icon

Kočík Baby Jogger City Select. Máte s ním skúsenosti?

kkiki
27. okt 2010

ahojte, ma niekto skusenost s touto znackou ? http://www.babyjogger.com/city_select_lp.aspx planujem si ho zaobstarat ako double, tak ak niekto vlastni tento model, budem rada za kazde hodnotenie 🙂

mojong
16. jan 2016

@bibi21 dakujem to uz je pozde to uz aj vyrastieme z vajicka, ale dakujem 🙂

chalkmarker
20. jan 2016

@myzma ahoj prosim ta da sa orat potah v sportovej casti? ja som ho dala dole takmer cely, len v tej casti, co su nohy neviem ako to dal dole z konstrukcie...

myzma
21. jan 2016

@chalkmarker da, treba to akoby vytiahnut bokom, tahat jednym smerom a vytiahnut akoby z kolajnicky 😉

chalkmarker
27. jan 2016

@myzma dakujem, uz sa mi to konecne podarilo, vyprala som 🙂

bibi21
8. feb 2016

Babiny na jar uz budem pouzivat sportovu verziu.chcem sa spytat ci tam pouzivate naju podlozku aby bolo dietatku pohodlnejsie.ak ano tak aku?

andreasiskova3
8. feb 2016

@bibi21 ahoj, ja mám šitú, šila som si ju sama, dovnútra som dala 1cm hrubú penu, rozmerala som si kočík a nejako to spichla dokopy. Ale kamarátka si tiež dávala šiť do jedného obchodu v PE, kde sa aj predávajú kočíky. Myslím, že ju vyšli 20 eur jedna, sa mi tak zdá. Pozriem fotky mojich a dám sem.

andreasiskova3
8. feb 2016

@bibi21 tá guličková je s tou penou a tá ružová je z druhej strany dekovina, ale určite je lepšia tá s penou, drží lepšie tvar.

bibi21
8. feb 2016

@andreasiskova3 z kadial ich mas?na prechodne obdobie je lepsie nanoznik nejaky kupit ci fusak?

andreasiskova3
8. feb 2016

@bibi21 tieto som si šila sama, ale používam ich skôr na jar, leto jeseň, v zime používam fusak a teraz keď sa vlastne už do celého fusaku nezmestia, používam len spodok pod chrbát a pod zadkom, tak mám teplý nánožník. Ten som si dávala šiť v Sashe, je nepremokavý, celkom fajn vysoký a je proste perfektný. Spolu dva ma stáli cca 80 eur aj s rukávnikom. Pozriem , či nájdem fotku.

andreasiskova3
8. feb 2016

@bibi21 sú fakt perfektné, pekne vysoko sa dajú pripnúť a deťom ani nefúka a sú pekne pozakrývané . Je to vlastne len nánožník a je podšitý dekovinou, čiže je aj teplý aj nepremokavý.

bibi21
8. feb 2016

@andreasiskova3 krasny.diki moc budem musiet aj ja nieco vymysliet

ester83
1. apr 2016

Dievčatá, mám takú prieskumnú otázočku...poškuľujem po tomto kočíku do budúcna, ak by sme mali druhé bábo...potrebujem vedieť, či neprekáža to, že jedno dieťa je dosť nízko položené a chcem sa tiež opýtať, či sa v pohode zmestí do tohto kočíka dieťa, ktoré má 2-3 roky...lebo tak na pohľad sa mi to zdá byť malé. Každej, ktorá mi odpovie, vopred ďakujem.

silviettaa
1. apr 2016

@ester83 pri mladsej som vanicku nosila dole - vobec to neprekazalo, starsieho syna zasa ku mne tvarou otoceneho hore. Neskor, ked mala podrastla - cca 5,6 mesiacov, tak som ich vymenila. Ona bola hore - tvarou ku mne a starsi syn dole za nou. Vsetko bolo v pohode. Syn ma 3r2m a obcas sa este odvezie, pospi - nema uz podla mna taky komfort, ale on sa nestazuje, je rad, ze sa vozi 🙂

katkatt
8. apr 2016

ahojte, nechystate sa niektora v priebehu pol roka, resp. do Vianoc predavat BJCS - dve sportove sedacky a jednu vanicku v modrej (teal) farbe alebo aspon bezovej, pripadne sivej? V bazaroch su same cierne a fialove a modry ani jeden...

roberta31
17. apr 2016

@lenkaks ahoj.prosim ta,zohnali stevpotom niekde tie krytky na jogger.Tiez sme ich niekam zapatrosili a ked vozime len jedno,tak je to otrasne.dakujem

miskakamil
17. apr 2016

@roberta31 skus sa spytat na prenasedeti.sk

lenkaks
17. apr 2016

@roberta31 ahoj,našťastie som ich vtedy našla

elinka36
17. apr 2016

@andreasiskova3 ahoj nepamatas sa prosim komu di dala sit ten nanoznik na sashe???dakujem za odpoved 😉

roberta31
17. apr 2016

@lenkaks dakujem.no hadam niekde zozeniem :(

pele
18. apr 2016

Dievcata mne sa roztrhla ta sietka (kosik) na spodku kocika, na mieste, kde bola prichytena o kocik. Mal niekto podobny problem? Ako ste ho vyriesili? Neviete, ci sa neda kupit niekde nahradna? Dakujem.

andreasiskova3
19. apr 2016

@elinka36 našla som 🙂 http://www.sashe.sk/konvalinka
tento sú moje http://www.sashe.sk/konvalinka/detail/reserve-2...
ale ja mám vnútornú farbu čisto ružovú, vybrať si môžeš farby aké chceš

elinka36
19. apr 2016

@andreasiskova3 dakujem krasne 😉

chalkmarker
16. máj 2016

dievcata, zlomil sa mi klb na sportovej casti, kde ma dieta polozene nohy. Neviete, ci sa da zohnat nahradny komponent, na nete som zatial nenasla. Mal s tym niekto skusenost?

elinka36
7. jún 2016

Ahojte budem predavat kocik BJSC tak len ak by mal niekto zaujem skusim aj tu,surodenecku verziu foto dam do bazara.

bibi21
8. jún 2016

Dievcata aj vam trepocu predne kolieska ked chcete ist rychlejsie s kocikom...ja ked pridam do kroku hlavne cez cestu tak mi zacnu trepotat a brzdia ma. Co s tym..kolieska sme uz aj premazali

spakynka
19. aug 2016

Baby dáte mi prosím nick maminy čo šije nanozniky na city select..aj na hlbokú vaničku..potrebujem hlavne na jeseň a zimu kocik 😀

miskakamil
19. aug 2016

Maminy nechcete niektora vymenit Select za Mini 3 kola?

katkatt
2. sep 2016

ahojte, davate potah prat normalne do pracky na nejaky setrny program alebo periete len rucne? Kupila som pouzity BJCS vo farbe quartz a chcem ho pred pouzivanim este oprat.

chalkmarker
10. sep 2016

@katkatt ja davam prat do pracky na 30 st., pekne sa vyperie

katkatt
11. sep 2016

@chalkmarker dakujem. Vcera som vyprala na 30 a vysusila na slnku. Len neviem co s tou vanickou, ta sa asi neda oprat.