icon

Kočík Babyhome Emotion 2013

miriam_bamboo
15. feb 2014

Ma ho niektora prosim vas? Velmi sa mi paci jeho vaha, len neviem ci je dobry, nikde ho neviem najst, ze by ho mali na zivo k videniu ☹ A zaujimaju ma tiez tie koliecka, ci nie su moc hrkotave, viac nez podobne kociky... Daaakujem 🙂

Strana
z2
hajka007
4. mar 2014

@miriam_bamboo Aj ja som si ho vybrala pre dceru ale rada by som ho videla nazivo ... ale nikde v obchodoch ho nedrzia ...da sa len objednat ... Ako ste sa rozhodli vy? Kupili ste ho? z.

miriam_bamboo
autor
4. mar 2014

@hajka007 Tak ja som sa nakoniec rozhodla pre iny, lebo ho nikde nemali nazivo a pocula som, ze je na neho dost reklamacii, dokonca jedna firma, ktora ho predavala cez internet, tak ho stiahla a vratila naspat kvoli castym reklamaciam ☹ Tak som to nakoniec neriskovala a kupila iny...

hajka007
4. mar 2014

@miriam_bamboo aky ste vybrali? Ja este zvazujem cybex callisto ... ale neviem sa rozhodnut 😉

miriam_bamboo
autor
4. mar 2014

@hajka007 No ja som potrebovala, aby bol hlavne lahky aj na cesty a tak a nakoniec som vybrala Valco Snap 4. Je sice vacsi, ale lahsi ako ine mensie buginy a aj kolieska vyzeraju, ze nebudu take hrkotave a mala tam bude mat viac priestoru. A da sa aj pekne zlozit...

hajka007
4. mar 2014

@miriam_bamboo ten ma aj moja svagrina, len tam sa mi nepaci to polohovanie noziciek ... ak inak je ok. 🙂

miriam_bamboo
autor
4. mar 2014

Hej, ale da sa to pekne vyriesit. A hlavne je lahunky 🙂

tinushka13
13. apr 2014

@hajka007
@miriam_bamboo Ahojte kočky.. ja som teraz náhodne našla tento kočík a nenormálne sa mi páči.. ale tiež ma odradilo že sa nedá kuk naživo a toľko peňazí vyhodiť len tak ☹ Callisto som mala ako TOP ešte pred 2 týždňami 😀 ale náááhodou sa i dostal pod ruku golfáč I´coo Pluto a to je teda perfektný kočík čo sa golfiek týka. Pevná konštrucia, je veľmi priestranný, ani neviem či existuje väčší (širší) golfáč a hlavne.. kolieska vôbec nie sú hrkalky. Normálne ma nebolo počuť na zámovej dlažbe. Len keby sa dala strieška sklopiť nižšie.. ale vyriešila som to slnečnou clonou. Calisto je proti pluto maličký 😀

miriam_bamboo
autor
14. apr 2014

@tinushka13 Ano, videla som aj I´coo Pluto v skutocnosti v predajni a tiez som aj nad nim uvazovala, len ma nakoniec viac oslovil Valco Snap 4. Je lahsi a tiez krasne priestranny a iny ako klasicke golfky. Skladny a aj strieska sa da znizit proti slniecku. Ja som velmi spokojna s Valcom. Ale ak by som ho nekupila, tak som tiez zvazovala I´coo 🙂) Takze verim, ze si s nim spokojna 🙂

ewulienkaa
29. apr 2014

@miriam_bamboo
@hajka007
@tinushka13
cauky ženy....my máme tento kočík a je úplne úžasný! Lahunky ako pierko, cela sedacia časť je mekunka, kolieska sú pogumovane, predtým sme mali plastové, takže zmena k lepšiemu, celkom veľká strieška....no ja som max spokojna, čakali sme na neho síce 40 dni, ale oplatilo sa, je to skvost medzi kocikmi..a pekný, stylovy ;)

janazba
29. apr 2014

@miriam_bamboo pozri moj bazr,mam tam real foto

miriam_bamboo
autor
29. apr 2014

@ewulienkaa No tak teda skoda, ze som tuto info nemala skor ☹ Nebol nikto, kto ho ma. Ale nevadi, my sme nakoniec kupili ten Valco Snap 4 a tiez urcite nelutujem. Takze nakoniec sme spokojny aj tak 🙂 Ale nasa mala sa rozhodla, ze uz v kociku nechce sediet, takze si ho nakoniec nemozem ani poriadne vychutnat ☹ Iba ked niekde cestujeme, tak ho vezmeme so sebou pre istotu, ale aj tak ho moc neuzijeme ☹( No mozno sa to este zmeni 🙂)) a maminka si ho vychutnaaaa, chi.

