať tá športová časť čo myslíte do kedy je vhodná? Moj syn mal v máji rok ale vzhladovo a vyskou vyzera ako niektoré dvojročné deti. Ci nieje veľmi uzka ta čast. A nepredávate niekto nahodou??
@maruska223 ešte by som sa chcela opýtať, všimla som si že kočík má nosnosť jedného sedadla 15kg,, dokedy ste využily ten kočík? Nevyrástli to rýchlo detičky?
@alexandragy podla mna je skor z tych mensich sedadiel toto. nepamatam si presne, ale myslim, ze hadam do styroch rokov som tam dceru zmestila, to mala 104 cm, samozrejme uz nie na pravidelne nosenie a spat by sa jej tam uz nedalo, lebo sedadlo by jej nepodopieralo hlavu. Vacsinou ked lialo, tak som ich obe tam schovavala, nech by bola starsia aj trosku nepohodlne (ale skor kvoli vyske striesky). Vacsinou som chodila len s jednym sedadlom a dieta c.2 som nechala ist na odrazadle, ktore sa v pripade potreby pekne zmestilo do velkeho kosika pod sedadlo, ak bolo treba, tak dieta sedelo aj na tej konstrukcii dole, na chvilku si oddychnut. Myslim, ze do 2 rokov urcite budete v pohode, hadam aj do troch a neskor ti aj tak maly nebude chciet stale sediet v kociku, tak na prilezitostne pouzitie by ste to dali aj s velkym dietatom.
@alexandragy a nie nahodou 19 kg? ja som raz potrebovala napohotovost so starsou 6rocnou a normalne som ju tam nalozila a ona mala vtedy tych 19-20 kg a zmestila sa mi tam a ako budu rast tak uz nebudes vzdy mat oboch v kociku, to starsie pojde aj vedla teba. Najviac to vyuzijes asi prvy polrok az rok. Najviac som to pouzivala na cestovanie v MHD a dlhsie presuny a vylety a ked sme isli len na chvilku niekde blizko tak sme isli aj s jednokocikom coraz castejsie a kocik si neviem vvynachvalit
Ja som tiez bola velmi spokojna. Stale ho pouzivam pre tretie dieta a musim povedat, ze teda doteraz vela vydrzal, zatazovala som ho dost, castokrat dve deti a plny kosik tazkeho nakupu, hadam ani den neoddychoval a jedine co sa na nom pokazilo je jedno putko dolnej sietky. Takze urcite tiez odporucam.
Nosnost uvadzali tusim 20 kg na jedno???? sa mi tak zda....Tento kocik ma praveze najvyssiu opierku chrbatika v porovnani s ostatnymi kocikmi...pouzivali sme ho asi do 2 rokov, uz si nepamatam...moje deculatka bili akesi vysoke, oproti inym drobcom...ale mala som tam tusim napikovaneho aj 5 rocneho segrinho chlapca...a pacilo sa mu 🙂
baby,prosim vas,aku tasku ste mali na kocik baby jogger pre dve deticky? aby bola vacsia...
kočky..máme nový baby jogger pre dvojky..a priateľ práve zostrojuje vaničky (z častí zo šporťákov)..všetko už je ale máme problém - a to s nasadením striešky. Nejde nám tá umelá časť v tvare veľkého C zasunúť do tej kovovej konštrukcie, konkrétne na boku (pri tom veľkom čiernom koliesku čo je)..má sa to tam akoby zacvaknúť aby strieška na bokoch držala...dúfam , že som to opísala aspoň trochu ok na porozumenie..mala ste niektorá s tým tiež problém? robíme niekde chybu? vychádza nám aj podľa návodu, že postupujeme správe ale nejde to :( priateľ už pritom trochu nervačí a dáva moc sily..bojím sa aby tú plastovú časť v tvare C ešte nezlomil..ďakujem
Ja mam dvojickovsky a maximalna spokojnost so vsetkym ako je. Baby maju zatial 14 mesiacov ale nosim ho bezne dost vytazeny - kosik dole stale plny. Urcite som si dobre vybrala a ani neuvazujem o inom na vymenu.
@melonik7 a na ktoru cast to davate? Ja len na vrchnu lebo na spodnu sa mi ti tiez neda. Tak to uz neriesim je na vrchnej a hotovo.
@melonik7 presne tiež som sa s týmto trápila, nebolo tam dosť miesta. Treba odstrániť to umelé veľké koliesko. A strieška potom zacvakne len do rámu.
@nicoletta77 🙂 ano..to bol ten problém...veľké ďakujem 🙂 🙂
Baby,mali/mate na sportiaky nejake nanozniky?ci ste fungovali iba s fusakmi?a co prechodne obdobie,ked je na fusak este celkom teplo,ale uz dost chladno na to,aby drobci spinkali len tak,ked je sychravo?
Ja tiez len fusak v zime taky klasicky zimny a na prechodne obdobie som mala taky tensi z golfaca prelozeny maclaren fusak, ten bol aj relativne vodeodolny.

@cinamon7 zakolko predavate?mozte aj ip