miriam_bamboo
autor
29. apr 2014

@janazba Dakujem 🙂 My sme kupili medzitym Valco Snap 4 (pozri moj fotoblok) a som nakoniec spokojna, takze nastastie nelutujem, ze som nevedela, ci je tento kocik ok 🙂 Mala mi aj tak prestala sediet v kociku, takze si ho maminka nemoze aj tak ani poriadne uzit, chi 🙂

hajka007
29. apr 2014

@ewulienkaa ja som sa este stale nerozhodla, ale stale sa mi viac paci Babyhome ... a teda kolieska nehrkocu? A kadial si kupovala? A farba ...

tinushka13
29. apr 2014

@hajka007 medzi ktorým sa ešte rozhoduješ? ja som nakoniec kúpila cybex callisto. Keďže k tomuto babyhome som sa nevedela naživo nijako dostať ☹ Ale o cybexom som max spokojá. má neskutočne veľkú strechu. Keď malá spí tak ju stiahnem pomaly až k nožičkám. a kolieska má tiež gumené ako babyhome. takže u mňa veľlá spokojnosť. Ak by si si nakoniec kúpila tento home tak daj vedieť. aký je. dakujem

hajka007
29. apr 2014

@tinushka13 rozhodujem sa medzi babyhome a Cybex Callisto ... ale viac sa mi paci Babyhome (vyzor), ale ked som pozerala videa, tak lepsia urcite bola strieska na tom Cybexe ... aku farbu mas?

ewulienkaa
29. apr 2014

@hajka007 tak ja som sa rozhodla viac menej podľa váhy, ľahší športový negolfovy kočík som nenasla...ako druhy v poradí bol callisto, ma veľa plusov, hlavne striesku, ale nas malý ma 13 mesiacov a už toho v kociku skoro nic nenaspi a zatiahnutu strechu nemá rad, lebo potom nevidi 🙂 no a keďže som tehu, potrebovala som niečo lahunke, aby som sa čo najmenej navlacovala....kupila som farbu navy, latka je fakt kvalitná...zajtra môžem nahodiť aj nejaké foto...a kolieska sú speci, taká zvlášť a guma...a oproti plastovým sú meksie o dosť...ale tak zas zeby vôbec nehrkotali sa nedá povedať, ale to asi na žiadnom kociku ;) objednavala som z kocikovsvet.sk

hajka007
29. apr 2014

@ewulienkaa aj ja som ho pozerala na tej stranke ... takze si cakala 40 dni ... uf to je dost ... ja sa stale neviem rozhodnut (teda ak zoberiem Babyhome) ci hnedy alebo zlty ... ale na zlty by mi asi v lete sadali vsetky musky 🙂 ... moja mala ma uz 18 mesiacov, tiez spi v kociku iba prilezitostne ... este mam otazocku ... je sedacia cast dostatocne priestranna? a fofo urcite potesi 😀

ewulienkaa
29. apr 2014

@hajka007 aj mne sa strašne pacil žltý ;) ale po dohode s mužom...:D Jasne, zajtra nahodim foto, lebo dnes už niesom na pc....a pre naseho krpceka je priestranný dosť, on nie je nejaký bucko...tak je užší ako veľké kociky, ale to asi všetky buginy...no ja som spoko...je pohodlný, mekunky, fajna latka, nemenila by som ;) a inak aj callisto je taký istý široký, mam to prestudirovane ;) dlho som sa tiež rozhodovala...

tinushka13
29. apr 2014

@hajka007 inak potom odporucam aj kocik Icoo pluto.. mam ho v inzeratoch. chcela som callisto ale nijaky nebol v ponuke za fajn cenu a k tomuto som sa nejako dopracovala. tak som ho vzala pokail neprisla ponuka callisto 😀 Icoo Pluto je najvacsi kocik u golfiek. myslim tym sedaciua cast ma XXL. totoje uplne ze naj. az je tam zarka utopena. by som si nechala najradsej oba. ale drahy mi za to keca a aj peniaze sa mi hodia 🙂 Ja mam ciernnu farbu s cervenym vzorom. Ale v Brendone som videla teraz z novej kolekcie taky cierny s hviezdickami.. odpadla som.. aach nadhera. Ja som neskutocne spokojna, jedine kosik by mohol byt viac pristupny ☹ ale to je asi kazdy golfac taky ☹
@ewulienkaa Kolieska su asi silikonove nie? aspon na videu to tak vyzera.

ewulienkaa
30. apr 2014

@tinushka13 môže byt, je to taká priesvitna guma ;)

ewulienkaa
30. apr 2014
ewulienkaa
30. apr 2014

@ewulienkaa paci fotky 🙂

ewulienkaa
30. apr 2014

@hajka007 🙂 paci sa fotky...

helenka3
5. mar 2015

@ewulienkaa chcem sa opytat z odstupom casu ako ste boli spokojni s kocikom? Nebol uzky? Do akeho veku ste ho vyuzili?

ewulienkaa
5. mar 2015

@helenka3 ahoj...kocik využívame ešte teraz, ja som max. Spokojna 🙂 úzky mu nieje, ma 2 rocky, 13 kil...fusak nenosime, ale,aj to by bolo v pohode....ja odporucam ;)

xnatali
3. dec 2015

@ewulienkaa ahoj, hladam si na nete recenzie a skusenosti s tymto kocikom...prosim ta,v zime na snehu ste ho pouzivali? Pisala si v diskusii, ze sfusakom nie... Ak ano, napis mi prosim ta, ake to bolo v zime a snehu. Mna tiez velmi laka jeho vaha, urcite chcem so spojenou ruckpu. S takymito kolieskami nemam skusenost, my mamebumbleride indie, ale zial, zlomil sa mi na jednom mieste po 6rokoch po dvoch detoch a treti si ho uzil rok... Tak hladam nahradu. Kupili sme od zna!ej golfky, ale na tp nirsomzvyknuta a iba nadavam,dvojite koloeska su nemozne, golfove rucky sa mi nepacia....zatial mam zmontovany mojbumbleride-to je pre mna kocik cislo jeden,ale netusimako dlho vydrzi.... Dakujem ti za reakciu...☺

xnatali
3. dec 2015

@ewulienkaa da sa aj to madlo dokupit? Vidim,ze ho mate, tak asi hej... A pardon za chyby v predoslej sprave, neznasam pisat na tablete....

ewulienkaa
3. dec 2015

@xnatali ahojky 🙂 no bohuzial ta sklamem, minulu zimu som ho nepouzivala lebo sa nam narodil krpcek, tak sme sa vozili na skejtiku a malinky v hlbokom kociku...ale kolieska by sa mali dat zaaretovat takze si myslim ze v pohodke...urcite ho tento rok vyskusam aj na snehu, ale celkovo tie velke kociky s velkymi kolesami su na sneh ideal 🙂 inak jazdime na nom stale...velkeho kocika som sa zbavila po 5 mesiacoch a odvtedy sme v tomto...teraz ma maly rocik a je tam s fusakom lodger bunker...a este aj nanoznik mame usity hruby tak ten navrch...ja som s nim max spokojna stale...dokupila som si madlo a teraz v lete aj clonu..ktoru max vyuzivam aj teraz ked fuka napr. pre mna top kocik, ale hovorim ze ten sneh si celkovo neviem moc predstavit s golfacmi 🙂

xnatali
3. dec 2015

@ewulienkaa dakujem... Viacmenej som uzrozhodnuta pren, risknem to aj v snehu, uvidime, ci budem hromzit alebo nie.. Prosim ta tu clonu si kde kupovala-univerzalnu nejaku alebo priamo k tomuto kociku sa predava?

ewulienkaa
4. dec 2015

@xnatali dobrá voľba ;) ja ho tiež otestujem a myslím že vydrží 🙂 clonu speci ku kociku som kupovala..aj madlo

Strana
z2